GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Brug ZooLac Propaste mod tynd mave og diarré
ZooLac Propaste er en pasta til etablering, opretholdelse og afbalancering af bakteriefloraen i mave-tarm kanalen hos husdyr og hobbydyr. Bakterierne i ZooLac Propaste er nøje udvalgt, så de virker flersidet i alle afsnit af tarmene. 5 forskellige arter af gavnlige og naturligt forekommende bakterier sikrer en meget bred og effektiv virkning. Totalt indeholder ZooLac Propaste 4,2 milliarder bakterier, pr. ml. samt lactobacillus, pediococcus og bacillus, mælkesyre, vegetabilsk olie, lechitin, stabilisator (E55lb) og er derfor et meget højkoncentreret produkt.
Pastaen virker ved, at nogle af bakterierne danner en naturligt beskyttende barriere i tarmene, som forhindrer skadelige bakterier i at angribe tarmvæggen. De skadelige bakterier angribes desuden af de gavnlige bakterier fra ZooLac Propaste, hvilket resulterer i, at de gavnlige bakterier på naturligvis udkonkurrerer de skadelige bakterier. Herved begrænses de skadelige bakteriers vækst, hvilket bidrager til at genoprette den normale tarmfunktion. I modsætning til antibiotika kan de skadelige bakterier ikke udvikle resistens overfor ZooLac Propaste. Dette skyldes, at pastaen udelukkende indeholder naturlige tarmbakterier.

Hvordan anvender jeg ZooLac Propaste?
Kan anvendes såvel forebyggende som til dyr med akut diarré. ZooLac Propaste er et naturligt produkt til naturlig bekæmpelse af diarré, og kan ikke overdoseres. Det virker hurtigt og kan bruges til alle dyrearter. Det er let at tildele og smager godt. Hunde og katte er vilde med det, og tager det som var det en godbid.
ZooLac Propaste sprøjtes direkte ind i munden på kæledyret. Sprøjten indstilles til den ønskede mængde og pastaen placeres på dyrets tunge. Ved forebyggelse kan man give dyret det 1-2 gange i døgnet, og gerne i forbindelse med et måltid, hvis ellers du kan få din hund til at spise. Der må anvendes 10 gram pr. kg foder.
Dosis:
0 - 10 kg 1 ml
10 - 25 kg 2 ml
25 - 50 kg 3 ml
Over 50 kg 5 ml
For at standse akut diarré skal første dosis være dobbelt.
Ved dehydrering (væskeunderskud) bør du kontakte din dyrlæge.

Hvad er diarré hos hunde?
Diarré er ikke en sygdom i sig selv. Mere en betegnelse for hyppig og tynd afføring. Man taler gerne om 2 forskellige former for diarré. Akut diarré er en kortere periode, gerne nogle dage, mens kronisk diarré står på i uger eller måneder.

Hvad kommer diarré af?
Det kan der være mange årsager til. For det meste finder man ikke ud af, hvad årsagen er, da de fleste hunde hurtigt kommer over det og bliver raske. Diarré forekommer især hos hvalpe.
Diarré kan skyldes noget, som hunden har spist. Det kan være for meget foder, en pludselig ændring af foderet eller fordærvet foder. Det kan også komme i forbindelse med indtagelse af mælk eller hvis hunden lider af foderallergi.
Diarré kan også skyldes sygdomsfremkaldende bakterier, parasitter, virus eller svampe.
Funktionsbestemt diarré ses ofte i forbindelse med stress. Stress er blevet en folkesygdom hos mennesker, og man ser det også i højere og højere grad hos hunde. Der er mange forskellige ting, som kan fremkalde stress hos hunde - og mange af dem ligner det menneskelige stress. Den bedste måde at håndtere stress på hos både mennesker og hunde er hvile, hvile og atter hvile. Og gøre ingenting.
Og endelig kan tarmpassagen være hindret, hvis hunden har brok, tarmslyng eller spist et fremmedlegeme.

Hvad er tegnene på diarré?
Der er ofte afføring og den er tynd. Af andre symptomer på diarré ses også opkast, forhøjet kropstemperatur, væsketab, spisevægring, depression og eventuelt mavesmerter.
Som sagt kan årsagen til diarré være vanskelig at finde. Går du til dyrlægen, vil denne lave forskellige undersøgelser af hunden. Blandt andet afføringsprøver og eventuelt røntgen, hvis der er mavesmerter.

Hvordan behandler man diarré bedst muligt?
Hvis man kender årsagen til diarréen skal denne behandles. Kender man ikke årsagen må man prøve at gå systematisk og symptomatisk til værks.
Væskebalancen hos hunden skal genoprettes. Hunde, der har diarré taber meget væske så derfor må der gives rigeligt med vand for at udligne tabet. Hvis du ikke kan få hunden til at drikke er det vigtigt, at du kontakter din dyrlæge.
Du kan også faste din hund i op til 12 timer. Herefter giver du den små portioner af mad, som er letfordøjelig. Hytteost, kogt ris, kylling og kartofler er en glimrende mavetarmdiæt. Du kan også bruge specielt udviklet diætfoder. Hos Petworld finder du et bredt udvalg af både tørfoder og vådfoder. Efterhånden som afføringen og hundens almene tilstand bedres kan du efter en uges tid gradvist vende hunden tilbage til normal kost.
Brug også gerne samtidig ZooLac Propaste til at genoprette tarmfloraen i hundens mave.
Har din hund feber, og diarréen er fremkaldt af bakterier skal du kontakte din dyrlæge, som sandsynligvis vil behandle med antibiotika.

Hvad er diarré hos katte og andre kæledyr?
Symptomer, årsager, diagnose og behandling er de samme, som gælder for hunde.
ZooLac Propaste er glimrende til at genoprette tarmfloraen hos alle slags hus- og kæledyr. Midlet er 100% naturligt og kan derfor ikke overdoseres eller bruges forkert.

Bestil online og få dine varer leveret direkte til døren
Når du køber ZooLac Prostate online hos os, leverer vi det indenfor ganske få dage.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder kunden mod forventning tilbehør til hunde eller katte billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris, de er indkøbt. Des mere man køber for, des mere får man i rabat. Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom mixrabat, mængderabat, stor- eller megarabat eller stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om ZooLac Propaste kan du altid kontakte kundeservice på kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.