GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Leveringsbetingelser

Petworld har en målsætning om at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 (14.00 såfremt levering er til pakkeshop) samme dag, som ordrerne er kommet ind - lørdage og helligdage dog undtaget. Levering vil som udgangspunkt ske hverdagen efter. Pt. bliver ca. 80% af alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 (14.00 for levering til pakkeshop) afsendt samme dag. Alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra vores lager i Højbjerg. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Ved bestilling af større varer såsom kradsetræer og akvarier, skal der påregnes afsendelse indenfor 1-3 hverdage fra vores lager. Ved bestilling af større varer kombineret med andre produkter, kan der forekomme to leveringer. Bestiller du flere varer med forskellig leveringstid, er det den vare med den længste leveringstid, som er gældende for hele forsendelsen.

Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 8 og 21. I enkelte tilfælde leveres der også mindre pakker i weekenden og tidlig morgen. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute.

Levering er til gadedør i gadeplan.

Når vi afsender din forsendelse fra vores lager vil du modtage en mail med bekræftelse af de varer vi har afsendt. Samtidig vil du få en "Track & Trace"-meddelelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Hvis varen ikke kan leveres, vil ekstra udkørsel være for egen regning. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre, hvis varen kan stilles i carport eller lignende. Hvis varer stilles uden kvittering, er dette for modtagers ansvar og risiko. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere levering over stueetagen.

Der kan tilføjes telefonnummer i bemærkningsfeltet, så vi kan opfordre fragtmanden til at ringe ca. 30 min. før levering. Fragtomkostningerne er variable ud fra den mængde varer, der bestilles. De angivne fragtpriser er estimater og kun vejledende. Afvigelser kan forekomme. Har du yderligere spørgsmål om en forventet omkostning på fragten, kontakt os da på kundeservice@petworld.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret den førstkommende hverdag. Alternativt ring på tlf. 76 90 80 00. Vi svarer telefonen fra kl 10.00 - 14.00 på alle hverdage.

Pakker med en vægt på under 3000 gram vil blive flex-leveret og stilles derfor uden kvittering på matriklen ved hoveddøren, hvis ikke andet er angivet og ingen er hjemme på leveringstidspunktet.

Såfremt varen bedes stillet til levering i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Ved afhentning af varer i en fysisk Petworld-butik skal du fremvise gyldig billedelegitimation i forbindelse med udleveringen af de bestilte varer. Gyldig billedelegitimation er pas eller kørekort.

Fragt- og leveringsomkostninger

Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter. Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 399,- vil den pågældende vare dog blive leveret fragtfrit. På enkelte varer kan der også forekomme palletillæg. Dette vil fremgå af varen.

Såfremt at fragtfri levering ikke opnås, beregnes fragtprisen som følger:

Forsendelse
ved køb:
op til 399 kr over 399 kr
0 - 30 kg 39 kr 0 kr
+30 kg 94 kr 0 kr
Afhentning i pakkeshop 0 kr 0 kr
Afhent i en lokal Petworld 0 kr 0 kr

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Perfekt
Nem bestilling og meget hurtig levering
16.12.2017 - John
Er meget tilfreds med købet og super …
Er meget tilfreds med købet og super hurtig levering
16.12.2017 - Annette Borup Hansen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.