GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Lidt om mærket Whiskas
Whiskas kattefoder sælges over hele verden, men er ejet af det amerikanske selskab Mars. Whiskas er kendt for såvel deres tørfoder som vådfoder til katte. Whiskas tør- og vådfoder leveres i en let genkendelig emballage i en lilla farve med en silhuet af et kattehoved. Whiskas blev oprindeligt kendt som Kal Kan, da firmaet startede tilbage i år 1936. Firmaet valgte så i 1988 at skifte navn til Whiskas for på bedre vis at kunne promovere kattemaden internationalt. I Danmark blev Whiskas for alvor kendt, da de lancerede deres reklamer med sloganet: ”Katte ville vælge Whiskas”.

Om Whiskas kattefoder
Med Whiskas kattefoder får din kat alt det, den har brug for i en sund afbalanceret kost. Whiskas kattefoder indeholder essentielle vitaminer og mineraler, som hjælper med at vedligeholde vigtige kropsfunktioner hos din kat, såsom syn, knoglevækst og stofskifte. Whiskas kattefoder er lavet af friske råvarer uden tilsætning af smagsstoffer. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af forskellige smagsvarianter fra Whiskas i form af enten vådfoder eller tørfoder. Ved at vælge Whiskas kattefoder får du således mulighed for rig afveksling i din kats menu – og katte elsker afveksling. Med en frisk portionspose fra Whiskas ved hvert måltid, får din kat en helt speciel smagsoplevelse og netop den mængde kattefoder, som den behøver. Så bliver det ikke nemmere.

Whiskas arbejder sammen med WALTHAM® Centre for Pet Nutrition om udviklingen af nye foderprodukter for at sikre størst mulig næringsværdi i kattefoderet uden, at det går ud over den gode smag. Alle Whiskas’ foderprodukter er fulde af gode og naturlige ingredienser, er ernæringsmæssigt komplette og afbalancerede, og hjælper verdens kæledyr til at leve et sundere og gladere katteliv. Whiskas tilbyder kattemad til alle katte uanset hvilken livsfase din kat er i. Med kattefoder fra Whiskas byder du din kat på et væld af spændende smagsoplevelser.

Whiskas killingefoder
Når det handler om måltider, er balance et af nøgleordene for din killing. Din kat har brug for en sund blanding af proteiner, vitaminer, og mineraler. Hos Petworld finder du altid 100 procent afbalanceret og komplet killingefoder. Whiskas killingefoder kan desuden også bruges til drægtige og diegivende katte. Killingefoderet er rigt på proteiner, der er tilsat ekstra calcium for stærke knogler og DHA for en sund udvikling af hjernen. Killinger vokser faktisk 15 gange hurtigere end en baby og har langt mere energi i kroppen, som den skal af med end voksne katte. Derfor har den brug for rigeligt at spise for at dække sit energibehov. Men da killinger ikke har en mave, der er større end en tommelfingernegl, så skal de spise med jævne mellemrum – gerne helt op til 6 små måltider om dagen.

Stort udvalg af Whiskas kattemad til voksne katte
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af velsmagende kattemad fra Whiskas tilpasset din kats behov. Vi har såvel vådfoder som tørfoder fra Whiskas. Vi har eksempelvis Whiskas tørfoder, der indeholder en blanding af kylling og kalkun samt endnu mere protein, flere antioxidanter og mere glucosamin end tidligere! Den nye proteinrige opskrift er særligt velegnet til magre katte, som har brug for lidt ekstra sul på kroppen samtidig med, at antioxidanterne hjælper med at fremme et sundt immunsystem hos din kat. Det ekstra indhold af glucosamin i Whiskas’ tørfoder er med til at fremme sunde led hos din kat. Til indendørs katte har Whiskas også tørfoder, som effektivt mindsker hårbolde og fremmer en sund kropsvægt hos din kat. Når katte vasker sig, får de helt naturligt en stor del hår i sig. Store hårboller kan imidlertid være årsag til store smerter hos katte og i værste tilfælde kan hårbollerne ende i tarmen og forårsage forstoppelse hos din kat. Med Whiskas anti-hairball kattefoder forebygger og reducerer du hårbolde hos din kat, idet foderet indeholder ingredienser, som renser mavesækken og fører hårene sikkert gennem tarmsystemet.

Tørfoderet fra Whiskas, som er specielt udviklet til indendørskatte, indeholder desuden også taurin, som understøtter din kats hjerte, almene sundhed og lyse øjne, mens andre vigtige næringsstoffer i tørfoderet understøtter din kats hud, pels og knogler. Whiskas tørfoder er rigt på vitaminer, mineraler og ferskt kød. Teksturen af selve tørfoderet er også med til at understøtte din kats tandsundhed og forhindre tandsten i at dannes. Dette skyldes den specielle foderpilles blide men slibende effekt.

Seniorkattemad fra Whiskas
I takt med at din kat ældes, ændres dens spisebehov også. Fra din kat er 8 år, bliver den betragtet som seniorkat – også selvom din kats adfærd og vaner ikke umiddelbart ændrer sig. Sådan er det nemlig med nogle katte, hvorimod andre katte tager lidt på, og bliver mindre aktive. Nogle katte begynder også at tabe sg, fordi deres kroppe ikke længere kan fordøje de energigivende næringsstoffer i maden. Når din kats tænder ikke længere egner sig til en hård, sprød kost, så kan du med fordel give den nogle af Whiskas’ portionsposer til seniorkatte. Hver portionspose indeholder letfordøjelig mad, der giver seniorkatten alle de ekstra vitaminer og mineraler, den har brug for til at fastholde den karakteristiske spændstighed i sin gang nu, hvor den er blevet ældre. Kattemaden er spækket med solsikkeolie og vitaminer, der holder pelsen sund samt kalcium, der styrker din kats knogler. Fordelen ved seniorkattemad i portionsposer er, at foderet bevarer sin friskhed og smag.

Din kats spisevaner
Ligesom de store katte som vi kender fra naturen, herunder tigre og løver, så er din kat kødæder af natur. Katte er designet til instinktivt at opsøge den mad, som deres krop mener, de har brug for. Mange af de næringsstoffer som katte behøver findes kun i kødbaserede fødevarer, hvilket betyder, at katte ikke bør være vegetarer. Herudover har din kat brug for en hel del vand på daglig basis, hvorfor det er en rigtig god idé at supplere din kats tørkost med vådfoder.

Køb Whiskas kattemad hos Petworld
Så leverer vi det direkte hjem til din dør. På den måde slipper du for alt slæbet. Vi har altid et stort udvalg af Whiskas kattemad til særdeles fordelagtige priser. Finder du mod forventning Whiskas kattemad billigere hos en af vores konkurrenter, så husk på at vi har prismatch. Du kan læse mere om vores prismatch her på siden: http://www.petworld.dk/om-petworld/saadan-handler-jeg/#prismatch

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.