GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Alle hesteejere drømmer om den perfekte hest, som er glad og med en finkæmmet manke. Hos Petworld.dk finder du derfor et bredt udvalg af hesteprodukter, som gør både dig og din hest tilfreds. I vores sortiment finder du eksempelvis hestegodbidder, pelsplejeprodukter, grimer, trenser, vitaminer, rideudstyr, sko, støvler og meget, meget mere.

Øvrigt tilbehør til både hest og rytter
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af udstyr, til både din hest såvel som dig selv, som rytter. Vi tilbyder kun udstyr i god og yderst holdbar kvalitet og til gode, fordelagtige priser. Når du køber dit rideudstyr eller andet udstyr til hestehold hos os, er du altid sikker på at få rene kvalitetsprodukter. Hos Petworld.dk har vi ansat hestekyndige, der ved en del om hestehold og ridning både på hobbyplan og konkurrenceplan. Petworld.dk har også en stor viden generelt om heste og har en intern dyrlæge, der rådføres med i forbindelse med uddybende oplysninger.

Kontakt kundeservice for vejledning
Er du det mindste i tvivl omkring valg af udstyr, eller har du spørgsmål, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, hvor vi står klar med både priser, råd og vejledning. Vi kan kontaktes via kundeservicemailen
kundeservice@petworld.dk og på vores kundeservicetelefon 769028000, hvor vi står klar alle hverdage mellem kl. 10:00 og kl. 14:00. Vi sørger dog svar at svare dig inden 24 timer på alle hverdage. Weekenderne samt helligdagene er undtaget, men der pakker vi dog stadig.

Hovpensel
Bruger du hovfedt eller hovolie til hovene på din hest, er det en klar fordel at have en hovpensel blandt dit øvrige udstyr. Hovfedtet er med til at holde på hovens naturlige fugtighed, og forhindrer herved udtørring af hoven. Hovfedt anbefales især til brug, hvis din hest står meget på stald, da hovfedtet er med til at forhindre urin i at trænge ind i hoven. Hovfedtet er derfor med til at beskytte hoven mod angreb af råd. Hovolien benyttes ligeledes til behandling af tørre hove. Hovolien er med til at sikre hovens horn, da den let trænger ind i hornet. Hovolien er med til at holde hoven smidig. Hos os finder du et udvalg af hovpensler, der gør arbejdet med påsmøring af hovfedt eller hovolie meget nemmere og hurtigere. Hovpenslen fås i mange forskellige farver og former. Er du i tvivl omkring brug af hovfedt eller hovolie er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning.

Bandager
Som hesteejer er det vigtigt at knytte bånd med din hest og dette gøres bedst ved god pleje og forkælelse. Når din hest kommer til skade kan du sikre den med vores kvalitetsbandager.
Hvis du har behov for bandager til din hest kan du hos Petworld.dk finde et stor udvalg af disse i mange smarte og moderigtige farver. Bandager benyttes af mange forskellige årsager, og derfor har vi et bredt udvalg, der passer til netop din hest og dit eget behov. Nogle benytter bandager, fordi deres hest har en tendens til at slå deres ben sammen under træningen, og her beskytter bandagerne hestens ben på en sikker og let måde. Andre benytter bandager, fordi det ser flot ud på hesten. Dette er ofte i forbindelse med ridning til stævner og des lige, hvor man gerne vil vise sin hest, fra deres bedste side. Hesten er et pryddyr såvel som et nyttedyr, hvor bandager kan være prikken over i'et i forbindelse med pyntning. På den måde kan deres spring og generelle opvisning se endnu bedre ud med flotte pyntende bandager. Vi tilbyder bandager til både hverdags- og stævne brug, så de kan både bruges som pynt men også praktisk set. Alle vores bandager til heste, tilbydes i stort udvalg og til yderst fordelagtige priser.

Sadelovertræk
Hænger din sadel i et fælles sadelrum eller hænger den måske i stalden? Det kan være en fordel at benytte et sadelovertræk til beskyttelse af sadlen, når sadlen hænger og ikke er i brug. Sadelovertrækket er med til at beskytte sadlen imod støv og andet snavs. Vi anbefaler, at du benytter et sadelovertræk til din sadel, når denne hænger til opbevaring, da dette er med til at forlænge sadlens levetid. Sadlen holder sig flot i langt længere tid, og du slipper ligeledes for altid at skulle tørre din sadel af inden den skal i brug. Sadelovertrækket kan fås i fleece og i vandafvisende materialer, og har oftest elastik i siden, hvilket giver en optimal pasform.

Alt i øvrigt tilbehør til hesten
Hos Petworld finder du et stort udvalg af øvrigt tilbehør til både hest og rytter. Vi tilbyder levering direkte til døren og inden for 3 hverdage – så bliver det ikke meget nemmere af handle udstyr til hesten og dig selv. Har du spørgsmål til produkterne eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning. Vi sidder klar på både telefonen og mail. Hos os finder du kun kvalitetsprodukter til fordelagtige priser.

Vi yder prismatch på dine varer som hesteejer
Hos Petworld.dk garanterer vi prismatch på alle dine varer til hestehold og ridning. Petworld.dk har et stort udvalg af varer, som er vanskelige at finde andre steder. Hvis det skulle lykkes dig at finde varen andetsteds, tilbyder Petworld.dk dig prismatch på de varer, det måtte gælde. Vi matcher kun med konkurrenter, der er danskejet og har lager i Danmark, men vi matcher faktisk både fysiske butikker og online butikker. Du skal blot kunne dokumentere konkurrentens pris og sende den til os via et link eller via anden form for dokumentation. Vær blot opmærksom på, at det ikke kan ydes for medlemstilbud, givet andre steder eller specielle individuelle tilbud. Prismatch virker endda med tilbagevirkende kraft, i helt op til 7 dage efter et køb på Petworld.dk. Prismatch er en måde for dig som privatkunde at få konkurrencedygtige priser og stadig udnytte dine fordele, som Club Petworld kunde. Dette betyder, at du stadig opsparer bonus, selvom du benytter dig af vores prismatch. Send os blot en besked, eller sæt linket ind i kommentarfeltet, på din ordre. Når du har gjort det, får vi beskeden og kan rette din pris til.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen
God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.