GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Petworld Hjælper

Petworld Hjælper - en organisation der hjælper kæledyr og ejere i nød!
 
Når du handler hos Petworld, har du mulighed for at hjælpe kæledyr i nød eller vilde dyr, der på andre måder har behov for hjælp. Hjælpeorganisationen ”Petworld Hjælper” er stiftet og drevet vederlagsfrit af Petworld. Vi hjælper dyr eller personer, som har ekstraordinære behov, eller som gør noget ekstraordinært for at dyrene kan have det godt.
 
Petworld bidrager med gratis administration og kontante tilskud til "Petworld Hjælper"
 
- 100.000 kr. årligt
- PR-arbejde
- kontorhold og revision
- fysiske lokaler
 
Derved sikrer vi, at stort set alle donerede midler fra 3. person og medlemmer går direkte eller indirekte til kæledyrene og ildsjælene der arbejder med dem
 
Petworld offentliggør alt om "Petworld Hjælpers" arbejde i vores tilbudsaviser, hjemmeside, facebooksider samt stiller plads til rådighed i og udenfor butikkerne. Du kan samtidig 1 gang om måneden møde "Petworld Hjælper-Dyrlægen" (se tider her) i din lokale butik. Her kan du stille spørgsmål til hvordan du skal søge, hvem vi hjælper, samt høre om hvem der allerede har fået penge. Eller blot få en snak om hvordan vi kan støtte dit projekt. Dyrlægen giver også gerne gode råd om pleje, tilser dyr og lægger vejen forbi
 
Udover hjælp til almindelige almindelige kæledyr kan der søges donationer til f. eks. burhøns, pindsvin, råvildt eller vildtfugle, som på anden vis har behov for hjælp eller dyrlægemæssig assistance. Vi kommer også ved påkørsler og/eller tilskadekomne dyr i naturen,  hvis der skulle være akut behov. Til det formål har vi egen mobil dyrlægevogn indrettet med de mest dagligdags midler, så vi kan hjælpe akut eller med de hyppigst forekommende  problemer. Vi kan også hjælpe med vaccination af hjemløse katte/hunde eller tilse hunde på herbergerne for hjemløse i hele landet. Kort sagt: alle steder hvor vi kan give en hjælpende hånd, og nå bredt ud til nogle af de mindre bemidlede  i samfundet, som ikke altid har mulighed for selv at tage optimalt vare på deres dyr.
 
Helt konkret kan vi hjælpe på 2 måder:
 
- Dyrlægehjælp
 
Det er formålet at tilbyde dyrlægebehandling af syge dyr (både kældedyr og vilde dyr)  tilhørende ejere med økonomiske, fysiske eller psykiske udfordringer. Behandling vil altid være gratis for dem som modtager hjælp. "PW Hjælpers" donationer til dyrlægehjælp sker via vores egen interne dyrlæge og vores dyrlægevogn. Ved mere komplicerede behandlinger, der kræver bedøvelse eller operation, vil det altid ske hos en af "Petworld Hjælper" anbefalet dyrlæge. Der kan kræves dokumentation for behovet.
 
- Kontante tilskud
 
Som udgangspunkt donerer hjælpeorganisationen "PW Hjælper" 1 X årligt støtte til alle projekter der gavner dyrevelfærd. Enhver indsats - lille som stor - kan komme i betragtning. Donationer kan gå både til private og organisationer. Donationer ydes i form af et mindre eller større beløb vurderet ud fra behov.
 
Eksempler kunne være:
 
- dyr på plejehjem
- kattehjem
- pindsvinestationer
- handicaphunde
- hjemløses dyr
- herreløse dyr
- vilde dyr
- dyr som indgår i dyrevenlige plejeprojekter f.eks. burhøns på rekreativt ophold.
- dyr på vildtplejestationer
- dyr på udvalgte institutioner
- redningstjenester
- forskning i dyrevelfærd,
- foreningsvirksomhed
- soldaterveteraner
- afholdelse af foredrag
 
Kun fantasien sætter grænser. Hjælp kan f.eks. ydes. til den daglige drift eller inventar. Godkendte projekter skal før og  efter tildelingen af beløbet forvente besøg af en person udsendt af "PW Hjælper"
 
 
Hvordan kommer man i betragtning og hvordan søger du?
 
Alle der arbejder med kæledyr i nød i Danmark kan søge midler fra "Petworld Hjælper". Kender du en ildsjæl, som bør belønnes for en ekstra indsats overfor dyrene, kan du eventuelt søge på vedkommendes vegne.
 
Man udfylder blot et ansøgningsskema. Vi hjælper gerne hvis du er i tvivl om hvordan. Alle kan søge, og alt der fremmer dyrevelfærd vil komme i betragtning
 
"PW Hjælper" donerer til dyr hvor vi skønner der er et behov. Man skal ikke være kunde eller medlems hos Petworld for at kunne komme i betragtning
 
 
Tilsyn
 
Vi fører tilsyn med de donerede midler og besøger lokale organisationer der søger og/eller har modtaget midler, så vi sikrer at pengene anvendes korrekt og i overensstemmelse med formålet, som de er givet til.  Vi forsøger at hjælpe med de indsamlede midler, hvor vi skønner det tjener bedst muligt.
 
Kontrol med anvendelse af donationer
 
Vi kontrollerer, at anvendelsen af de donerede midler går til de ansøgte formål - og kun det. Derfor vil alle ansøgere af donationer kunne forvente besøg både får og efter en donationer er bevilliget / givet.
 
De personer som udvælger projekterne er:
 
- En repræsentant fra Petworld's ledelse
- Lisette Munch Sørensen, indehaver
- Dyrlæge Knud Steenborg
- Stat. aut. Revisior Ole Christensen
- Medarbejderrepræsentant fra Petworld
 
 
Vi indsamler midlerne på følgende måde:
 
- donationer via opsparet bonus fra vores medlemmer
- bidrag til vores indsamlingsbøsser i butikkerne
- andre private bidrag
- salg af poser i vores butikker
- salg af kalendere
- vareprøver fra vores leverandører
- kontante bidrag fra private
 
 
Kom i gang
 
Udfyld nedenstående formular og så er du godt i gang. Jo mere udførligt du kan beskrive anvendelse af de ansøgte midler, jo større er sandsynligheden for at du/I vil modtage modtage hjælpen.

kr
kr
Inden du kan fortsætte, bedes du rette de felter markeret med rød.

2016

Farstrup Vildtpleje modtager 20.000 kroner fra Petworld

Farstrup Vildtpleje ved Nibe modtager 20.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød. Hvert år modtager Kristian Mosgård og Gitte Henningsen op i mod 600 vilde dyr og 400 tamdyr på deres vildtplejestation lidt uden for Nibe. Dyrene kan være løbet bort, skadet, misrøgtet eller sågar smidt ud. Kristian Mosgård og Gitte Henningsen tager sig af stort set alle dyr – med undtagelse af hunde og katte. - Vi modtager lidt af hvert. Det er både marsvin, kaniner,..

Læs mere

2016

Kattelopper modtager 7.000 kroner fra Petworld

Projekt Kattelopperne i Horsens modtager 7.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe vildkatte i Horsens. Næsten hver dag går Mia Jensen og Marianne Klima på gaden i Horsens for at passe nogle af de vildkatte, som holder til i flere steder i byen. De to kattevenner står bag ’Projekt Kattelopperne’, der er et frivilligt initiativ, som skal være med til at begrænse bestanden af vildkatte i byen og sikre, at de katte, der lever vildt, har det godt. - Vi indfanger..

Læs mere

2016

’Foreningen Nyt Hesteliv’ modtager donation fra Petworld

Pengene bruges til nye båse. På 17 hektar græsmark uden for Blommenslyst vest for Odense går 90 heste og ponyer mellem hinanden. Hestene tilhører ’Foreningen Nyt Hesteliv’, der siden 2005 har hjulpet nødstedte heste tilbage til et normalt liv. - Det drejer sig om vanrøgtede heste, heste fra dødsboer, skadede heste – heste som ingen andre kan tage sig af. Hos os giver vi dem et rart otium, hvor de kan nyde resten af deres liv sammen med vores øvrige heste, siger Janne Junker, formand i..

Læs mere

2016

Papegøjehotel modtager 20.000 kroner fra Petworld

Susan von Warburg modtager 20.000 kroner for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød i sit ”papegøjehotel”. Her tager hun sig blandt andet af 57 papegøjer. Da journalisten Susan von Warburg kom hjem fra arbejde en dag for snart fem år siden, stod der en pony tøjlet foran hendes landejendom ved Gadstrup syd for Roskilde. ”Pas godt på den”, stod der på en seddel – intet andet. - Jeg kunne jo ikke bare lade den stå, så jeg tog den til mig. Det blev starten på mit papegøjehotel for dyr i nød,..

Læs mere

2016

Tøstrup Kattehjem og Dyreværn modtager 40.000 kr. fra Petworld

Dyreinternatet Tøstrup Kattehjem og Dyreværn på Djursland modtager en donation på 40.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper.   Mere end 1.000 katte og andre kæledyr i nød bliver hvert år indleveret og hjulpet af det selvstændige og privatfinansierede dyreinternat Tøstrup Kattehjem og Dyreværn ved Kolind på Djursland.   - Det er kæledyr fra de værste dyreværnssager og fra familier, der af den ene eller anden grund ikke længere kan tage sig af deres kæledyr. Så bliver kæledyrene indleveret hos..

Læs mere

2015

Killingehjælpen i Sønderborg modtager 10.000 kr. fra Petworld

Killingehjælpens plejefamilie i Sønderborg har netop modtaget 10.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. Pengene går til foreningens landsdækkende arbejde. 440 killinger og 28 kattemødre. Så mange katteliv er det lykkes Killingehjælpens 37 plejefamilier fra Sønderjylland, Sjælland og Fyn at rede alene i 2014. Det fortæller Sandra Oxlund Thomsen fra Sønderborg, som siden april har arbejdet som ulønnet frivillig i Killingehjælpen...

Læs mere

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super priser og hurtig levering
Super priser og hurtig levering
28.05.2017 - Julie Simoni
Som altid en god oplevelse :)
Som altid en god oplevelse - gode priser, gode rabatordninger, gratis og lynhurtig levering :)
28.05.2017 - betina qvistgaard

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.