GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Petworld Hjælper

Petworld Hjælper

Petworld Hjælper - en forening der hjælper dyr i nød

Når du handler hos Petworld, har du mulighed for at hjælpe dyr i nød via foreningen ’Petworld Hjælper’. Petworld er stiftet og drevet af Petworld med det formål at yde støtte til personer, foreninger eller organisationer, der hjælper kæledyr eller deres ejere samt vilddyr i nød. 

Petworld Hjælper indsamler penge på følgende måder:

- donationer via opsparet bonus fra vores medlemmer
- bidrag via vores indsamlingsbøsser i butikkerne
- andre private bidrag
- salg af poser i vores butikker
- salg af kalendere
- vareprøver fra vores leverandører
- kontante bidrag fra private

Driftsomkostningerne i Petworld Hjælper er lave, da størstedelen af omkostningerne er afholdt af Petworld. Således går mere end 90 procent af de indsamlede midler til støtte til de nødlidende dyr.


Petworld Hjælper yder støtte på følgende to måder:

1. Dyrlægehjælp: Petworld Hjælper ønsker at tilbyde dyrlægebehandling af syge dyr (både kæle- og vilddyr). Behandling vil altid være gratis for dem som modtager hjælp fra Petworld Hjælper. Dyrlægehjælpen sker som udgangspunkt via Petworld interne dyrlæge og dyrlægevogn. Ved mere komplicerede behandlinger, der kræver bedøvelse eller operation, vil det altid ske hos en af dyrlæge, som Petworld Hjælper samarbejder med. Der kan kræves dokumentation for behovet.

2. Kontante bidrag: Som udgangspunkt uddeler Petworld Hjælper én gang om året penge til projekter, der hjælper dyr i nød. Enhver indsats – lille som stor – kan komme i betragtning. Donationer kan gå både til private og organisationer. Donationer ydes i form af et mindre eller større beløb vurderet ud fra behov.

Eksempler kunne være:

 • dyr på plejehjem
 • kattehjem
 • pindsvinestationer
 • handicaphunde
 • hjemløses dyr
 • herreløse dyr
 • vilde dyr
 • dyr som indgår i dyrevenlige plejeprojekter f.eks. burhøns på rekreativt ophold.
 • dyr på vildtplejestationer
 • dyr på udvalgte institutioner
 • redningstjenester
 • forskning i dyrevelfærd,
 • foreningsvirksomhed
 • soldaterveteraner
 • afholdelse af foredrag

 
Synliggør foreningens arbejde

Petworld Hjælper offentliggør, hvad de indsamlede midler bruges til i Petworld tilbudsaviser, hjemmeside, Facebook-sider samt stiller plads til rådighed i og udenfor butikkerne. Du kan samtidig én gang om måneden møde Petworld Hjælpers dyrlæge i din lokale butik. Her kan du stille spørgsmål til, hvordan du skal søge, hvem vi hjælper, samt høre om hvem der allerede har fået penge. Eller få en snak om, hvordan vi kan støtte dit projekt. Dyrlægen giver også gerne gode råd om pleje, tilser dyr og lægger vejen forbi
 

Hvordan kommer man i betragtning, og hvordan søger du?

Alle, der arbejder med kæledyr i nød i Danmark, kan søge penge fra Petworld Hjælper. Kender du en ildsjæl, som bør belønnes for en ekstra indsats overfor dyrene, kan du eventuelt søge på vedkommendes vegne.

Man udfylder blot et ansøgningsskema. Vi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om hvordan. Alle kan søge, og alt der fremmer dyrevelfærd vil komme i betragtning

Tilsyn:

 Vi fører tilsyn med de donerede midler og besøger lokale organisationer, der søger og/eller har modtaget midler, så vi sikrer at pengene anvendes korrekt og i overensstemmelse med formålet, som de er givet til. Vi forsøger at hjælpe med de indsamlede midler, hvor vi skønner det tjener bedst muligt.
 

De personer som udvælger projekterne er:

 • En repræsentant fra Petworlds ledelse
 • Lisette Munch Sørensen, indehaver
 • Dyrlæge Knud Steenborg
 • Statsautoriseret revisor Ole Christensen
 • Medarbejderrepræsentant fra Petworld


Kom i gang

Udfyld nedenstående formular og så er du godt i gang. Jo mere udførligt, du kan beskrive anvendelse af de ansøgte midler, jo større er sandsynligheden for at du/I vil modtage hjælp.

  
  
kr
kr
Inden du kan fortsætte, bedes du rette de felter markeret med rød.

2016

Farstrup Vildtpleje modtager 20.000 kroner fra Petworld

Farstrup Vildtpleje ved Nibe modtager 20.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød. Hvert år modtager Kristian Mosgård og Gitte Henningsen op i mod 600 vilde dyr og 400 tamdyr på deres vildtplejestation lidt uden for Nibe. Dyrene kan være løbet bort, skadet, misrøgtet eller sågar smidt ud. Kristian Mosgård og Gitte Henningsen tager sig af stort set alle dyr – med undtagelse af hunde og katte. - Vi modtager lidt af hvert. Det er både marsvin, kaniner,..

Læs mere

2016

Kattelopper modtager 7.000 kroner fra Petworld

Projekt Kattelopperne i Horsens modtager 7.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe vildkatte i Horsens. Næsten hver dag går Mia Jensen og Marianne Klima på gaden i Horsens for at passe nogle af de vildkatte, som holder til i flere steder i byen. De to kattevenner står bag ’Projekt Kattelopperne’, der er et frivilligt initiativ, som skal være med til at begrænse bestanden af vildkatte i byen og sikre, at de katte, der lever vildt, har det godt. - Vi indfanger..

Læs mere

2016

’Foreningen Nyt Hesteliv’ modtager donation fra Petworld

Pengene bruges til nye båse. På 17 hektar græsmark uden for Blommenslyst vest for Odense går 90 heste og ponyer mellem hinanden. Hestene tilhører ’Foreningen Nyt Hesteliv’, der siden 2005 har hjulpet nødstedte heste tilbage til et normalt liv. - Det drejer sig om vanrøgtede heste, heste fra dødsboer, skadede heste – heste som ingen andre kan tage sig af. Hos os giver vi dem et rart otium, hvor de kan nyde resten af deres liv sammen med vores øvrige heste, siger Janne Junker, formand i..

Læs mere

2016

Papegøjehotel modtager 20.000 kroner fra Petworld

Susan von Warburg modtager 20.000 kroner for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød i sit ”papegøjehotel”. Her tager hun sig blandt andet af 57 papegøjer. Da journalisten Susan von Warburg kom hjem fra arbejde en dag for snart fem år siden, stod der en pony tøjlet foran hendes landejendom ved Gadstrup syd for Roskilde. ”Pas godt på den”, stod der på en seddel – intet andet. - Jeg kunne jo ikke bare lade den stå, så jeg tog den til mig. Det blev starten på mit papegøjehotel for dyr i nød,..

Læs mere

2016

Tøstrup Kattehjem og Dyreværn modtager 40.000 kr. fra Petworld

Dyreinternatet Tøstrup Kattehjem og Dyreværn på Djursland modtager en donation på 40.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper.   Mere end 1.000 katte og andre kæledyr i nød bliver hvert år indleveret og hjulpet af det selvstændige og privatfinansierede dyreinternat Tøstrup Kattehjem og Dyreværn ved Kolind på Djursland.   - Det er kæledyr fra de værste dyreværnssager og fra familier, der af den ene eller anden grund ikke længere kan tage sig af deres kæledyr. Så bliver kæledyrene indleveret hos..

Læs mere

2015

Killingehjælpen i Sønderborg modtager 10.000 kr. fra Petworld

Killingehjælpens plejefamilie i Sønderborg har netop modtaget 10.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. Pengene går til foreningens landsdækkende arbejde. 440 killinger og 28 kattemødre. Så mange katteliv er det lykkes Killingehjælpens 37 plejefamilier fra Sønderjylland, Sjælland og Fyn at rede alene i 2014. Det fortæller Sandra Oxlund Thomsen fra Sønderborg, som siden april har arbejdet som ulønnet frivillig i Killingehjælpen...

Læs mere