GRATIS | Altid gratis levering til pakkeshops | GRATIS

Pressemeddelelser

20.09.16: Guldborgsund Kaninhjem modtager 10.000 kroner fra Petworld Hjælper

Marie-Louise Petersens fristed til kaniner modtager 10.000 kroner fra Petworld Hjælper.

Hvad der startede med en enkelt, efterladt kanin for syv år siden har nu udviklet sig til et helt lille fristed for kaniner på Falster.

Tilbage i 2009 efterlod en veninde sin kanin i pleje hos af Marie-Louise Petersen, men veninden kom aldrig igen, og Marie-Louise så aldrig mere til hende.

Kaninen trivedes dog sammen med Marie-Louises egen kanin, og det blev starten på Guldborgsund Kaninhjem – et hjem, der hjælper kaniner i nød.

- Jeg har holdt kaniner i mere end 20 år, så det kom egentligt meget naturligt, at jeg skulle hjælpe nogle flere kaniner. De fleste af de kaniner, som jeg modtager, kommer fra familier, der af den ene eller anden grund ikke længere kan tage sig af deres kanin. Jeg giver dem et midlertidigt hjem, indtil vi finder en ny familie til dem, siger Marie-Louise Petersen.

Bruger al sin tid på kaniner
I øjeblikket har Marie-Louise Petersen 30 kaniner i pleje i en stald på familiens gård. Men det er kun nogle dage siden, at hun havde over 40 kaniner gående.

- Jeg var så heldig at finde et hjem til 12 kaniner den anden dag, så kaninerne har fået lidt mere plads at boltre sig på, siger Marie-Louise Petersen, der bruger det meste af sin tid på kaninerne.

- Når jeg ikke plejer dem, så arbejder jeg på at finde nye hjem til dem. Det er meget vigtigt for mig, at jeg finder nogle familier, der ved, hvad de går ind til. Kaniner lever typisk i 12 år, så hvis man giver sin otteårige datter en kanin, så kommer hun sikkert til at flytte hjemmefra med den. Og er det så det, man vil?, siger hun.

Petworld Hjælper
Og Marie-Louise Petersens arbejde er blevet bemærket uden for gården på Falster. Petworld Hjælper har netop doneret 10.000 kroner til Guldborgsund Kaninhjem, der skal bruges til udendørs indhegning, så kaninerne kan gå udenfor.

- Petworld Hjælper er sat i verden for at støtte organisationer og private, der gør noget fantastisk for kæledyr i nød. Det arbejde, som Marie-Louise gør, er utrolig prisværdigt for os, der elsker dyr, siger Jan Sørensen, direktør i Petworld.

Petworld Hjælper uddeler i år 186.000 kr. til 12 forskellige foreninger og private, der hjælper kæledyr i nød.

 


2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

´