FRI levering* ✓ 97% leveres næste hverdag ✓

Levering

Leveringsbetingelser

Petworld har en målsætning om at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 samme dag, som ordrerne er kommet ind - lørdage og helligdage dog undtaget. Levering vil som udgangspunkt ske hverdagen efter afsendelse. Pt. bliver ca. 97% af alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 afsendt samme dag. Alle ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage fra vores lager i Højbjerg. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Ved bestilling af større varer kombineret med andre produkter, kan der forekomme to leveringer.

Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 8 og 21. I enkelte tilfælde leveres der også mindre pakker i weekenden og tidlig morgen. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute.

Levering er til gadedør i gadeplan.

Når vi afsender din forsendelse fra vores lager vil du modtage en mail med bekræftelse af de varer vi har afsendt. Samtidig vil du få en "Track & Trace"-meddelelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Hvis varen ikke kan leveres, vil ekstra udkørsel være for egen regning. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre, hvis varen kan stilles i carport eller lignende. Hvis varer stilles uden kvittering, er dette for modtagers ansvar og risiko. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere levering over stueetagen.

Der kan tilføjes telefonnummer i bemærkningsfeltet, så vi kan opfordre fragtmanden til at ringe ca. 30 min. før levering. Fragtomkostningerne er variable ud fra den mængde varer, der bestilles. De angivne fragtpriser er estimater og kun vejledende. Afvigelser kan forekomme. Har du yderligere spørgsmål om en forventet omkostning på fragten, kontakt os da på kundeservice@petworld.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret den førstkommende hverdag. Alternativt ring på tlf. 76 90 80 00. Vi svarer telefonen fra kl 10.00 - 14.00 på alle hverdage.

Pakker til hjemlevering vil blive flexleveret og stilles uden kvittering. Ved flexlevering bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Ved afhentning af varer i en fysisk Petworld-butik skal du fremvise gyldig billedelegitimation i forbindelse med udleveringen af de bestilte varer. Gyldig billedelegitimation er pas eller kørekort.

Fragt- og leveringsomkostninger

Levering til pakkeshop

Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter. Ordrer som har en samlet vægt på over 19 kg. eller hvor ordren fylder en kasse større end 120 * 60 * 60 cm kan ikke leveres til en pakkeshop. Alternativt kan vælges en hjemlevering til 29 kr. eller gratis levering til en af vores mange butikker.

Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering til pakkeshops uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr på 39 kr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 499,- vil den pågældende ordre blive leveret fragtfrit til en pakkeshop (forudsat ordren overholder vægt- og størrelseskravene for levering til pakkeshop).

Hjemlevering

Hjemlevering koster altid 29 kr. På enkelte varer kan der også forekomme palletillæg. Dette vil fremgå af varen.

´