GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Stort udvalg af mineralsten og vitaminer til din gnaver
Søger du vitaminer og mineralsten til gnavere? Så kig her. Kosttilskud kan være et værdifuldt og nødvendigt supplement til din gnavers kost. Grøntfoder og frugt dækker normalt din gnavers daglige vitaminbehov, men nogle gange er det nødvendigt at give din gnaver ekstra vitaminer og mineraler. Dette kan eksempelvis blive aktuelt ved hud- eller pelsproblemer. Derfor finder du altid et stort udvalg af kosttilskud til gnavere hos Petworld. Gennem mineralstenen får din gnaver et tilskud af essentielle salte og mineraler, som styrker din gnavers immunforsvar. Samtidig slibes din gnavers tænder og klør ved jævnlig brug af mineralstenen. Udover mineralsten har vi også et udvalg af essentielle vitaminer til din gnaver. Uanset hvilket kæledyr du har, er der en række ting, som du skal have for at sikre dit kæledyrs trivsel og sundhed. Hos Petworld finder du alt det, du behøver af mineralsten og vitaminer for at sikre din kanins, hamsters eller marsvins trivsel. Det er vigtigt, at du sørger for at give din gnaver de helt rigtige vitaminer og mineralsten. Uanset hvilke vitaminer og mineralsten du køber hos os, får du produkter af højeste kvalitet.  Se vores store udvalg her på siden af mineralsten og vitaminer. Vi har mineralsten og vitaminer fra de førende producenter på kæledyrsområdet, herunder: Trixie, Vitapol og Vitakraft. Dette er din garanti for vitaminer og mineralsten af god kvalitet.

Essentielle multivitaminer til din gnaver
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af essentielle vitaminer til gnavere, så du kan sikre, at din gnaver ikke får ernæringsbetingede sygdomme. Hos Petworld har vi eksempelvis forskellige multivitaminer til gnavere, som gives på daglig basis. Multivitaminerne er med til at fremme din gnavers fordøjelse og knoglevækst.  Ved at give din gnaver multivitaminer dagligt, mindsker du desuden risikoen for forkølelse og eventuelle tarmsygdomme hos din gnaver.

Hold din gnaver sund med C-vitaminer
Udover multivitaminer har vi også et bredt udvalg af c-vitaminer i såvel flydende som fast form. C-vitamin indgår i dannelsen af bindevæv og har desuden essentiel betydning for opbygningen af både brusk og knoglevæv. Det er almen viden, at C-vitamin findes i langt de fleste grøntsager, herunder citroner, appelsiner, solbær, kartofler og kålroer, som jo er proppet med c-vitaminer. C-vitamin optages, når gnaverfoderet passerer tarmen. Derfor kan gnavere med diarré gennem en længere periode, pludselig komme til at mangle c-vitamin. I sådanne perioder med diarré er det derfor især en god idé at supplere din gnavers daglige kost med c-vitaminer i enten flydende eller fast form. Hos Petworld finder du altid et udvalg af begge dele. Desuden producerer eksempelvis marsvin ikke selv c-vitamin, hvorfor det er vigtigt, at du supplerer din gnavers daglige kost med et c-vitamin tilskud. Hvis din gnaver mangler c-vitamin vil den typisk bløde lidt fra tandkødet, og den kan i værste fald få løse tænder, som jo så vil falde ud. Hvis din gnaver mangler c-vitamin vil sårheling desuden også ske væsentligt langsommere end normalt. Et vitamintilskud er livsnødvendigt for nogle af de gnavere, der har svært ved selv at optage det, herunder marsvin, chinchillaer, jordegern og deguer. C-vitamin i flydende form tilsættes typisk din gnavers vand, men det kan også gives på noget salat eller en agurk. C-vitamin i pulver form drysses oftest over gnaverens daglige foder.

Bredt udvalg af mineralsten til gnavere
Hos Petworld finder du altid et stort udvalg af kalk-, salt og mineralsten til gnavere.  Vi har mineralsten i mange forskellige smagsvarianter, så du kan finde netop den mineralsten, som din gnaver bedst kan lide. Det er vigtigt, at din gnaver hele tiden har adgang til en mineralsten.  Dette skyldes, at mineralsten hjælper med, at slibe din gnavers tænder. Alle gnaveres tænder vokser livet igennem, og det er derfor vigtigt, at du fodrer din gnaver med fødeemner, som kan slide dens tænder tilstrækkeligt. Vedligeholdes din gnavers tænder ikke på daglig basis, vil de vokse så hurtigt, at din gnaver i værste tilfælde ikke kan indtage føde. Bliver din gnavers tænder for lange, anbefaler vi dig at tage din gnaver med til dyrlægen og få dem klippet. Udover at mineralsten hjælper med at vedligeholde din gnavers tænder, hjælper mineralsten også med at styrke din gnavers knoglebygning, da vores mineralsten indeholder essentielle mineraler. Vi har mineralsten med eksempelvis tang, appelsin og gulerod. Ved at give din gnaver mineralsten forebygger du ernæringsbetingede mangelsygdomme. Mineralsten bruges året rundt og kan med fordel hænge på siden af gnaverburet.

Saltsten sprængfyldt med essentielle mineraler og sporstoffer
Udover mineralsten har vi også saltsten til gnavere. Alle gnavere skal have daglig adgang til en saltsten, som gerne må hænge nær vandskålen eller drikkeflasken.
Saltsten giver din gnaver mange essentielle mineraler og sporstoffer, hvorved din gnaver sikres en afbalanceret kost. Hos Petworld finder du eksempelvis saltsten med Himalaya-salt, som er stenhård, hvilket mindsker risikoen for et eventuelt overforbrug. Desuden kan denne saltsten nemt hænges op i gnaverburet, så den ikke bliver væk i høet eller tisset på. Det er imidlertid ikke alle gnavere der benytter saltsten til at slibe og vedligeholde deres tænder, hvorfor vi altid anbefaler, at du både har en saltsten og en mineralsten i dit gnaverbur.

Køb mineralsten og essentielle vitaminer til din gnaver online hos Petworld
Når du køber mineralsten og vitaminer til gnavere online hos os, leverer vi det direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere at sikre din gnavers trivsel og sundhed. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil gnaverfoderet blive leveret i din nærmeste postbutik eller i din Petworld-butik, hvis du ønsker dette.

Køb flere vitaminer og mineralsten ad gangen - så sparer du mere
Hvis du køber flere vitaminer eller mineralsten ad gangen, sparer du også flere penge. Jo flere du køber ad gangen, jo flere penge sparer du. Varer angivet med flerstykpriser bliver billigere jo flere, du køber. Køb dine vitaminer og mineralsten hos os til markedets skarpeste priser. Sagt med andre ord: Finder du mod forventning vitaminer og mineralsten til gnavere billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.