FRI levering* ✓ 97% leveres næste hverdag ✓

Handelsvilkår

Nedenstående vilkår er gældende for handel på www.petworld.dk

Net K/S

Søren Nymarksvej 27

8270 Højbjerg - DK

CVR: 33041845

Tlf.: 76 90 80 00

E-mail: kundeservice@petworld.dk

Bestilling er forbeholdt privatpersoner over 18 år samt offentlige institutioner. Ved køb af varer på Petworld.dk bekræfter du, at du ikke køber med henblik på videresalg. Dette forbud gælder både i B2B- og B2C-forhold.

Fragt- og leveringsomkostninger

Under bestilling af varer, før betaling, vælges leveringsmetode. Det er muligt at vælge levering til døren, til pakkeshop eller til en af vores Petworld-butikker. Vi leverer med DAO og Bring.

Petworld leverer udelukkende til Danmark. Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter samt GRATIS levering til vores mange butikker på alle produkter.

Hvis du ikke er hjemme ved levering vil pakken blive stillet. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i carport eller lignende. Varer der stilles uden kvittering, er for modtagers eget ansvar og risiko.

Bemærk: Især ved akvarier er det vigtigt at kontrollere indholdet ved modtagelsen. Bed fragtmanden vente indtil forsendelsen er åbnet.

Levering til pakkeshop

Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter. Ordrer som har en samlet vægt på over 19 kg. eller hvor ordren fylder en kasse større end 120 * 60 * 60 cm kan ikke leveres til en pakkeshop. Alternativt kan vælges en hjemlevering til 29 kr. eller gratis levering til en af vores mange butikker.

Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering til pakkeshops uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr på 39 kr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 499,- vil den pågældende ordre blive leveret fragtfrit til en pakkeshop (forudsat ordren overholder vægt- og størrelseskravene for levering til pakkeshop).

Hjemlevering

Hjemlevering koster altid 29 kr. På enkelte varer kan der også forekomme palletillæg. Dette vil fremgå af varen.

Leveringen og leveringstid

Petworld har en målsætning om at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 samme dag, som ordrerne er kommet ind - lørdage og helligdage dog undtaget. Levering vil som udgangspunkt ske hverdagen efter afsendelse. Pt. bliver ca. 97% af alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 afsendt samme dag. Alle ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage fra vores lager i Højbjerg. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Ved bestilling af større varer kombineret med andre produkter, kan der forekomme to leveringer.

Såfremt kunden selv vælger, at der må ske levering ved at stille varen på ejendommens grund, selvom ingen er hjemme, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed efter levering.

Ved afhentning af varer i en fysisk Petworld-butik, skal du fremvise gyldigt billedlegitimation i forbindelse med udleveringen af de bestilte varer. Gyldigt billedlegitimation er pas eller kørekort.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan.

Vi anbefaler kunden at undersøge varen ved levering. 

Medlem

Når du handler på vores hjemmeside kan du registrere dig som medlem via medlemscentret og optjene stempler på udvalgte varer. Som registreret medlem har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Annullering af ordre

Ønsker du at annullere en ordre, kan dette ske inden dennes afsendelse fra Petworld. Du kan således annullere de ordrer, der indeholder lagerførte artikler. Alle varer vist på shoppen er lagervarer.

Annullering af ordrer kan foretages ved at skrive til kundeservice@petworld.dk.Vær blot opmærksom på, at kundeservice er lukket i weekender samt på helligdage, hvor en annullering muligvis ikke er mulig.

Priser

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv den til enhver tid gældende moms. I de angivne priser på levering i Danmark, er Danmark defineret som Jylland, Fyn, Sjælland samt brofaste øer. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Petworld indgås aftaler på dansk.

Minimumsordren er på 99 kr.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse skal du sende en mail til kundeservice@petworld.dk

Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af:

  • Dankort

  • JCB

  • Visa- Master- samt Maestrocard

  • American Express

Beløb trækkes først på din konto når fysisk afsendelse sker fra vort lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

AltaPay A/S håndterer betalingsprocessen i sin helhed. 

Fortrydelses- og returret

Som kunde har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at meddele Petworld, at du fortryder dit køb. Efter at meddelelse om fortrydelse er blevet afgivet til Petworld, skal varen returneres til Petworld senest 14 dage efter afgivelsen af meddelelsen.

Fortrydelses- og returretten skal meddeles skriftligt til enten vores postadresse eller kundeservice@petworld.dk, eller du kan udfylde standardfortrydelsesformularen og sende den til os.

Beløbet som refunderes er købesummen inklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Du betaler selv for returfragten. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andreord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Risikoen for at transportere varen retur til Petworld hviler på dig som kunde. Varen kan også afleveres på Petworlds adresse.

Du vil modtage en mail, når vi modtager dine varer på vores adresse. Beløbet udbetales ikke kontant, men i stedet laves en elektronisk tilbageførelse af pengene til kontoen hvortil det anvendte betalingskort er tilknyttet. Ved en elektronisk tilbageførsel kan der gå op til fem bankdage fra vi har modtaget varerne og til pengene er overført til din konto.

Returadressen er:

NET K/S
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
Att.: Petworld

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav eller til afhentning i postbutik.

OBS! Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

OBS! Akvarieplanter kan ikke returneres, da disse er letforgængelige og ikke tåler længere tids transport.

OBS! Hundetegn produceres på bestilling og kan derfor ikke returneres.

OBS! Gavekort kan udelukkende refunderes til køber af gavekort. Varer købt med gavekort kan ikke refunderes til et betalingskort eller konto.

OBS! Er du ikke hjemme ved levering, sker genudbringning af akvarier for egen regning. Herudover vil du som kunde blive pålagt et gebyr for fragten retur til os.

Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du fejl eller mangler ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Petworld og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamation kan foretages ved at kontakte os på kundeservice@petworld.dk. Vi vil herefter sende dig en returlabel pr. mail som du skal printe ud og vedhæfte returforsendelsen. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret senest den førstkommende hverdag. Alternativt kan varen tilsendes eller indleveres på adressen:

NET K/S, Søren Nymarksvej 27, 8270 Højbjerg, tlf. 76 90 80 00

Vælger du at sende returvaren uden tilsendte returlabel, vil vi refundere dig de rimelige omkostninger herfor, normalt DKK 49,-.

Varen sendes til:

NET K/S

Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
Att: Netsalg

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:

Når du benytter dig af din reklamationsret, bedes du oplyse, hvad problemet ved varen er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Husk også at medsende din faktura, når varen returneres eller dit bestillingsnummer, så denne kan findes.

Ændringer

Alle ændringer i vores salgs- og leveringsbetingelser vil være tilgængelige på vores hjemmeside.

Købsprocesser

Når du har foretaget et køb hos Petworld, kan du til enhver tid, ved henvendelse til Petworld, modtage en kopi af din ordrebekræftelse. Henvendelse kan ske på på mail til kundeservice@petworld.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret den førstkommende hverdag.

Gavekort

Gavekortene udstedes i alle fysiske Petworld-butikker og kan købes online på Petworld.dk. Et gavekort kan udelukkende refunderes til køber af gavekortet.

Du kan altid få oplyst saldo på gavekortet i den nærmeste Petworld-butik eller ved at kontakte kundeservice enten på mail: kundeservice@petworld.dk eller på telefon 76 90 80 00. Det er udelukkende helt opbrugte gavekort, som skal kasseres.

Bortkomne gavekort

Der skal ikke benyttes yderligere identifikation ved betaling med gavekort. Et gavekort er ikke personligt, men sidestilles med kontanter. Den person, som fremviser gavekortet, kan benytte dette til betaling. Pas derfor rigtig godt på dit gavekort. Tabte eller bortkomne gavekort erstattes ikke. Vi kan ikke spærre et gavekort. Ihændehaveren af gavekortet har ret til at indløse gavekortet i henhold til Betalingstjenesteloven.

Et gavekort kan ikke udbetales til kontanter eller refunderes til kreditkort / bankkonto.

Petworld-abonnement

Du bestemmer selv hvor tit, og hvor meget du vil have leveret, og så sker levering helt automatisk. Abonnement kræver medlemskab af Club Petworld. Medlemskab er gratis. Du optjener bonuspoint på hver handel. Vi sender dig en ordrebekræftelse, når du bestiller dit abonnement. Ugen forinden ønsket levering sender vi en påmindelse, så du er forberedt på leveringen. Samtidig kan du nå at tilføje/fjerne varer. Ændringerne skal dog være lavet senest to hverdage inden din ordre ekspederes.

Ingen binding

Du kan til enhver tid pause eller opsige dit abonnement ved at logge ind via medlemscentret. Pause eller afmelding skal dog ske senest to hverdage, inden dine varer afsendes. Betaling kan kun ske med kort. Bruger du VISA Electron, er det en betingelse, at kortet er godkendt til både e-commerce og tilbagevendende betalinger for at kunne tilmelde det en abonnementsordning. Du kan tjekke med din bank, om dit VISA Electron kan anvendes. Ved tilmelding skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort, du ønsker at benytte. Du giver Petworld tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne via Pensio A/S, og accepterer således, at der er tale om en tilbagevendende betaling. Beløbet hæves først på din konto, når varerne afsendes. I tilfælde af afmeldelse ved ferie og andet hæves der naturligvis ikke på kortet.

Betaling af dit Petworld-abonnement

Det påhviler dig som kunde at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får du nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne på din konto hos Petworld. Når du vil ændre dine kortoplysninger bliver dit aktuelle abonnement slettet og et nyt oprettet, som du skal godkende med de nye kortoplysninger.

Såfremt Petworld ikke kan gennemføre en betaling ud fra de angivne kortoplysninger, vil abonnementet blive sat i bero, og du vil modtage en notifikation pr. mail. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til at betalingen ikke kunne gennemføres.

Klageadgang

www.petworld.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@petworld.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Handelsvilkårene er senest opdateret 7. marts 2019.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

Til:

NET K/S

Søren Nymarksvej 27

8270 Højbjerg - DK

Att: Netsalg

 

Tlf.: 76 90 80 00

E-mail: Kundeservice@petworld.dk

 

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

______________________________________________________________________________________

 

 

Bestillingsnummer: __ ___________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

 

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens email: ______________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

 

 

 

´