GRATIS | Altid gratis levering til pakkeshops | GRATIS

Pressemeddelelser

31.01.16: Papegøjehotel modtager 20.000 kroner fra Petworld

Susan von Warburg modtager 20.000 kroner for sit arbejde med at hjælpe dyr i nød i sit ”papegøjehotel”. Her tager hun sig blandt andet af 57 papegøjer.

Da journalisten Susan von Warburg kom hjem fra arbejde en dag for snart fem år siden, stod der en pony tøjlet foran hendes landejendom ved Gadstrup syd for Roskilde.

”Pas godt på den”, stod der på en seddel – intet andet.

- Jeg kunne jo ikke bare lade den stå, så jeg tog den til mig. Det blev starten på mit papegøjehotel for dyr i nød, fortæller Susan von Warburg.

I dag tager den 54-årige dyreven sig af 125 forskellige dyr.

- Nogle af dem er fra dødsboer, nogle er indleveret fordi deres ejere ikke kan passe dem længere, mens andre kommer fra nogle de værste dyreværnssager. Dyrenes historier er forskellige, men når de kommer til mig, er det for at give dem et godt liv resten af deres dage. Jeg er et plejehjem for dyr i nød, siger Susan von Warburg, der netop har modtaget 20.000 kroner fra foreningen Petworld Hjælper for sin indsats for dyr i nød.

Pengene er små

Pengene skal Susan von Warburg blandt andet bruge til at renovere landejendommens store indendørs voliere, hvor der i øjeblikket opholder sig 57 papegøjer.

- Papegøjerne egner sig slet ikke som kæledyr, så jeg kunne aldrig drømme om at sende dem videre til andre. Derfor bliver de hos mig, selvom det naturligvis koster en masse penge. Men hos mig kan de blive socialiseret med andre dyr og få den pleje, de har brug for, siger Susan von Warburg, der også er uddannet veterinærsygeplejerske.

- Pengene er små, men jeg klarer mig med hjælp fra en masse gode mennesker – blandt andet sponsorerer SuperBrugsen i Tune et sted mellem 200 og 400 kilo frugt og grønt hver uge, siger hun.

186.000 kr. til dyr i nød

Hos Petworld er direktør Jan Sørensen imponeret over Susan von Warburgs indsats.

- Hun gør virkelig en forskel, og det er også derfor, at hun er blevet begunstiget med en donation fra Petworld Hjælper. Det er vores måde at give en lille håndsrækning til nogle af de mennesker, der gør en kæmpe indsats for dyr i nød, siger Jan Sørensen.

 

I alt uddeler Petworld Hjælper 186.000 kroner til foreninger og private, der hjælper dyr i nød. Du kan selv ansøge på Petworlds website.

 


2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

´