97% af alle ordrer afsendes samme dag ✓

Petworld Hjælper

Petworld Hjælper

Petworld Hjælper - en forening der hjælper dyr i nød

Når du handler hos Petworld, har du mulighed for at hjælpe dyr i nød via foreningen ’Petworld Hjælper’. Petworld Hjælper er stiftet og drevet af Petworld med det formål at yde støtte til personer, foreninger eller organisationer, der hjælper kæledyr samt vilddyr i nød. 

Petworld Hjælper indsamler penge på følgende måder:

- donationer via opsparet bonus fra vores medlemmer
- bidrag via vores indsamlingsbøsser i butikkerne
- andre private bidrag
- salg af poser i vores butikker
- salg af kalendere
- vareprøver fra vores leverandører
- kontante bidrag fra private

Driftsomkostningerne i Petworld Hjælper er lave, da størstedelen af omkostningerne er afholdt af Petworld. Således går mere end 90 procent af de indsamlede midler til støtte til de nødlidende dyr.


Petworld Hjælper yder støtte på følgende to måder:

1. Dyrlægehjælp: Petworld Hjælper ønsker at tilbyde dyrlægebehandling af syge dyr (både kæle- og vilddyr). Behandling vil altid være gratis for dem som modtager hjælp fra Petworld Hjælper. Dyrlægehjælpen sker som udgangspunkt via Petworld interne dyrlæge og dyrlægevogn. Ved mere komplicerede behandlinger, der kræver bedøvelse eller operation, vil det altid ske hos en af dyrlæge, som Petworld Hjælper samarbejder med. Der kan kræves dokumentation for behovet.

2. Kontante bidrag: Som udgangspunkt uddeler Petworld Hjælper én gang om året penge til projekter, der hjælper dyr i nød. Enhver indsats – lille som stor – kan komme i betragtning. Donationer kan gå både til private og organisationer. Donationer ydes i form af et mindre eller større beløb vurderet ud fra behov.

Eksempler kunne være:

 • dyr på plejehjem
 • kattehjem
 • pindsvinestationer
 • handicaphunde
 • hjemløses dyr
 • herreløse dyr
 • vilde dyr
 • dyr som indgår i dyrevenlige plejeprojekter f.eks. burhøns på rekreativt ophold.
 • dyr på vildtplejestationer
 • dyr på udvalgte institutioner
 • redningstjenester
 • forskning i dyrevelfærd,
 • foreningsvirksomhed
 • soldaterveteraner
 • afholdelse af foredrag

 
Synliggør foreningens arbejde

Petworld Hjælper offentliggør, hvad de indsamlede midler bruges til på Petworld.dk, sociale medier samt stiller plads til rådighed i og udenfor butikkerne. Du kan samtidig møde Petworld Hjælpers dyrlæge i din lokale butik cirka én gang i kvartalet. Her kan du stille spørgsmål til, hvordan du skal søge, hvem vi hjælper, samt høre om hvem der allerede har fået penge. Eller få en snak om, hvordan vi kan støtte dit projekt.

 

Hvordan kommer man i betragtning, og hvordan søger du?

Alle, der arbejder med kæledyr i nød, kan søge penge fra Petworld Hjælper. Kender du en ildsjæl, som bør belønnes for en ekstra indsats overfor dyrene, kan du eventuelt søge på vedkommendes vegne.

Man udfylder blot et ansøgningsskema. Vi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om hvordan. Alle kan søge, og alt der fremmer dyrevelfærd vil komme i betragtning

Tilsyn:

Vi fører tilsyn med de donerede midler og besøger lokale organisationer, der søger og/eller har modtaget midler, så vi sikrer at pengene anvendes korrekt og i overensstemmelse med formålet, som de er givet til. Vi forsøger at hjælpe med de indsamlede midler, hvor vi skønner det tjener bedst muligt.
 

De personer som udvælger projekterne er:

 • En repræsentant fra Petworlds ledelse
 • Lisette Munch Sørensen, indehaver
 • Dyrlæge Knud Steenborg
 • Statsautoriseret revisor Ole Christensen
 • Medarbejderrepræsentant fra Petworld


Kom i gang

Udfyld nedenstående formular og så er du godt i gang. Jo mere udførligt, du kan beskrive anvendelse af de ansøgte midler, jo større er sandsynligheden for at du/I vil modtage hjælp.

  
  
kr
kr
Inden du kan fortsætte, bedes du rette de felter markeret med rød.

2020

Pindsvinevenner modtager ny donation fra Petworld Hjælper

  Pindsvinevennerne i Danmark modtager endnu en donation fra Petworld Hjælper for foreningens arbejde med at hjælpe nødlidende pindsvin og moderløse pindsvineunger.  Når pindsvinene vågner fra deres vintersøvn i det sene forår, begynder travlheden hos Pindsvinevennerne i Danmark. For ikke blot er pindsvinene tørstige og sultne, de er også udfordret af danskernes haveredskaber.  Især robotplæneklipperen kan være dødsensfarlig for pindsvinet. For oftest kører robotplæneklipperen om natten, hvor..

Læs mere

2020

Pindsvineentusiaster modtager 20.000 kr. fra Petworld Hjælper

  Dansk Pindsvinepleje og Beskyttelse modtager en donation på 20.000 kroner fra Petworld Hjælper for deres arbejde med at hjælpe pindsvin og fremme deres overlevelse i den danske natur. Sidste år blev det vedtaget, at det kun er godkendte vildtplejestationer, som må pleje tilskadekomne eller nødstedte pindsvin. Èt af de steder, hvor det er muligt at indlevere et pindsvin i nød, er hos Dansk Pindsvinepleje og Beskyttelse i Ebeltoft. Foreningen har et netværk af dedikerede og frivillige..

Læs mere

2019

Katteinspektører modtager 30.000 kroner fra Petworld Hjælper

Inspektørerne hos Kattens Værn modtager en tidlig julegave fra Petworld Hjælper. Donationen på 30.000 kroner skal gå til udstyr i katteinspektørernes biler. Hver dag rykker Kattens Værns ni katteinspektører ud for at hjælpe vildtlevende katte. Tilsammen dækker inspektørerne det meste af Danmark, og uden deres indsats ville mange katte ikke få chancen for at få det liv, de fortjener. Mellem 500 og 700 katte bliver hvert år indfanget og genudsat, hvilket sker med stor tålmodighed og omsorg...

Læs mere

2019

Kattevenner modtager 20.000 kr. fra Petworld Hjælper

Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995 har netop fået tildelt en donation på 20.000 kroner for sit arbejde med at nedbringe antallet af herreløse katte gennem oplysning, neutralisering og formidling.  Armene kunne næsten ikke komme ned hos Lone Hansen, som er sekretær hos Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995, da hun fik besked om, at foreningen modtager 20.000 kroner fra Petworld Hjælper.  Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995, der har base i Hammelev ved Vojens, er en lille privat..

Læs mere

2019

Nordsjællandsk katterefugium modtager 20.000 kr. fra Petworld Hjælper

Igennem snart fire år har Kattekøbing i Nygård lidt uden for Helsingør hjulpet godt 200 hjemløse katte. Nu modtager foreningen 20.000 kr. fra Petworld Hjælper for sit arbejde. Karin Simonsen har hjulpet katte hele sit liv – de seneste fire år har hun brugt det meste af sin tid på hjemløse katte via sit katterefugium, Kattekøbing, i Nygård lidt uden for Helsingør. Med hjælp fra en række lokale ildsjæle – heriblandt flere dyrlæger og frivillige plejefamilier – modtager Karin Simonsen katte, der..

Læs mere

2018

Varmestue får penge til hundehuse

Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg har modtaget 4.000 kr. fra Petworld Hjælper. Pengene er blevet brugt til at indkøbe hundehuse til brugernes hunde. Når brugerne af Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg sætter sig til bords i varmestuen for at få et måltid mad, må deres hunde pænt vente udenfor. Sådan lyder reglerne fra Fødevarestyrelsen, og de skal naturligvis overholdes. Men i vintermånederne kan det være koldt for hundene at vente på mor eller far, og derfor har varmestuen i Svendborg..

Læs mere

2018

Petworld sikrer nye hømaskiner til hestevenner i Blommenslyst

Med en donation på ikke mindre end 31.000 kr. fra Petworld har ’Foreningen Nyt Hesteliv’ i Blommenslyst nu fået mulighed for at indkøbe nye hømaskiner til sine godt 100 heste. De godt 100 heste, som ’Foreningen Nyt Hesteliv’ forsøger at give et værdigt otium på foreningens gård i Blommenslyst vest for Odense, kan nu se frem til yderligere forkælelse. Petworld Hjælper har nemlig doneret ikke mindre end 31.000 kr. til foreningen, som straks er blevet omsat til nye hømaskiner, så hestene kan få..

Læs mere

2018

Nordjyske kattevenner modtager 40.000 kr. fra Petworld

Nordjyllands Hittekilling.dk har netop modtaget en donation på hele 40.000 kr. for sit arbejde med at hjælpe moderløse kattekillinger. Donationen kommer fra Petworld Hjælper. Janne Langgaard Svenningsen kunne næsten ikke tro det, da hun for nylig blev ringet op af Petworld Hjælper med en besked om, at Nordjyllands Hittekilling.dk, som hun har stiftet sammen med Gritt Mathiesen Hanghøj, modtager 40.000 kr. for den nordjyske foreningens arbejde med at hjælpe kattekillinger i nød. Nordjyllands..

Læs mere

2018

Fuglehjem i Søndersø modtager 10.000 kr. fra Petworld

Cherwoods Fuglehus i Søndersø er så småt ved at være på fode igen, efter en dødelig virus hærgede fuglehjemmet tidligere på året. Fuglehjemmet modtager nu 10.000 kr. til genopbygningen fra Petworld Hjælper. Det kom som et stort chok for Gitte Jensen, da hendes flok af farvestrålende papegøjer, som hun har taget til sig, fordi ingen andre vil have dem, blev ramt af den dødelige bornavirus tidligere på året. Syv papegøjer døde, og én måtte aflives, inden udbruddet kom under kontrol. - Det var..

Læs mere

2018

RescueDog i Græsted modtager 20.000 kr. fra Petworld

RescueDog i Græsted modtager 20.000 kroner af foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at skabe bedre vilkår for udsatte hunde. Alt for mange hunde, der kunne have fået et ordentligt liv med den rette omsorg og den rette familie, ender med at blive aflivet på grund af dårlig adfærd, vanrøgt, skilsmisser og lignende. Sådan lyder det fra Kisser Que Meldgaard, der siden 2003 har drevet RescueDog i Græsted med det formål at finde gode og blivende hjem til udsatte hunde. - En hund er ikke et..

Læs mere

2018

Hestevenner i Blommenslyst modtager 68.000 kroner

’Foreningen Nyt Hesteliv’ i Blommenslyst modtager 68.000 kr. for sit arbejde med at hjælpe heste i nød. De knap 100 heste, som Foreningen Nyt Hesteliv har taget til sig og giver et værdigt otium på foreningens gård i Blommenslyst vest for Odense, kan se frem til yderligere forkælelse. Foreningen Nyt Hesteliv har for anden gang modtaget en stor donation fra Petworld Hjælper, der hjælper dyr i nød. For to år siden modtog foreningen 20.000 kr. fra Petworld Hjælper for sit arbejde for vanrøgtede..

Læs mere

2018

Pindsvinevenner modtager stor donation fra Petworld

’Pindsvinevennerne i Danmark’ modtager en donation på 20.000 kr. fra Petworld Hjælper, for foreningens arbejde med at hjælpe pindsvinebestanden i Danmark. Så snart forårssolen begynder at lokke landets haveejere ud i haven, begynder telefonerne at kime hos ’Pindsvinevennerne i Danmark’. For når haveejerne begynder at rive blade, fjerne grene og slå græs, så stiger antallet af skader på de pindsvin, der stadig ligger lunt og godt under buske, hække og grenstakke og sover vintersøvn. Det..

Læs mere

2017

Ib Madsen tager sig af de herreløse katte i Sønderborg – bliver nu belønnet med 5.000 kroner

Hver eneste dag i snart fem år har Ib Madsen fodret herreløse katte omkring sit hjem i Sønderborg. Nu bliver dyrevennen belønnet med 5.000 kroner af foreningen Petworld Hjælper. De herreløse katte omkring Ib Madsens hjem i Sønderborg står klar, når den 59-årige økonom står op om morgenen. De godt 15 faste katte ved, at Ib Madsen har morgenmaden klar til dem. I snart fem år har Ib Madsen fodret og taget sig af de vildkatte, der opholder sig i området omkring hans private hjem. - I starten var..

Læs mere

2017

Krybdyrinternat modtager 72.000 kr. fra Petworld

Krybdyrinternatet i Kokkedal modtager 72.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe skadede og mishandlede krybdyr. Et sted mellem 120 og 170 krybdyr har midlertidig bolig i Pernille og Claus Thomsens private hjem i Kokkedal, hvor ægteparret de seneste 10 år har drevet Krybdyrinternatet. Her hjælper de skadede og mishandlede krybdyr, som kommer ind fra dyreværnsorganisationer, politiet og private personer fra hele landet. - Det startede med, at vores dyrlæge havde..

Læs mere

2017

Fugleinternat modtager 40.000 kr. fra Petworld

200 eksotiske fugle fra Fugleinternatet i Fårevejle kan se frem til endnu bedre forhold, efter internatets ejere, Ole og Sanne Sandgaard, har modtaget en donation på 40.000 kr. fra Petworld Hjælper. Ægteparret Ole og Sanne Sandgaard har de seneste uger brugt aftenerne på at slå streger på et stykke papir til en renovering af Fugleinternatet i Fårevejle, som de har drevet i knap 10 år. Ægteparret har nemlig modtaget en donation på 40.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper – og pengene er..

Læs mere

2017

Tøstrup Kattehjem og Dyreværn modtager 67.000 kr. fra Petworld

Dyreinternatet Tøstrup Kattehjem og Dyreværn på Djursland modtager en donation på 67.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. Lige knap 2.000 nødstedte katte blev sidste år hjulpet af det selvstændige og privatfinansierede dyreinternat Tøstrup Kattehjem og Dyreværn ved Kolind på Djursland. Dyreinternatet, der har eksisteret i godt 10 år, er således et af landets største dyreinternater med plads til omkring 400 katte på samme tid. - Vi hjælper nødstedte og herreløse katte, men også hunde,..

Læs mere

2017

Katteven i Korsør modtager 20.000 kr. fra Petworld

Igennem seks år har Cassandra Mahlkuch fra Korsør hjulpet næsten 100 katte til et bedre liv via initiativet ’Projekt Kattehjælp Korsør’. Nu får hendes projekt en hjælpende hånd fra Petworld. 43-årige Cassandra Mahlkuch deler i øjeblikket sin 70 m2 store lejlighed i Korsør med 18 katte, som hun har taget til sig, fordi ingen andre mennesker vil kendes ved dem. Sådan har det været, siden hun for godt seks år siden stiftede ’Projekt Kattehjælp Korsør’ , der handler om at finde gode og trygge hjem..

Læs mere

2017

Marsvineformidling modtager 10.000 kroner fra Petworld

Det seneste år har søstrene Benedikte og Christina Jensen fundet nye hjem til 250 forladte marsvin. Nu modtager de 10.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. I mere end 10 år har søstrene Benedikte og Christina Jensen arbejdet med marsvin. Og i mange år har de taget sig af marsvin, som andre ikke har kunnet passe på. Men for to år siden opstod idéen til at oprette en egentlig marsvineformidling, der finder nye hjem til marsvin, der af den ene eller anden grund er blevet opgivet af deres..

Læs mere

2017

Mia tager sig af gadekattene i Horsens

Mia Jensen har sat sig for at give vildkattene i Horsens i værdigt liv. Nu får hun et kontant tilskud på 7.000 kr. til sit arbejde fra foreningen Petworld Hjælper De ellers så sky vildkatte har lært at acceptere 27-årige Mia Jensen, når hun går sin runde og lægger kattefoder ud på nogle af de steder i Horsens, hvor vildkattene holder til. Mange steder er kattene hårdt plaget af sygdomme, og Mia Jensen har derfor gjort det til sin mission af give kattene et værdigt liv. Samtidig ønsker hun at..

Læs mere

2016

Petworld Hjælper giver 10.000 kr. til 25 vanrøgtede hunde

Petworld Hjælper gav en akutdonation på 10.000 kroner til Dyrenes Beskyttelse, da 25 vanrøgtede hunde blev fjernet fra deres ejer. Normalt uddeler Petworld kun penge én gang om året via Petworld Hjælper, men i enkelte tilfælde vurderer uddelingsudvalget, at det haster så̊ meget med penge, at man laver en undtagelse og giver en akutdonation. Det var blandt andet tilfældet, da Nordsjællands Politi i samarbejde med frivillige fra Dyrenes Beskyttelse den 10. november 2016 fjernede 25 vanrøgtede..

Læs mere

2016

Fancy & Sortfods formidling og feriepasning modtager 5.000 kroner fra Petworld

Benedikte Jensen modtager 5.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe marsvin i nød. Benedikte Jensen har over 100 marsvin i hjemmet i Kousted ved Randers. De seneste to år har hun drevet Fancy & Sortfods formidling og feriepasning sammen med sin søster Christina, hvor de plejer og formidler marsvin, som ingen andre kan tage sig af. - Marsvinene bliver oftest afleveret hos mig, fordi ejerne ikke længere kan tage sig af dem – mange gange er børnene slet og ret..

Læs mere

2016

Guldborgsund Kaninhjem modtager 10.000 kroner fra Petworld Hjælper

Marie-Louise Petersens fristed til kaniner modtager 10.000 kroner fra Petworld Hjælper. Hvad der startede med en enkelt, efterladt kanin for syv år siden har nu udviklet sig til et helt lille fristed for kaniner på Falster. Tilbage i 2009 efterlod en veninde sin kanin i pleje hos af Marie-Louise Petersen, men veninden kom aldrig igen, og Marie-Louise så aldrig mere til hende. Kaninen trivedes dog sammen med Marie-Louises egen kanin, og det blev starten på Guldborgsund Kaninhjem – et hjem, der..

Læs mere

2016

Kirkens Korshærs varmestue i Svenborg får 3.000 kroner fra Petworld

Kirkens Korshærs varmestue i Svenborg modtager 3.000 kroner fra Petworld Hjælper til at hjælpe varmestuens brugere med at pleje deres kæledyr. Hver dag kommer 35-40 mennesker forbi Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg for at få et måltid mad og tilbringe nogle timer sammen med andre mennesker, der har brug for et sted at tilbringe dagen. Varmestuen drives i høj grad af frivillige og er afhængig af donationer fra lokale virksomheder for, at det hele kan løbe rundt, fortæller Dorte Schiller..

Læs mere

2016

Farstrup Vildtpleje modtager 20.000 kroner fra Petworld

Farstrup Vildtpleje ved Nibe modtager 20.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød. Hvert år modtager Kristian Mosgård og Gitte Henningsen op i mod 600 vilde dyr og 400 tamdyr på deres vildtplejestation lidt uden for Nibe. Dyrene kan være løbet bort, skadet, misrøgtet eller sågar smidt ud. Kristian Mosgård og Gitte Henningsen tager sig af stort set alle dyr – med undtagelse af hunde og katte. - Vi modtager lidt af hvert. Det er både marsvin, kaniner,..

Læs mere

2016

Kattelopper modtager 7.000 kroner fra Petworld

Projekt Kattelopperne i Horsens modtager 7.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe vildkatte i Horsens. Næsten hver dag går Mia Jensen og Marianne Klima på gaden i Horsens for at passe nogle af de vildkatte, som holder til i flere steder i byen. De to kattevenner står bag ’Projekt Kattelopperne’, der er et frivilligt initiativ, som skal være med til at begrænse bestanden af vildkatte i byen og sikre, at de katte, der lever vildt, har det godt. - Vi indfanger..

Læs mere

2016

’Foreningen Nyt Hesteliv’ modtager donation fra Petworld

Pengene bruges til nye båse. På 17 hektar græsmark uden for Blommenslyst vest for Odense går 90 heste og ponyer mellem hinanden. Hestene tilhører ’Foreningen Nyt Hesteliv’, der siden 2005 har hjulpet nødstedte heste tilbage til et normalt liv. - Det drejer sig om vanrøgtede heste, heste fra dødsboer, skadede heste – heste som ingen andre kan tage sig af. Hos os giver vi dem et rart otium, hvor de kan nyde resten af deres liv sammen med vores øvrige heste, siger Janne Junker, formand i..

Læs mere

2016

Papegøjehotel modtager 20.000 kroner fra Petworld

Susan von Warburg modtager 20.000 kroner for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød i sit ”papegøjehotel”. Her tager hun sig blandt andet af 57 papegøjer. Da journalisten Susan von Warburg kom hjem fra arbejde en dag for snart fem år siden, stod der en pony tøjlet foran hendes landejendom ved Gadstrup syd for Roskilde. ”Pas godt på den”, stod der på en seddel – intet andet. - Jeg kunne jo ikke bare lade den stå, så jeg tog den til mig. Det blev starten på mit papegøjehotel for dyr i nød,..

Læs mere

2016

Tøstrup Kattehjem og Dyreværn modtager 40.000 kr. fra Petworld

Dyreinternatet Tøstrup Kattehjem og Dyreværn på Djursland modtager en donation på 40.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper.   Mere end 1.000 katte og andre kæledyr i nød bliver hvert år indleveret og hjulpet af det selvstændige og privatfinansierede dyreinternat Tøstrup Kattehjem og Dyreværn ved Kolind på Djursland.   - Det er kæledyr fra de værste dyreværnssager og fra familier, der af den ene eller anden grund ikke længere kan tage sig af deres kæledyr. Så bliver kæledyrene indleveret hos..

Læs mere

2015

Killingehjælpen i Sønderborg modtager 10.000 kr. fra Petworld

Killingehjælpens plejefamilie i Sønderborg har netop modtaget 10.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. Pengene går til foreningens landsdækkende arbejde. 440 killinger og 28 kattemødre. Så mange katteliv er det lykkes Killingehjælpens 37 plejefamilier fra Sønderjylland, Sjælland og Fyn at rede alene i 2014. Det fortæller Sandra Oxlund Thomsen fra Sønderborg, som siden april har arbejdet som ulønnet frivillig i Killingehjælpen...

Læs mere
Kategorier

Har du fundet en vare billigere et andet sted? Men ønsker du stadig at bestille hos os? Det er helt i orden, da vi gerne prismatcher. Konkurrentens pris skal dog være gældende på købstidspunktet.

I butikken kan du få prismatchet dine varer ved at medbringe dokumentation på konkurrentens pris i form af bon, billede, annonce, tilbudsavis eller lignende.

Online bedes du i forbindelse med ordreafgivelsen angive i kommentarfeltet, at den pågældende vare ønskes prismatchet samt indsætte et link til konkurrentens pris. Derefter går vi manuelt ind og tilpasser prisen.

Hvis du finder varen til en billigere pris hos en af vores konkurrenter efter, du har handlet hos os, så kan du op til 7 dage efter købstidspunktet benytte dig af vores prismatch. Vi udbetaler prisdifferencen mod forevisning af dokumentation på konkurrentens pris.  

En hvalpe- eller killingepakke bestiller du på henholdsvis www.hvalpepakken.dk eller www.killingepakken.dk. Disse sider administreres ikke direkte af Petworld, men er selvstændigt kørende sider, der samarbejder med Petworld om at sende reklameartikler ud, der kunne have din interesse som dyreejer. Ved bestilling af en hvalpe- eller killingepakke giver du derfor også samtykke til, at du må blive kontaktet af eksterne samarbejdspartnere med henblik på markedsføring.

Hvis du har bestilt en hvalpe- eller killingepakke, som aldrig er blevet sendt til den valgte butik til afhentning, så skal du henvende dig på mail til hvalpe- eller killingepakkens kundeservice. Du finder alle oplysninger på hvalpe- eller killingepakkens hjemmeside under: ”Kontakt”.

Du sender en e-mail til kundeservice via denne mail: kundeservice@hvalpepakken.dk eller 
kundeservice@killingepakken.dk. Oplys problematikken i mailen sammen med ordrenummer, så kundeservice let kan hjælpe dig.

Da du bestilte din hvalpe- eller killingepakke sagde du ja til, at deres samarbejdspartnere må tage kontakt til dig og derfor bliver du kontaktet.

Du pakker varen ind i den originale emballage og sender den til denne adresse:

Søren Nymarks Vej 27

8720 Højbjerg

Du kan indlevere pakken i den pakkeshop, der er nærmest dig. Det er ikke af betydning om du vælger Bring, PostNord, DAO eller et helt fjerde fragtfirma. Vi gør opmærksom på at du selv skal bekoste returfragten. 

Husk at pakke varen forsvarligt ind, da det er dit ansvar, at varen kommer intakt frem til os. Der må ikke være skade på emballage eller vare. Du kan læse mere i handelsbetingelserne ift. returnering.

Ja, du kan sagtens bytte i en af vores butikker. Du skal blot huske den faktura du modtog på mail, da din vare blev afsendt fra webshoppen, da dette er din kvittering. Butikken har ikke mulighed for at fremsøge denne, så det er vigtigt, at du husker den.

Hvis du har modtaget en defekt vare, der enten er gået i stykker under forsendelsen eller som har en produktionsfejl, så bedes du tage billeder af fejlen/skaden og evt. skadet emballage og sende til vores kundeservice på mail, sammen med en beskrivelse af hændelsen. 

 Hvis din varer er gået i stykker indenfor reklamationsrettet på 2 år og du har din kvittering for købet, så bedes du tage kontakt til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre. Ofte vil varen skulle sendes ind til nærmere undersøgelse og evt. reparation, men du bedes tage kontakt til os før du sender. I nogle tilfælde kan problemet løses med en reservedel og vi vil derfor kunne spare tid og besvær med at sende varen frem og tilbage. 

Hvis du bestiller inden kl. 15, er der god sandsynlighed for at du har dine varer i morgen. 97% af de ordrer, vi modtager inden kl. 15 på hverdage, bliver leveret næste hverdag. 

Din ordre bliver leveret på hverdage. Det er forskelligt, hvornår på døgnet, da vores forskellige distributører har forskellige leveringstidspunkter. 

Hvis du har bestilt på vores webshop til afhentning i en af vores butikker, får du besked fra butikken, når din ordre er klar til afhentning. 

Så tager du kontakt til kundeservice med problematikken og oplyser dit ordrenummer, så finder vi en løsning med transportøren. Denne proces tager cirka 24 timer.

Det er altid en vurderingssag fra personalet, hvorvidt der skal bruges forskellige typer emballage. Som tommelfingerregel bliver planter sendt i flamingokasser i kolde perioder. Ved varmt vejr bliver planterne sendt som alle andre varer i almindelige papkasser, da der er køligt på de forskellige transportlagre. Planterne er stort set altid fremme dagen efter afsendelse.

Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter. Ordrer som har en samlet vægt på over 19 kg. eller hvor ordren fylder en kasse større end 120 * 60 * 60 cm kan ikke leveres til en pakkeshop. Alternativt kan vælges en hjemlevering til 29 kr. eller gratis levering til en af vores mange butikker.

Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering til pakkeshops uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr på 39 kr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 499,- vil den pågældende ordre blive leveret fragtfrit til en pakkeshop (forudsat ordren overholder vægt- og størrelseskravene for levering til pakkeshop).

Hjemlevering koster altid 29 kr. På enkelte varer kan der også forekomme palletillæg. Dette vil fremgå af varen.

Når du booker den ønskede ydelse på vores webshop, skal du vælge din butik og i kalenderen kan du nu se hvilke datoer, du kan vælge mellem. De grønne datoer er de datoer, du kan vælge mellem. Hvis der ikke er nogen grønne datoer i den valgte måned, er det desværre ikke muligt at booke en tid. 

Når du vælger enten Hundefrisør eller Book dyrlæge, kan du se de forskellige kategorier. Hvis du er i tvivl om ,hvilken ydelse du skal vælge inden for den enkelte kategori, så vælg den du tror, så snakker du med frisøren eller dyrlægen om det, når du møder op til den aftalte tid. 

Hos Petworld kan du optjene bonus både ved køb over nettet og i butikkerne, når du er oprettet som medlem. Handler du online, skal du huske at logge ind for at optjene bonus.  Handler du i en af vores butikker, vil personalet spørge efter dit telefonnummer, og bonussen vil derefter automatisk blive registreret på din medlemskonto. Bonus optjenes løbende og bliver tilskrevet 2 gange årligt; primo januar og primo juli. Herefter kan du shoppe løs og indløse din bonus.

Husk! Opsparet bonus kan fra tilskrivningsdatoen indløses i to år. Derefter forældes denne og bortfalder.

Du kan bruge den opsparede bonus to gange om året. Efter 1/1 og efter 1/7. Helt lavpraktisk fungerer bonusordningen således at de køb, du har foretaget efter den 1/1 bliver opsparet frem til den 1/7, som du så kan bruge herefter. Samtidig går du i gang med at opspare bonus fra 1/7, som du kan bruge efter 1/1. Bonus gælder 4% af købet. Det er vigtigt, at du er logget ind, når du handler ellers bliver bonussen ikke registreret.

For at systemet kan registrere dit køb med bonus, er det vigtigt at du er logget ind på siden. Ellers får du ikke din bonus. 

Du kan først se hvad du har opsparet i bonus på en ny ordre, når ordren er endeligt faktureret.  Skriv eventuelt en mail til kundeservice, så undersøger vi sagen nærmere. Husk at du kun opsparer bonus, hvis du er logget ind på hjemmesiden. 

Vi bestræber os på at afsende din ordre samme dag, som vi modtager den. Du modtager en mail med Track & Trace, når din ordre er afsendt.

Hvis din ordre ikke er pakket, har vi mulighed for at rette i din ordre. Dette kan dog kun lade sig gøre på hverdage.

Vi kan kun annullere din ordre, såfremt den ikke er pakket. Annullering kan kun ske på hverdage.

Nej, det kan du desværre ikke.

At din vare er i restordre betyder, at den vare, du har bestilt, pt. ikke er på lager.

Vi bestiller derpå den vare, der mangler, og din bestilling sendes så snart denne vare kommer på lager.

Skulle det ske, at det er en vare, som er udgået ved leverandøren, eller at der går meget lang tid, før den kommer på lager igen, kontakter kundeservice dig for at lave en særskilt aftale angående din ordre.

Ved afsendelse af din bestilling får du en bekræftelse på mail om, at dine varer er afsendt fra vores lager. Samtidig modtager du et Track & Trace-nummer, der muliggør, at du kan følge forsendelsen. 

Vi leverer kun indenfor Danmarks grænser. Vi leverer dog ikke til Grønland eller Færøerne.

Når du køber varer hos os online og vælger afhentning i en af vores butikker, vil butikken særskilt tage sig af din ordre. 

Butikken vil tage kontakt til dig, når din bestilling er klar til afhentning.

Synes du, der er gået for lang tid med din bestilling, er du mere end velkommen til at tage kontakt til den butik, du har bestilt afhentning hos. De kan give dig en hurtig tilbagemelding om, hvornår din ordre kan forventes at være klar.

Tip! Du kan finde kontaktinformationer på alle butikker her 

 

Start med at tjekke din ordrebekræftelse. Har du fået det, du har bestilt? Hvis ikke, er der sket en pakkefejl fra vores side. Send en mail til kundeservice med ordrenummer og billlede af de varer, du har modtaget. Så finder vi en løsning sammen. 

Du tager kontakt til kundeservice og så finder vi en løsning. Tjek eventuelt på din mail med Track & Trace om der er sendt mere end en pakke og om du har modtaget dem alle. 

Hvis din ordre endnu ikke er pakket, kan du kontakte kundeservice og annullere din ordre. 

Hvis du har modtaget en mail om at din bestilling er pakket, kan vi desværre ikke hjælpe dig, men du er altid velkommen til at returnere din pakke eller de varer, du ikke ønsker. Se hvordan under punktet Returnering. 

Efter du har logget ind på Petworld.dk, kan du vælge Konto -> Medlemscenter.

Inde i medlemscenteret kan du klikke på: ”Ret oplysninger eller kodeord”. Husk endelig at klikke på: ”Opdater medlemsinfo” inden du forlader siden.

Hjemmesiden vil hjælpe dig med at fortælle, hvad der er galt. 

Tjek at din maiiladresse og dit password er korrekt. Hvis din mailadresse er forkert, kan du kontakte kundeservice, da du kan have skrevet forkert, da du oprettede dig som medlem. Hvis dit password er forkert, kan du trykke på knappen "Glemt password" og få tilsendt et nyt. 

Hvis du ikke har været logget ind før, skal du bruge dit medlemsnummer som adgangskode første gang, du logger ind. 

Hvis intet af ovenstående er problemet, så kontakt kundeservice, der kan hjælpe dig.