FRI levering* ✓ 97% leveres næste hverdag ✓

Petworld Hjælper

Petworld Hjælper

Petworld Hjælper - en forening der hjælper dyr i nød

Når du handler hos Petworld, har du mulighed for at hjælpe dyr i nød via foreningen ’Petworld Hjælper’. Petworld er stiftet og drevet af Petworld med det formål at yde støtte til personer, foreninger eller organisationer, der hjælper kæledyr eller deres ejere samt vilddyr i nød. 

Petworld Hjælper indsamler penge på følgende måder:

- donationer via opsparet bonus fra vores medlemmer
- bidrag via vores indsamlingsbøsser i butikkerne
- andre private bidrag
- salg af poser i vores butikker
- salg af kalendere
- vareprøver fra vores leverandører
- kontante bidrag fra private

Driftsomkostningerne i Petworld Hjælper er lave, da størstedelen af omkostningerne er afholdt af Petworld. Således går mere end 90 procent af de indsamlede midler til støtte til de nødlidende dyr.


Petworld Hjælper yder støtte på følgende to måder:

1. Dyrlægehjælp: Petworld Hjælper ønsker at tilbyde dyrlægebehandling af syge dyr (både kæle- og vilddyr). Behandling vil altid være gratis for dem som modtager hjælp fra Petworld Hjælper. Dyrlægehjælpen sker som udgangspunkt via Petworld interne dyrlæge og dyrlægevogn. Ved mere komplicerede behandlinger, der kræver bedøvelse eller operation, vil det altid ske hos en af dyrlæge, som Petworld Hjælper samarbejder med. Der kan kræves dokumentation for behovet.

2. Kontante bidrag: Som udgangspunkt uddeler Petworld Hjælper én gang om året penge til projekter, der hjælper dyr i nød. Enhver indsats – lille som stor – kan komme i betragtning. Donationer kan gå både til private og organisationer. Donationer ydes i form af et mindre eller større beløb vurderet ud fra behov.

Eksempler kunne være:

 • dyr på plejehjem
 • kattehjem
 • pindsvinestationer
 • handicaphunde
 • hjemløses dyr
 • herreløse dyr
 • vilde dyr
 • dyr som indgår i dyrevenlige plejeprojekter f.eks. burhøns på rekreativt ophold.
 • dyr på vildtplejestationer
 • dyr på udvalgte institutioner
 • redningstjenester
 • forskning i dyrevelfærd,
 • foreningsvirksomhed
 • soldaterveteraner
 • afholdelse af foredrag

 
Synliggør foreningens arbejde

Petworld Hjælper offentliggør, hvad de indsamlede midler bruges til på Petworld.dk, sociale medier samt stiller plads til rådighed i og udenfor butikkerne. Du kan samtidig møde Petworld Hjælpers dyrlæge i din lokale butik cirka én gang i kvartalet. Her kan du stille spørgsmål til, hvordan du skal søge, hvem vi hjælper, samt høre om hvem der allerede har fået penge. Eller få en snak om, hvordan vi kan støtte dit projekt.

 

Hvordan kommer man i betragtning, og hvordan søger du?

Alle, der arbejder med kæledyr i nød, kan søge penge fra Petworld Hjælper. Kender du en ildsjæl, som bør belønnes for en ekstra indsats overfor dyrene, kan du eventuelt søge på vedkommendes vegne.

Man udfylder blot et ansøgningsskema. Vi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om hvordan. Alle kan søge, og alt der fremmer dyrevelfærd vil komme i betragtning

Tilsyn:

Vi fører tilsyn med de donerede midler og besøger lokale organisationer, der søger og/eller har modtaget midler, så vi sikrer at pengene anvendes korrekt og i overensstemmelse med formålet, som de er givet til. Vi forsøger at hjælpe med de indsamlede midler, hvor vi skønner det tjener bedst muligt.
 

De personer som udvælger projekterne er:

 • En repræsentant fra Petworlds ledelse
 • Lisette Munch Sørensen, indehaver
 • Dyrlæge Knud Steenborg
 • Statsautoriseret revisor Ole Christensen
 • Medarbejderrepræsentant fra Petworld


Kom i gang

Udfyld nedenstående formular og så er du godt i gang. Jo mere udførligt, du kan beskrive anvendelse af de ansøgte midler, jo større er sandsynligheden for at du/I vil modtage hjælp.

  
  
kr
kr
Inden du kan fortsætte, bedes du rette de felter markeret med rød.

2019

Nordsjællandsk katterefugium modtager 20.000 kr. fra Petworld Hjælper

Igennem snart fire år har Kattekøbing i Nygård lidt uden for Helsingør hjulpet godt 200 hjemløse katte. Nu modtager foreningen 20.000 kr. fra Petworld Hjælper for sit arbejde. Karin Simonsen har hjulpet katte hele sit liv – de seneste fire år har hun brugt det meste af sin tid på hjemløse katte via sit katterefugium, Kattekøbing, i Nygård lidt uden for Helsingør. Med hjælp fra en række lokale ildsjæle – heriblandt flere dyrlæger og frivillige plejefamilier – modtager Karin Simonsen katte,..

Læs mere

2018

Varmestue får penge til hundehuse

Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg har modtaget 4.000 kr. fra Petworld Hjælper. Pengene er blevet brugt til at indkøbe hundehuse til brugernes hunde. Når brugerne af Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg sætter sig til bords i varmestuen for at få et måltid mad, må deres hunde pænt vente udenfor. Sådan lyder reglerne fra Fødevarestyrelsen, og de skal naturligvis overholdes. Men i vintermånederne kan det være koldt for hundene at vente på mor eller far, og derfor har varmestuen i..

Læs mere

2018

Petworld sikrer nye hømaskiner til hestevenner i Blommenslyst

Med en donation på ikke mindre end 31.000 kr. fra Petworld har ’Foreningen Nyt Hesteliv’ i Blommenslyst nu fået mulighed for at indkøbe nye hømaskiner til sine godt 100 heste. De godt 100 heste, som ’Foreningen Nyt Hesteliv’ forsøger at give et værdigt otium på foreningens gård i Blommenslyst vest for Odense, kan nu se frem til yderligere forkælelse. Petworld Hjælper har nemlig doneret ikke mindre end 31.000 kr. til foreningen, som straks er blevet omsat til nye hømaskiner, så hestene kan få..

Læs mere

2018

Nordjyske kattevenner modtager 40.000 kr. fra Petworld

Nordjyllands Hittekilling.dk har netop modtaget en donation på hele 40.000 kr. for sit arbejde med at hjælpe moderløse kattekillinger. Donationen kommer fra Petworld Hjælper. Janne Langgaard Svenningsen kunne næsten ikke tro det, da hun for nylig blev ringet op af Petworld Hjælper med en besked om, at Nordjyllands Hittekilling.dk, som hun har stiftet sammen med Gritt Mathiesen Hanghøj, modtager 40.000 kr. for den nordjyske foreningens arbejde med at hjælpe kattekillinger i nød. Nordjyllands..

Læs mere

2018

Fuglehjem i Søndersø modtager 10.000 kr. fra Petworld

Cherwoods Fuglehus i Søndersø er så småt ved at være på fode igen, efter en dødelig virus hærgede fuglehjemmet tidligere på året. Fuglehjemmet modtager nu 10.000 kr. til genopbygningen fra Petworld Hjælper. Det kom som et stort chok for Gitte Jensen, da hendes flok af farvestrålende papegøjer, som hun har taget til sig, fordi ingen andre vil have dem, blev ramt af den dødelige bornavirus tidligere på året. Syv papegøjer døde, og én måtte aflives, inden udbruddet kom under kontrol. - Det var..

Læs mere

2018

RescueDog i Græsted modtager 20.000 kr. fra Petworld

RescueDog i Græsted modtager 20.000 kroner af foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at skabe bedre vilkår for udsatte hunde. Alt for mange hunde, der kunne have fået et ordentligt liv med den rette omsorg og den rette familie, ender med at blive aflivet på grund af dårlig adfærd, vanrøgt, skilsmisser og lignende. Sådan lyder det fra Kisser Que Meldgaard, der siden 2003 har drevet RescueDog i Græsted med det formål at finde gode og blivende hjem til udsatte hunde. - En hund er ikke..

Læs mere

2018

Hestevenner i Blommenslyst modtager 68.000 kroner

’Foreningen Nyt Hesteliv’ i Blommenslyst modtager 68.000 kr. for sit arbejde med at hjælpe heste i nød. De knap 100 heste, som Foreningen Nyt Hesteliv har taget til sig og giver et værdigt otium på foreningens gård i Blommenslyst vest for Odense, kan se frem til yderligere forkælelse. Foreningen Nyt Hesteliv har for anden gang modtaget en stor donation fra Petworld Hjælper, der hjælper dyr i nød. For to år siden modtog foreningen 20.000 kr. fra Petworld Hjælper for sit arbejde for..

Læs mere

2018

Pindsvinevenner modtager stor donation fra Petworld

’Pindsvinevennerne i Danmark’ modtager en donation på 20.000 kr. fra Petworld Hjælper, for foreningens arbejde med at hjælpe pindsvinebestanden i Danmark. Så snart forårssolen begynder at lokke landets haveejere ud i haven, begynder telefonerne at kime hos ’Pindsvinevennerne i Danmark’. For når haveejerne begynder at rive blade, fjerne grene og slå græs, så stiger antallet af skader på de pindsvin, der stadig ligger lunt og godt under buske, hække og grenstakke og sover vintersøvn. Det..

Læs mere

2017

Ib Madsen tager sig af de herreløse katte i Sønderborg – bliver nu belønnet med 5.000 kroner

Hver eneste dag i snart fem år har Ib Madsen fodret herreløse katte omkring sit hjem i Sønderborg. Nu bliver dyrevennen belønnet med 5.000 kroner af foreningen Petworld Hjælper. De herreløse katte omkring Ib Madsens hjem i Sønderborg står klar, når den 59-årige økonom står op om morgenen. De godt 15 faste katte ved, at Ib Madsen har morgenmaden klar til dem. I snart fem år har Ib Madsen fodret og taget sig af de vildkatte, der opholder sig i området omkring hans private hjem. - I starten..

Læs mere

2017

Krybdyrinternat modtager 72.000 kr. fra Petworld

Krybdyrinternatet i Kokkedal modtager 72.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe skadede og mishandlede krybdyr. Et sted mellem 120 og 170 krybdyr har midlertidig bolig i Pernille og Claus Thomsens private hjem i Kokkedal, hvor ægteparret de seneste 10 år har drevet Krybdyrinternatet. Her hjælper de skadede og mishandlede krybdyr, som kommer ind fra dyreværnsorganisationer, politiet og private personer fra hele landet. - Det startede med, at vores dyrlæge..

Læs mere

2017

Fugleinternat modtager 40.000 kr. fra Petworld

200 eksotiske fugle fra Fugleinternatet i Fårevejle kan se frem til endnu bedre forhold, efter internatets ejere, Ole og Sanne Sandgaard, har modtaget en donation på 40.000 kr. fra Petworld Hjælper. Ægteparret Ole og Sanne Sandgaard har de seneste uger brugt aftenerne på at slå streger på et stykke papir til en renovering af Fugleinternatet i Fårevejle, som de har drevet i knap 10 år. Ægteparret har nemlig modtaget en donation på 40.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper – og pengene er..

Læs mere

2017

Tøstrup Kattehjem og Dyreværn modtager 67.000 kr. fra Petworld

Dyreinternatet Tøstrup Kattehjem og Dyreværn på Djursland modtager en donation på 67.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. Lige knap 2.000 nødstedte katte blev sidste år hjulpet af det selvstændige og privatfinansierede dyreinternat Tøstrup Kattehjem og Dyreværn ved Kolind på Djursland. Dyreinternatet, der har eksisteret i godt 10 år, er således et af landets største dyreinternater med plads til omkring 400 katte på samme tid. - Vi hjælper nødstedte og herreløse katte, men også hunde,..

Læs mere

2017

Katteven i Korsør modtager 20.000 kr. fra Petworld

Igennem seks år har Cassandra Mahlkuch fra Korsør hjulpet næsten 100 katte til et bedre liv via initiativet ’Projekt Kattehjælp Korsør’. Nu får hendes projekt en hjælpende hånd fra Petworld. 43-årige Cassandra Mahlkuch deler i øjeblikket sin 70 m2 store lejlighed i Korsør med 18 katte, som hun har taget til sig, fordi ingen andre mennesker vil kendes ved dem. Sådan har det været, siden hun for godt seks år siden stiftede ’Projekt Kattehjælp Korsør’ , der handler om at finde gode og trygge..

Læs mere

2017

Marsvineformidling modtager 10.000 kroner fra Petworld

Det seneste år har søstrene Benedikte og Christina Jensen fundet nye hjem til 250 forladte marsvin. Nu modtager de 10.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. I mere end 10 år har søstrene Benedikte og Christina Jensen arbejdet med marsvin. Og i mange år har de taget sig af marsvin, som andre ikke har kunnet passe på. Men for to år siden opstod idéen til at oprette en egentlig marsvineformidling, der finder nye hjem til marsvin, der af den ene eller anden grund er blevet opgivet af deres..

Læs mere

2017

Mia tager sig af gadekattene i Horsens

Mia Jensen har sat sig for at give vildkattene i Horsens i værdigt liv. Nu får hun et kontant tilskud på 7.000 kr. til sit arbejde fra foreningen Petworld Hjælper De ellers så sky vildkatte har lært at acceptere 27-årige Mia Jensen, når hun går sin runde og lægger kattefoder ud på nogle af de steder i Horsens, hvor vildkattene holder til. Mange steder er kattene hårdt plaget af sygdomme, og Mia Jensen har derfor gjort det til sin mission af give kattene et værdigt liv. Samtidig ønsker hun at..

Læs mere

2016

Petworld Hjælper giver 10.000 kr. til 25 vanrøgtede hunde

Petworld Hjælper gav en akutdonation på 10.000 kroner til Dyrenes Beskyttelse, da 25 vanrøgtede hunde blev fjernet fra deres ejer. Normalt uddeler Petworld kun penge én gang om året via Petworld Hjælper, men i enkelte tilfælde vurderer uddelingsudvalget, at det haster så̊ meget med penge, at man laver en undtagelse og giver en akutdonation. Det var blandt andet tilfældet, da Nordsjællands Politi i samarbejde med frivillige fra Dyrenes Beskyttelse den 10. november 2016 fjernede 25 vanrøgtede..

Læs mere

2016

Fancy & Sortfods formidling og feriepasning modtager 5.000 kroner fra Petworld

Benedikte Jensen modtager 5.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe marsvin i nød. Benedikte Jensen har over 100 marsvin i hjemmet i Kousted ved Randers. De seneste to år har hun drevet Fancy & Sortfods formidling og feriepasning sammen med sin søster Christina, hvor de plejer og formidler marsvin, som ingen andre kan tage sig af. - Marsvinene bliver oftest afleveret hos mig, fordi ejerne ikke længere kan tage sig af dem – mange gange er børnene slet og..

Læs mere

2016

Guldborgsund Kaninhjem modtager 10.000 kroner fra Petworld Hjælper

Marie-Louise Petersens fristed til kaniner modtager 10.000 kroner fra Petworld Hjælper. Hvad der startede med en enkelt, efterladt kanin for syv år siden har nu udviklet sig til et helt lille fristed for kaniner på Falster. Tilbage i 2009 efterlod en veninde sin kanin i pleje hos af Marie-Louise Petersen, men veninden kom aldrig igen, og Marie-Louise så aldrig mere til hende. Kaninen trivedes dog sammen med Marie-Louises egen kanin, og det blev starten på Guldborgsund Kaninhjem – et hjem,..

Læs mere

2016

Kirkens Korshærs varmestue i Svenborg får 3.000 kroner fra Petworld

Kirkens Korshærs varmestue i Svenborg modtager 3.000 kroner fra Petworld Hjælper til at hjælpe varmestuens brugere med at pleje deres kæledyr. Hver dag kommer 35-40 mennesker forbi Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg for at få et måltid mad og tilbringe nogle timer sammen med andre mennesker, der har brug for et sted at tilbringe dagen. Varmestuen drives i høj grad af frivillige og er afhængig af donationer fra lokale virksomheder for, at det hele kan løbe rundt, fortæller Dorte Schiller..

Læs mere

2016

Farstrup Vildtpleje modtager 20.000 kroner fra Petworld

Farstrup Vildtpleje ved Nibe modtager 20.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød. Hvert år modtager Kristian Mosgård og Gitte Henningsen op i mod 600 vilde dyr og 400 tamdyr på deres vildtplejestation lidt uden for Nibe. Dyrene kan være løbet bort, skadet, misrøgtet eller sågar smidt ud. Kristian Mosgård og Gitte Henningsen tager sig af stort set alle dyr – med undtagelse af hunde og katte. - Vi modtager lidt af hvert. Det er både marsvin, kaniner,..

Læs mere

2016

Kattelopper modtager 7.000 kroner fra Petworld

Projekt Kattelopperne i Horsens modtager 7.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sit arbejde med at hjælpe vildkatte i Horsens. Næsten hver dag går Mia Jensen og Marianne Klima på gaden i Horsens for at passe nogle af de vildkatte, som holder til i flere steder i byen. De to kattevenner står bag ’Projekt Kattelopperne’, der er et frivilligt initiativ, som skal være med til at begrænse bestanden af vildkatte i byen og sikre, at de katte, der lever vildt, har det godt. - Vi indfanger..

Læs mere

2016

’Foreningen Nyt Hesteliv’ modtager donation fra Petworld

Pengene bruges til nye båse. På 17 hektar græsmark uden for Blommenslyst vest for Odense går 90 heste og ponyer mellem hinanden. Hestene tilhører ’Foreningen Nyt Hesteliv’, der siden 2005 har hjulpet nødstedte heste tilbage til et normalt liv. - Det drejer sig om vanrøgtede heste, heste fra dødsboer, skadede heste – heste som ingen andre kan tage sig af. Hos os giver vi dem et rart otium, hvor de kan nyde resten af deres liv sammen med vores øvrige heste, siger Janne Junker, formand i..

Læs mere

2016

Papegøjehotel modtager 20.000 kroner fra Petworld

Susan von Warburg modtager 20.000 kroner for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød i sit ”papegøjehotel”. Her tager hun sig blandt andet af 57 papegøjer. Da journalisten Susan von Warburg kom hjem fra arbejde en dag for snart fem år siden, stod der en pony tøjlet foran hendes landejendom ved Gadstrup syd for Roskilde. ”Pas godt på den”, stod der på en seddel – intet andet. - Jeg kunne jo ikke bare lade den stå, så jeg tog den til mig. Det blev starten på mit papegøjehotel for dyr i nød,..

Læs mere

2016

Tøstrup Kattehjem og Dyreværn modtager 40.000 kr. fra Petworld

Dyreinternatet Tøstrup Kattehjem og Dyreværn på Djursland modtager en donation på 40.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper.   Mere end 1.000 katte og andre kæledyr i nød bliver hvert år indleveret og hjulpet af det selvstændige og privatfinansierede dyreinternat Tøstrup Kattehjem og Dyreværn ved Kolind på Djursland.   - Det er kæledyr fra de værste dyreværnssager og fra familier, der af den ene eller anden grund ikke længere kan tage sig af deres kæledyr. Så bliver kæledyrene indleveret..

Læs mere

2015

Killingehjælpen i Sønderborg modtager 10.000 kr. fra Petworld

Killingehjælpens plejefamilie i Sønderborg har netop modtaget 10.000 kr. fra foreningen Petworld Hjælper. Pengene går til foreningens landsdækkende arbejde. 440 killinger og 28 kattemødre. Så mange katteliv er det lykkes Killingehjælpens 37 plejefamilier fra Sønderjylland, Sjælland og Fyn at rede alene i 2014. Det fortæller Sandra Oxlund Thomsen fra Sønderborg, som siden april har arbejdet som ulønnet frivillig i Killingehjælpen...

Læs mere
´