BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvad er Zylkéne?
Zylkéne er et naturprodukt fremstillet til at berolige hunde, katte eller heste i situationer, der gør dem nervøse eller utrygge. Zylkéne er 100 % naturligt og det beroligende stof er udvundet af casein, som er et protein, der findes i mælk. Zylkéne bygger derfor på samme princip som de beroligende egenskaber, der er i modermælk til nyfødte. Zylkene fremstilles som pulverform, der puttes i en kapsel, så midlet let kan drysses over maden eller puttes i en godbid, afhængig af hvad dyret foretrækker. Nogle dyr spiser det endda gladelig direkte som en godbid, da det ikke har nogen ubehagelig smag eller duft. Zylkene kommer i 3 størrelser til hunde og katte og en ekstra stor til heste, hvor produktet kommer i breve. Zylkene kan bruges i kortere eller længere perioder, og er hverken vanedannende eller giver bivirkninger.

Hvilken mængde Zylkene skal min hund eller kat have?
Der er 3 forskellige størrelser kapsler til hunde og katte. Zylkene 75 mg, Zylkene 225 mg, Zylkene 450 mg. 

Daglig dosering er som følger:

Zylkene 75 mg

Kat/hund på max. 5 kilo

1 kapsel

 

Kat/hund på ml. 5-10 kilo

2 kapsler

Zylkene 225 mg

Hund: 10-15 kilo

1 kapsel

 

Hund: 15-30 kilo

2 kapsler

Zylkene 450 mg

Hund: 15-30 kilo

1 kapsel

 

Hund: 30-60 kilo

2 kapsler

 

Hvornår kan du bruge Zylkéne til din hund eller kat?
Dit dyr kan formentlig have glæde af Zylkene i alle de situationer, hvor den føler angst eller bliver stresset. Det kan være i situationer, hvor der er fyrværkeri eller tordenvejr, hvis hunden er utryg ved at være alene hjemme, ved ankomst af nye familiemedllemmer eller hvis dyret skal passes. Det er bedst at begynde med at give Zylkene mindst fra dagen før du forventer, at dit dyr bliver udsat for en stressende hændelse. Et eksempel kan være, at du fra dagen før hunden eller katten skal til dyrlægen, som du ved den er utryg ved, begynder at give Zylkene. Eller at du et par dage før nytårsaften påbegynder behandllingen og fortsætter indtil der ikke længere er dage, hvor der skydes af. For nogle hunde og katte er hele december måned stressende på grund af fyrværkeri og i så fald kan du sagtens give Zylkene dagligt fra starten af december. Alene hjemme problemer er en af de problemstillinger hos hunde, hvor Zylkene ofte anvendes over en længere periode samtidig med træning og tilvænning til at være alene hjemme. Det kan være en god hjælp i træningen, da det gør hunden mere rolig og modtagelig, og tilvænningen kan derfor ofte gå hurtigere. Zylkene kan bruges til hunde og katte i alle aldre og størrelser. For at få det bedste resultat med brug af Zylkene til omfattende problemer er det altid bedst at supplere med træning.

Typiske tegn på stress og angst hos hunde
For at kunne vurdere om din hund er stresset, angst eller utryg er der flere tegn og adfærd du kan holde øje med hos den. Hvis en hund er stresset vil den ofte gispe overfladisk, have store øjne, ørerne tilbage og måske urolig adfærd. Er hunden samtidig angst eller utryg vil pupillerne være udvidet, så øjnene ser ekstra store og mørke ud, og den vil måske have halen mellem benene eller trykket ned, have lav kropsholdning og anspændte muskler. En hund kan også sagtens gø, hvis den er stresset eller angst. Din hund kan også ændre sin adfærd, så den for eksempel bliver urenlig eller holder op med at lege så meget, som den plejer. Hvis du ser disse tegn hos din hund ofte, bør du bestemt gøre noget for at bedre dens forhold og velfærd og sikre den bedst muligt mod unødig angst og stress. Her kan Zylkene hjælpe dig og din hund på vej.

Typiske tegn på stress og angst hos katte
En kat udviser typisk lidt mere skjulte tegn, hvis den er stresset eller angst. Det er dog meget tydeligt at se på en kats øjne, når pupillerne er udvidet og den vil også ofte trække sig tilbage, være mere afvisende overfor kontakt og følsom overfor pludselige bevægelser og lyde. En kat kan også reagere på stress ved at soignere sig meget mere end normalt. Dette gør den for at berolige sig selv og kan typisk ses, hvis man får et nyt kæledyr i hjemmet, der ofte vil virke foruroligende for de fleste katte. En kat kan også ofte blive meget stresset over at skulle til dyrlægen eller passes i pension, og her vil Zylkene kunne hjælpe katten med at overkomme oplevelsen uden unødvendig stress.

Hvordan skal du behandle et dyr der er stresset eller er utryg?
Hvis du oplever, at din hund eller kat bliver angst, utryg eller stresset af en eller anden årsag, så er det vigtigste at prøve at stoppe det, der har udløst reaktionen, hvis muligt. Dernæst hjælper det aldrig at straffe et dyr, der er hverken angst, utryg eller stresset - det vil kun føje endnu mere ubehag til situationen. Hvis dyret søger dig i situationen, kan du tale beroligende og opmuntrende til det uden at ynke eller trøste. Hvis dyret kan høre og se på dig at du er afslappet og har styr på situationen, kan det hjælpe dit dyr til også hurtigere selv at blive tryg. I situationer, som for eksempel dyrlæge besøg, kan det også være en stor hjælp at tilbyde dyret nogle lækre godbidder, da det vil virke beroligende og fjerne fokus fra det ubehagelige. Hvis du på forhånd ved, at dit dyr vil blive udsat for en situation, der vil gøre det stresset eller utryg kan det have hjælp af at få Zylkene fra dagen før.

Hvor kan du købe Zylkene?
Ud over hos mange dyrlæger kan du også købe Zylkene til både hund og kat hos Petworld.dk samt i alle vores butikker, der er fordelt over hele landet. Det behøver altså ikke at være besværligt for dig at købe Zylkene og har du opdaget et akut behov i en weekend, så har vores Petworld butikker åbent både lørdag og søndag. Bor du ikke i nærheden af en Petworld butik, så kan du bestille det nemt på internettet på
www.petworld.dk og få det sendt direkte hjem til din dør. Så bliver det da ikke nemmere!

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.