GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
VARMEBEHANDLET HALM HVEDEHALM GNAVER
140 L
VARMEBEHANDLET
HVEDEHALM GNAVER
(8716282600020) Fri fragt  
 
DKK 69,95
Bredt udvalg af kvalitets naturhø og halm
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af naturhø og halm. Hø er essentielt for din gnavers sundhed og skal derfor altid være til rådighed, ellers risikerer du, at din gnaver får problemer med maven eller tænderne. Din gnavers tænder vokser hele livet og slibes de ikke naturligt ved hjælp af eksempelvis hø, risikerer du, at din gnaver får diverse tandsygdomme og skævt bid. Hvis du har en gnaver, som snavser sit bur meget til, kan du med fordel købe en høhæk til at sætte på siden af buret. Når du er på udkig efter en høhæk, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at hullerne ikke er så store, at din gnaver kan stikke hovedet igennem og sidde fast. Derved forbliver din gnavers hø tørt og lækkert i længere tid. Naturhøets struktur og længde betyder, at høet forbliver i høholderen frem for at ende på bunden af buret. Eftersom der er tale om naturhø, kan høets farve variere. Det betyder ikke, at der er tale om dårligt hø, så længe høet dufter friskt og ikke indeholder for mange hårde plantedele. Naturhø er skånsomt behandlet, så de naturlige vitaminer bevares. Hvis du har en kræsen kanin, kan du eventuelt blande høet op med lidt tørrede urter eller vælge den nemme løsning og købe Vita Verde hø fra Vitakraft.

Vita Verde naturhø
Hos Petworld har vi et velassorteret udvalg af det populære Vita Verde hø fra Vitakraft.  Dette hø er blandet med urter af forskellige varianter og er af en god kvalitet.  Alle produkter i Vita Verde sortimentet er rene naturprodukter.  Høet er skånsomt høstet og tørret, så de naturlige vitaminer bliver bevaret. Vælg Vita Verde hø for et sundt velbefindende. Din gnaver vil elske høet.

Naturhø i mange forskellige varianter og kvaliteter
Hos Petworld finder du hø i mange forskellige varianter og kvaliteter. Eftersom hø udgør en stor del af din gnavers daglige foderindtag, er det vigtigt at vælge noget godt og friskt hø. Det er med andre ord ikke her, du skal spare. Når du vælger hø, skal du sikre dig, at det dufter friskt, har en grønlig farve og at det ikke støver.  Hvis du har mulighed for at finde groftskåret hø er dette at foretrække, eftersom det indeholder flest fibre. Hvis din gnaver er meget kræsen kan du også vælge den type hø, som kaldes: ”Lucerne hø”. Du skal dog være opmærksom på kun at give Lucerne hø i små mængder, da det har en tendens til at fede og kan belaste nyrerne, hvis det gives i større mængder. Lucerne hø kan med fordel anvendes til ældre gnavere eller gnavere, som har været syge, og derfor har brug for at tage på i vægt. Lucerne hø indeholder også en højere andel af calcium, hvilket kan være godt for gnavere, der gerne skal vokse.

Hvis din gnaver ikke vil spise hø
Hvis du har en gnaver, som ikke vil spise sit hø, er det vigtigt, at du relativt hurtigt finder ud af, hvorfor din gnaver ikke vil det, da hø som tidligere nævnt er en vigtigt del af din gnavers kost.  Hvis din gnaver ikke spiser hø, kan du med fordel få tjekket din gnavers tænder hos dyrlægen.  Hvis din gnaver lider af tandproblemer, vil den typisk gå efter det blødere gnaverfoder, hvorfor du også på denne måde vil kunne se eventuelle tegn på tandproblemer. Hvis din gnaver ikke vil spise sit hø, er det også en god idé lige at tjekke høet efter og se om, det eventuelt skulle have en kedelig gul farve eller lugte mærkeligt. Endelig kan det også være en rigtig god idé at tjekke om du eventuelt giver din gnaver for mange foderpiller eller for mange grøntsager. Hvis dette er tilfældet, risikerer du nemlig at din gnaver spiser sig mæt i disse lækkerier og derfor fravælger høet. Det kan derfor blive nødvendigt at skære betydeligt ned på alt andet gnaverfoder og i stedet give din gnaver rigelige mængder af hø. Når din gnaver bliver sulten nok, skal den nok tage for sig af det lækre hø.

Halm til din gnaver

Hos Petworld finder du også et udvalg af halm, der er velegnet som bundstrøelse i dit gnaverbur. Ved at lægge et tykt lag halm i dit gnaverbur, får din gnaver noget behageligt at gå på. Desuden kan de fleste gnavere godt lide at bore sig ned i bundlaget og lege med halmen. Med halm som bundstrøelse sover din gnaver blødt og dejligt. Udover som absorberende bundstrøelse er halm også velegnet som tilskud til din gnavers daglige gnaverfoder. Hos Petworld finder du det passende halm til din gnaver! Vi har eksempelvis et udvalg af varmebehandlet hvedehalm til gnavere.

Bestil dit hø og halm online hos Petworld
Når du bestiller dit naturhø og halm online hos os, så leverer vi det direkte til din dør.  Så slipper du for selv at slæbe de tunge poser hjem. Er du imidlertid ikke hjemme når posten kommer, vil høet blive leveret i din nærmeste postbutik. Og husk: Jo flere sække hø og halm, du køber hos os, jo mere sparer du. Varer angivet med flerstykpriser bliver billigere jo flere, du køber.

Naturhø og halm til Danmarks skarpeste priser
Hos Petworld har vi altid skarpe priser på hø og halm. Finder du derfor mod forventning en tilsvarende vare billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.

Forskellen på hø og halm
Man kan komme i tvivl om, hvad forskellen er på hø og halm. Kort sagt er hø foder, mens halm er isolering. Hø fungerer som en erstatning for frisk græs og gives til de gnavere, hvis hoveddel af kosten består af græs. Hø er græs, der er skåret i små tynde stykker og derefter lagt til tørre. Hø skal være grønligt, lugte sødt og absolut ikke støve.
Jo grønnere høet er, jo tættere ligger det rent ernæringsmæssigt på græs. Halm er derimod stråene fra korn. De er gule, og stænglerne er helt hule. Halm er fantastisk til isolering. Halm har en langt lavere næringsværdi end hø, og kan derfor kun bruges som et lille tilskud til din gnavers foder. Din gnaver må ikke spise for store mængder halm, da den i så fald ikke vil have appetit til at kunne spise det gode hø.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen
I only bought one item but it was …
I only bought one item but it was something that i couldnt find anywhere else and it was delivered really fast, so i was very happy.
13.12.2017 - Adriana

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.