GRATIS | Altid gratis levering til pakkeshops | GRATIS

Pressemeddelelser

29.02.16:’Foreningen Nyt Hesteliv’ modtager donation fra Petworld

Pengene bruges til nye båse.

På 17 hektar græsmark uden for Blommenslyst vest for Odense går 90 heste og ponyer mellem hinanden. Hestene tilhører ’Foreningen Nyt Hesteliv’, der siden 2005 har hjulpet nødstedte heste tilbage til et normalt liv.

- Det drejer sig om vanrøgtede heste, heste fra dødsboer, skadede heste – heste som ingen andre kan tage sig af. Hos os giver vi dem et rart otium, hvor de kan nyde resten af deres liv sammen med vores øvrige heste, siger Janne Junker, formand i Foreningen Nyt Hesteliv.

Og for Janne Junker er det vigtigt, at hestene ikke bliver solgt videre, men at de enten bliver hos hende eller kommer i plejefamilie.

- Hestene har brug for ro og pleje, og det får de hos os. Enkelte heste kan komme i pleje hos andre familier, men det er stadig vores heste, og vi tager ud og besøger dem flere gange om året for at se, om de trives, siger hun.

Nye hestebåse
Janne Junker og Foreningen Nyt Hestelivs store indsats for heste i nød er blevet bemærket, og nu modtager foreningen 20.000 kroner fra en anden forening – nemlig foreningen Petworld Hjælper, der hjælper kæledyr i nød.

Donationen har Foreningen Nyt Hesteliv allerede omsat til otte nye hestebåse.

- Vi var nødt til at tage syv nye heste ind, og derfor falder donationen fra Petworld på et tørt sted. Donationen har gjort det muligt for os at etablere syv faste båse samt en bås, der bruges i akutte tilfælde – eksempelvis ved sygdom, siger Janne Junker.

Ildsjæle belønnes

Hos Petworld er direktør Jan Sørensen ikke i tvivl om, Foreningen Nyt Hesteliv yder en ekstraordinær indsats.

- Det er imponerende at møde mennesker, der brænder for at gøre en forskel på den måde. I Petworld Hjælper giver vi en håndsrækning til mennesker, der yder en ekstra indsats for dyr i nød. Og der er ingen tvivl om, at Foreningen Nyt Hesteliv yder et beundringsværdigt arbejde, siger Jan Sørensen.

 

Petworld uddeler i år 186.000 kroner til 12 organisationer eller private, der hjælper kæledyr i nød.


2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

´