GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
FUGLEKUL VITAPOL FUGLEKUL
8 G
FORBEDRER FORDØJELSEN
VITAPOL FUGLEKUL
(5904479020413) Fri fragt  
 
DKK 15,95
Fugle som kæledyr
Fugle er fra naturens side meget sociale dyr og fugle i fangeskab, som holdes som kæledyr er ofte meget socialt anlagt. Du kan derfor med en masse tålmodighed hurtigt gøre din fugl meget tillidsfuld. Selvom du gør dit bedste og er god til at aktivere og socialisere din fugl, kan et menneske ikke erstatte en artsfælle. Din fugl vil derfor trives bedst i selskab med artsfæller. Fortsætter du med tålmodigt at snakke og aktivere dine fugle, vil disse ikke miste tilliden eller lysten til menneskelig kontakt, selvom du holder flere fugle sammen.

Bredt udvalg af fuglesand, sandpapir og mineralsten
Fuglesand indeholder essentielle kalkstoffer, som sikrer din fugl en god fordøjelse og et sundt stofskifte. Udover fuglesand har vi også et udvalg af sandpapir i forskellige kvaliteter, som nemt kan lægges i bunden af fugleburet. Sandpapir gør rengøringen af fugleburet langt nemmere samtidig med, at det sliber din fugls negle. Endelig har vi også et stort udvalg af forskellige mineralsten, som hjælper din fugl med at opbygge et stærkt skelet og danne en glansfuld fjerdragt. Mange fjerdragt problemer hos fugle skyldes enten forkert fodring eller mangel på vigtige vitaminer. Mangel på vigtige vitaminer giver sig til udtryk ved skader på fuglens indre organer og ændringer i fjerdragten og huden. Der kan være stor forskel på, hvor mange fjerskift fuglen har om året. Fjerskiftet varierer alt efter fuglearten, og det er ikke unormalt, at nogen arter har op til flere fjerskift om året. De fleste fugle skifter fjer efter ynglesæsonen. De store papegøjer, så som araen, kan tage op til to år inden de har skiftet hele deres fjerdragt. Undulater har som regel op til tre fjerskift på et år. Det er derfor vigtigt, at dine fugle tilbydes ekstra vitaminer i fældeperioden. Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af de vigtigste vitaminer og tilbehør til fugle. Vi har vitaminer på et fornuftigt prisniveau og kvaliteten er naturligvis helt i top. Kig nærmere på vores side og se vores brede udvalg af vitaminer og mineraler til fugle. Vi har garanteret også vitaminer og mineraler, der dækker dine fugles behov.

Mineralsten til din fugl
Ude i naturen spiser fuglene en meget varieret kost i modsætning til fugle i fangenskab. Nøjagtig lige som vitaminer er mineraler livsnødvendige for din fugl. Derfor er det en rigtig god idé at supplere din fugls kost med forskellige vitamin- og mineraltilskud. På den måde kan du sikre din fugl et langt fugleliv. Eksempelvis er kalk nødvendig for opbyggelsen og vedligeholdelsen af din fugls knogler. Ynglende fugle og fugleunger har behov for ekstra kalk. Udover kalk er det også en rigtig god idé at give din fugl kobber, eftersom kobber er med til at give din fugl en sund hud og en flot fjerdragt. Derudover har din fugl også brug for svovl i forbindelse med eksempelvis fertilitet og fjerenes kvalitet. Hos Petworld ved vi, hvor vigtige mineraler er. Derfor har vi altid et bredt udvalg af mineraler til fugle. Når du supplerer din fugls foder med mineraler, styrker du både dens tarmflora, hud, fjer, næb og kløer.

Sepiaskaller fra Vitakraft
Sepiaskaller er kort sagt blæksprutters skelet. Skallen er utrolig hård på den ene side og blød på den anden. Sepiaskaller er meget velegnet til fugle, idet de indeholder både kalcium, salt og jod. Sepiaskaller hører sig til i et fuglebur, især når du har ynglende fugle og fugleunger, som har brug for ekstra kalk.

Gritskaller fra Vitakraft
Gritskaller er muslingeskaller, som du med fordel kan give din fugl for at lette fordøjelsen. Ved hjælp af gritskaller får din fugl noget hårdt at male frøene ned med.

Hygiejne
Du vil i løbet af dagen kunne observere, at dine fugle bruger meget af deres vågne tid på pleje af deres fjerdragter. Du vil også opleve, at flere arter ynder at bade jævnligt. De fleste fugle har ikke behov for vores hjælp til at holde deres fjerdragt flot og skinnende. Vil du dog gerne gøre lidt ekstra for din fugl i forbindelse med pleje af denne, kan du tilbyde fuglen f.eks. slibesten eller tykke / kraftige naturgrene, som den kan bruge i forbindelse med slibning af dens næb.  Næbpleje er en vigtig del af fuglens daglige pleje og fuglen bør derfor altid have adgang til enten slibesten eller grene. Mineralsten kan også benyttes som en del af næbplejen, da fuglen ved disse både får slebet sit næb og optager vigtige mineraler og kalk.
Udover pleje af næbbet har fugle også behov for at pleje deres klør. Til dette kan en kraftig naturgren være en fordel i fuglens bur. Ved at sidde på grenen sliber fuglen sine klør på en normal og naturlig måde. Det er dog ikke altid, at fuglen kan nøjes med forskellige naturgrene til at holde sine klør vedlige. Her kan det blive nødvendigt at kløerne skal klippes. Har du ikke prøvet dette før, anbefaler vi, at du får enten din dyrlæge, dyrehandler eller opdrætter til at vise dig, hvordan dette gøres.

Rengøring af fuglens bur
Det er vigtigt, at fuglens bur altid er rent og pænt. Vi anbefaler derfor, at man som minimum rengører fuglens bur en til to gange ugentligt. Naturligvis afhænger rengøringen af hvor mange fugle, der er i buret, deres størrelse og alder. Vi anbefaler bunden bliver vasket af med varmt vand, så eventuelle fugleklatter fjernes helt. Ligeledes bør fuglens siddepinde og legetøj tørres grundigt af med en stiv børste eller en fugtig klud. Foderskåle og vandautomater bør rengøres dagligt og kan med fordel rengøres med varmt vand. Vi anbefaler, at du en gang om måneden rengører hele buret - det vil sige, at du udover burets bund og fuglens legetøj med mere, også rengør burets tremmer. Buret rengøres i varmt vand. Lad endelig være med at benytte skrappe rengøringsmidler, da dette kan skade fuglen, hvis den efterfølgende slikker på burets tremmer eller legetøjet.

Du finder alt hos Petworld
Hos Petworld.dk tilbyder vi et bredt udvalg af både fint og groft fuglesand, sandpapir og mineralsten. Vi tilbyder plejemidler til langt de fleste fugle. Vores produkter er altid i fineste og bedste kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Hos os finder du nemt og hurtigt både plejemidler, vitaminer og mineraler til dine fugle.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.