BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

ZiwiPeak hundefoder er lavet specielt for at give din hund mad af høj kvalitet. Kun kvalitets ingredienser fra kontrolleret avl bruges, alt er produceret i New Zealand. Kødet er lufttørret og maden er selvfølgelig fri for korn.

Fordele ved ZiwiPeak hundefoder:
Vigtige vitaminer og mineraler til en afbalanceret kost.
Ingredienserne stammer 100% fra New Zealand.
Det er ikke tilsat sukker, salt, konserveringsmidler eller farvestoffer.
Fordelene ved ZiwiPeak
Videnskaben bag ZiwiPeaks foder er enkel. Det er nemlig naturligt som naturen selv. Der er intet bedre end dyrefoder af råt, naturligt kød. ZiwiPeak gør det nemt at fodre med en naturlig kost.
Her er listet nogle af grundene til at ZiwiPeak er det sundeste ernæringsmæssige valg til din firbenede ven.

Det passer til din hunds fordøjelsessystem.
Det er helt naturlige ingredienser.
Der er ikke brugt kunstige tilsætningsstoffer.
Det er et komplet og velafbalanceret foder.
Du har ikke brug for kosttilskud, for ZiwiPeak har sørget for de vigtige ingredienser, vitaminer og mineraler, og det i en let fordøjelig form, der med det samme vil fremme sundheden og derudover er gavnligt for hundens led på sigt.
Det forbedrer din hunds almene tilstand. Det giver et godt tarmsystem, og er i harmoni med din hunds indre. Med en fordøjelse i balance vil dårlig ånde forsvinde, og vægten bliver nemmere at holde. Yderligere vil der som en sidegevinst være mindre afføring og oppustethed. Hunden vil lugte mindre fordi der vil være færre affaldsstoffer der skal udskilles igennem kroppen. Pelsen vil fremstå flot, sund og glansfuld. Det er let omsættelig næring for din hund, med en fordøjelighed på over 95%!
Alle ingredienser kommer fra sporbare kilder og stammer udelukkende fra New Zealandske farme, alle overholder de reglerne om at dyrene skal leve fritgående hele året. Som et stort plus benyttes der hverken antibiotika, vækstfremmere eller hormoner.
Det er med ansvarlighed for miljøet. Landbrug og fiskeri i New Zealand arbejder meget miljøbevidst, og begge områder er underlagt nogle meget strenge bestemmelser og bæredygtighedsprogrammer.
ZiwiPeak er dyreelskere, ligesom dig. Det er en stor familieejer virksomhed, som er stolte af deres kvalitet og værdier. De ejer selv alle deres fabrikker. Ved selv at eje alle fabrikkerne har de også fuld kontrol over indholdet i maden fra start og til færdigt produkt. Daily Dog Cuisine Vildt og Fisk fra ZiwiPeak er en lufttørret og kornfri foderpille lavet af det bedste kød fra hjort og hoki fisk fra New Zealand i høj kvalitet. Især de hunde med fødevareallergi eller fordøjelsesproblemer kan drage fordel af den fremragende formel brugt til dette tørrede foder.

ZiwiPeak - 100% naturligt hundefoder fra New Zealand
ZiwiPeak Cuisine er en naturlig føde for hunde i alle aldre. ZiwiPeak tørfoder - en 100% naturlig kost baseret på kød uden konserveringsmidler, farver, smagsstoffer og fyldstoffer, og så er det naturligvis kornfri!
New Zealand – en oase af ren luft, grønne græsgange og en naturlig hundemad. Sundheden for hunden er afhængig af kvaliteten af dens fødevarer. De råmaterialer, der anvendes i hundemad og sammensætningen af kosten spiller en afgørende rolle. Indholdet af kød i ZiwiPeaks foder svarer så præcist som muligt til andelen som hunden (tidligere også ulven) ville finde på jagt i naturen.

ZiwiPeak vådfoder.
Beløn din hund med fremragende vådfoder og den udsøgte smag af ZiwiPeak.
Sundt afbalanceret kød måltid med alle de vigtige vitaminer og mineraler til hunde.
Alle ingredienser er fri for antibiotika og hormoner.
Indeholder ingen farvestoffer, kemikalier, sukker, kunstige konserveringsmidler, fyldstoffer og lignende.
Nænsomt lufttørret og indeholder kun naturlige ingredienser.
ZiwiPeak vådfoder og dåse hundemad støtter fremme af hundes:
Fordøjelse, energi og vitalitet, hud og pels, generelle velfærd, bedre ånde, luft i maven og afføring samt vægtkontrol.

Hvorfor vælge rigtigt kød?
Helt enkelt, din hund nedstammer fra ulven. Hunden var et af de første dyr til at blive gjort tamt, allerede omkring 10000 år f.Kr. Deres fordøjelseskanal er stort set det samme som dengang. Hunde ER kødædere. Det bedste du derfor kan give din hund, er en ernæring som er i balance og harmoni – en ernæring som din hund nemt kan fordøje og omsætte til god energi og brugbar næring. Det er kost som er proteinrig og indeholder animalsk fedt. Det er en kost der giver sundhed og trivsel samt lang levetid, præcis som naturen havde tænkt det.
ZiwiPeaks foder er meget tæt på den naturlige kost, som hundene ville få i det vilde dyreliv. Det at vide at ZiwiPeak sørger for at din hund fodres med en meget pålidelig ernæringskilde, indeholdende en komplet og velafbalanceret ernæringskilde, lige som den har brug for, kan give ro i sindet.
Det er det perfekte match.
Ikke 2 ejere eller deres hunde er ens. Derfor tilbyder ZiwiPeak 100% foder som både findes som lufttørret tørfoder i pose, samt vådfoder i på dåse.
Tørfoder
Med den unikke og skånsomme lufttørringsproces som ZiwiPeak anvender, bibeholdes 90% af de ernæringsmæssige værdier i kødet, indmaden og muslingerne. Den mindsker skaderne på proteiner, vitaminer og enzymer mest muligt. Din hund opnår derved stort set de samme fordele som ved helt råt kød, i kosten. De sidste 10 % udgøres af kulhydrater som kommer fra kilder som grøn kallun, tang, cikorie og persille, herudover essentielle vitaminer og mineraler der er nødvendige i en sund og afbalanceret kost. Foderet kommer i genlukkelige og lufttætte poser.
Vådfoder
ZiwiPeaks vådfoder består af minimum 66% råt kød, resten er kødsaft, vitaminer og mineraler. Dette giver en komplet og afbalanceret kost.
Giv et varieret foder.
Måske er ønsket at give sin hund BARF både som våd og tørfoder, dette er ikke noget problem. Men du skal være opmærksom på de vejledende portionsstørrelser som er angivet i ZiwiPeaks fodervejledning.
Opbevaring
ZiwiPeak bruger kun 100% naturlige ingredienser fra New Zealand. Deres tørfoder kommer i poser der er specielt designede til at slutte tæt, og bevare foderet friskt, det er nem og praktisk opbevaring og skal ikke på køl. Vådfoderet på dåse skal opbevares på køl efter åbning, og spises indenfor 7 dage. Både tør og vådfoderet bør opbevares fri for direkte sollys.

ZiwiPeaks lufttørrede okse egner sig til:
• Undervægtige hunde som har behov for at tage på i vægt.
• Hvalpe der vokser og har brug for ekstra energi.
• Hunde der døjer med allergi overfor andre proteinkilder samt korn og andet kød.
• Hunde med ledproblemer.
• Hunde der har problemer med fordøjelsen.
• Hunde med nyreproblemer.

ZiwiPeaks lufttørrede tørfoder med lam, er på grund af lammekødets højere indhold af vigtige fedtstoffer sammenlignet med andet kød særligt velegnet til:
• Undervægtige hunde som har behov for at tage på i vægt.
• Hvalpe der vokser og som har brug for ekstra energi.
• Hunde som har behov for at komme sig efter sygdom eller skade.
• Allergiske hunde som ikke tåler kornprodukter og kulhydrater.
• Hunde der har problemer med fordøjelsen.
• Hunde med nyreproblemer.

ZiwiPeaks lufttørrede tørfoder med hjort egner sig til:
• Hunde med hudproblemer.
• Hunde med pelsproblemer.
• Hunde der døjer med allergi overfor andre proteinkilder samt korn og andet kød.
• Hunde med ledproblemer.
• Hunde med behov for vægtkontrol.
• Hunde der har problemer med fordøjelsen.
• Hunde med nyreproblemer

ZiwiPeaks Daily-Dog Cuisine tørfoder med hjort & fisk egner sig til:
• Hunde med hudproblemer.
• Hunde med pelsproblemer.
• Hunde der døjer med allergi overfor andre proteinkilder samt korn og andet kød.
• Hunde med ledproblemer.
• Hunde med behov for vægtkontrol.
• Hunde der har problemer med fordøjelsen.
• Hunde med nyreproblemer

Hjort
ZiwiPeaks New Zealandske græsfodrede hjorte er i premium kvalitet, og er en super kilde til protein for din hund. Opdrættet på friland og uden overproduktion. Det er let fordøjeligt kød. Som proteinkilde kan hunde med allergi, hud og pelsproblemer drage fordel af det.
Okse
ZiwiPeaks okse, er kød af allerhøjeste kvalitet. New Zealand er kendt verden over for at producere kød af allerhøjeste kvalitet fra græsfodrede dyr. ZiwiPeaks oksekød giver flere fordele så som mindre fedt og flere naturlige vitaminer. Det stammer fra godkendte New Zealandske farme, og så er det fri for hormoner og antibiotika. Det er noget af det reneste kød i verden.
Lam
ZiwiPeak har de helt rigtige betingelser for at frembringe det fineste New Zealandske lammekød i verden. Ved lammekød får du en ren kilde til proteiner, og fedt af høj kvalitet. Det er vigtigt for en sund hjerne og gode muskler.
Kallun
ZiwiPeaks grønne kallun er kun renset I koldt vand, intet andet. Derved bevares alle de gode egenskaber fra kallunen når du fodrer med det.
Lever, lunge, hjerte og nyre
Indmaden er guf for vores firbenede venner. Det tilfører dem koncentrerede mængder af vigtige enzymer og næringsstoffer, en vigtig del af en sund daglig kost. Indmaden er rig på protein, vitaminer, mineraler og fedtsyrer. Det er særligt gavnligt at indtage i vækst og formeringsperioder.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.