GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Ziwipeak er et 100% naturligt produkt til din hund og kat.
Både din hund og kat behøver et lækkert foderprodukt, som indeholder alle de nødvendige ingredienser. Ziwipeak indeholder kun naturlige produkter, som holder din hund og kat i balance. Ziwipeak er lavet af naturligt råt og frisk kød og organer. Der er absolut ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, fyldstoffer eller korn. Et rigtig godt fuldfoder til din hund eller kat.
Ziwipeak fås både som tør- og vådfoder. Tørfoderet er lufttørret, så det har en dejlig friskhed. Det fås også som vådfoder på dåse, så fugtigheden bliver bibeholdt.
Ziwipeak kommer fra New Zealand, hvor det er taget fra de mest rene og grønne græsningsarealer og vand.

Det eneste, der er tilsat det naturlige produkt, er essentielle vitaminer og mineraler, så både din hund og din kat er dækket rigtig godt ind.
Ziwipeak er et helt ideelt dagligdags foder til din hund og kat.

Hunde og katte har behov for et foder, som de nemt fysisk kan fordøje og anvende. Det kan tit og ofte være svært at vælge det, man vil fodre sine dyr med, men her gør Ziwipeak det utrolig nemt. Der er ingen skjulte stoffer, og ønsker du at fodre din hund eller kat med enkelt foder, hvor du selv kender til alt indhold, så er dette et rigtig godt valg.
Alle dyr stortrives bedst på foder, der svarer til deres vildtbytte. De ønsker foder, der er i harmoni med deres naturlige instinktive ernæringsmæssige behov. Det kan Ziwipeak give dem. Det mærke er nemlig det, der kommer tættest på med hensyn til rå, naturlig og vildt bytte, uden frysning og tørring.
Frysetørret hunde- og kattefoder kræver tilsætning af vand, og man skal ikke bruge tid på at vente på en optøning af fodret. Med Ziwipeak er der ingen risiko for at tilberede foderet forkert.
Alt i alt er det lavet lige så meget til dig som forbruger, som til dit kæledyr. Du bliver sparet for en masse tid, og kan blot fylde foderet i skålen og se dit dyr nyde deres foder.

Hvorfor har Ziwipeak valgt at bruge rigtigt kød til din hund?
Din hund nedstammer fra ulven, og hunde var et af de dyr, der først blev gjort tamme.
Hundens tarm- og fordøjelsessystem har ikke ændret sig meget siden, og er derfor meget lig ulvens.

Derfor er hunde ganske enkelt kødædere. Din hund har brug for en god kost, som er i harmoni og en næring, som din hunds fordøjelsessystem nemt kan omsætte til brugbar næring og energi.
Et højt proteinindhold og fedt fra kødet giver en kost, der er både sund, men også giver en god trivsel hos din hund. Desuden giver det en lang levetid, da det er et naturligt produkt.
Som alle ved, så er ikke to hunde eller deres ejere, der er ens. Derfor tilbyder Ziwipeak 100 % naturligt foder, som er lufttørret tørfoder. Disse fås i poser. Desuden har de også vådfoder i dåser. Disse dåser er lavet, så de er utrolig nemme at åbne. Ingen brug for dåseåbner - de åbnes blot ved et træk.

Tørfoder til hunden
Ziwipeaks tørfoder er et unikt produkt. Deres skånsomme lufttørrings proces bevarer 90 % af den ernæringsmæssige værdi i det rå kød. Det minimerer skader på proteiner, vitaminer og enzymer i de naturlige ingredienser. Dette gør, at din hund opnår næsten alle fordele ved kost med råt kød. De sidste 10% består af kulhydrater fra naturlige kilder son grønt kallun, cikorie, tang og persille samt de essentielle vitaminer og mineraler. Alle disse ting er nødvendige i en afbalanceret kost. Foderet er dernæst yderligere beskyttet i en smart genluknings- og lufttæt pose.

Vådfoderet til hunden
Ziwipeaks vådfoder er lavet på minimum 66 % råt kød - resten består af saft fra kødet samt en masse vitaminer og mineraler. Disse blandet sammen giver en komplet afbalanceret kost.

Hvorfor har Ziwipeak valgt at bruge rigtig kød til din kat?
Dette er et spørgsmål med et kort svar, fordi det er i harmoni med naturen. Selvom din kat nu er blevet et tamt husdyr, så skal man stadig huske på, hvor den kommer fra. Den er oprindeligt i slægt med den afrikanske vildkat, som engang i tidernes morgen for millioner af år siden blev gjort tam af egyptiske kornbønder.

Kattens udseende har over tid ændret sig en del, men indvendigt har katten nærmest slet ikke forandret sig. Katten er primært kødæder, helt præcis som i fortiden. Katte har brug for organer og kød i deres daglige kost. Bag deres søde ansigt og pelsede ydre, så er alle katte inderst inde jagtdyr. Dette ses også tydeligt, når du leger med din kat - de elsker det. Derfor bør dit foder afspejle, at din kat elsker at jage. Derfor er det lækkert og sundt for din kat at få foder med rigtig kød. Det er utrolig enkelt, sådan som de bedste ting oftest er. Den allerbedste kost til din kat er den, der matcher dens naturlige levemåde og udvikling. En kost, hvor fordøjelsessystemet kan omdanne føden til nyttige næringsstoffer og energi. Dette er også med til, at din kat kan få et rigt, langt og lykkeligt liv. Derfor er der ingen tvivl om, at dette foder fra Ziwipeak er et utrolig godt valg til din kat. Rig på proteiner, fedt fra ægte, naturligt kød - hvad mere kan en forkælet kat ønske sig?
Ziwipeak kommer så tæt på det naturlige vilde dyreliv, at det kan give dig ro i sindet, når du fodrer med dette. Ziwipeak sørger for, at din kat får en komplet og velafbalanceret ernæring. Lige som den har brug for, og som den helt sikkert fortjener.

Tørfoder til katten
Foretrækker du tørfoder til din kat, så har Ziwipeak en utrolig lækker en af slagsen. Tørfoderet er skånsomt lufttørret, så den ernæringsmæssige værdig bevares. Tørfoderet består af 90 % kød, organer og fisk. Desuden med grønne læbemuslinger, som forebygger eventuelle skader på proteiner, vitaminer og følsomme næringsstoffer og enzymer i alle naturlige ingredienser.
Ziwipeak vil give samme fordele som en kost med råt kød, med tilsatte vitaminer og mineraler for en komplet og afbalanceret kost.
De sidste 10 % består af kulhydrater fra naturlige kilder og urter. Dette giver en komplet kost til din kat. Det er sundt, forlænger levetiden og du får en taknemmelig kat.

Vådfoder til katten
De fleste eksperter anbefaler at fodre med vådfoder, når der er tale om katte. Ziwipeak vådfoder fås i super smarte easy-to-open dåser, som gør det nemt for dig som forbruger. Vådfoderet indeholder mindst 66 % råt kød, hvor den rigtig lækre kødsaft er bevaret. Der er en fin fordeling af vigtige vitaminer og mineraler, akkurat som i det lufttørrede tørfoder. Ziwipeak vådfoder er tilberedt direkte i dåserne for at sikre det, så det hele tiden forholder sig sterilt. Det gør desuden, at den beholder og bevarer den oprindelige kvalitet af ingredienserne. De dåser, som Ziwipeak anvender, har et BPA-frti foderkontakt belægning. Det sikrer, at dåsernes indhold er så naturligt opbevaret som overhovedet muligt.

Du kan give din hund eller kat variationer af foder. Du kan skifte mellem tørt og vådt foder. Du skal dog være særligt opmærksom på de vejledende portioners størrelser angivet i fodervejledning. Det er vigtigt, at dit kæledyr ikke får for meget eller for lidt af hverken det våde foder eller det tørre.
Du kan læse om doseringer på bagsiden af foderpakningen eller på foderdåsen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.