GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Vitakraft kattefoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af kattefoder fra Vitakraft til Danmarks skarpeste priser! Vitakraft er kendt for sin høje kvalitet, og alt deres kattefoder er udviklet i et tæt samarbejde med førende dyrlæger. Vitakraft kattefoder er lavet af friske råvarer og indeholder ingen konserveringsmidler eller kunstige aromaer. Din kats ernæringsmæssige behov ændrer sig i takt med alderen. Derfor finder du hos os vådfoder fra Vitakraft til killinger, voksenkatte og seniorkatte, hvor næringsindholdet er tilpasset din kats alder og aktivitetsniveau.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, super gode priser/tilbud og lige det udvalg vi har brug for! Handler aldrig foder og tilbehør til vores katte andre steder end Petworld.
19.09.2017 - Nadia Wolden
Altid hurtig levering når du bestiller …
Altid hurtig levering når du bestiller fra webshoppen. og altid venlig og hjælpsom betjening i butikkerne (Esbjerg og Kolding) jeg kan kun anbefale Petworld til alle med kæledyr. det er altid vores første valg.
21.09.2017 - stella

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.