GRATIS | Altid gratis levering til pakkeshops | GRATIS

Pressemeddelelser

31.07.18: Nordjyske kattevenner modtager 40.000 kr. fra Petworld

Nordjyllands Hittekilling.dk har netop modtaget en donation på hele 40.000 kr. for sit arbejde med at hjælpe moderløse kattekillinger. Donationen kommer fra Petworld Hjælper.

Janne Langgaard Svenningsen kunne næsten ikke tro det, da hun for nylig blev ringet op af Petworld Hjælper med en besked om, at Nordjyllands Hittekilling.dk, som hun har stiftet sammen med Gritt Mathiesen Hanghøj, modtager 40.000 kr. for den nordjyske foreningens arbejde med at hjælpe kattekillinger i nød.

Nordjyllands Hittekilling.dk, der har base i Pandrup, har siden 2015 hjulpet godt 300 moderløse kattekillinger med at finde et nyt trygt hjem, og det er for det arbejde, at Petworld Hjælper nu belønner foreningen for med en stor donation.

- Det var meget overvældende. Jeg kunne næsten ikke forstå det. Jeg måtte have medarbejderen til at gentage det flere gange for at sikre mig, at han ikke lavede sjov. De her penge kommer til at gøre en verden til forskel for vores lille forening, siger Janne Langgaard Svenningsen.

 

Ressourcekrævende arbejde

Nordjyllands Hittekilling.dk modtager dagligt henvendelser fra nordjyder, der finder efterladte kattekillinger, som er blevet smidt ud som skrald eller efterladt i en kasse i en skov.

- Kattekillingerne er meget ressourcekrævende – både tidsmæssigt og økonomisk. Derfor har de store organisationer svært ved at tage hånd om de moderløse killinger, og det var derfor, at vi stiftede Nordjyllands Hittekilling.dk, siger Gritt Mathiesen Hanghøj, der er formand for foreningen.

Når Nordjyllands Hittekilling.dk modtager en moderløs killing, bliver den placeret i en af foreningens 10 plejefamilier, hvor de vokser op sammen med familiens øvrige katte, så de kan blive socialiseret og afbalancerede, inden de er store nok til, at de kan komme videre til et blivende hjem.

- Alle vores katte bliver sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret og øretatoveret, inden de kommer videre til deres nye hjem. Det er naturligvis meget omkostningstungt, selvom vi får gode priser hos vores lokale dyrlæge samt det meste af vores foder sponsoreret, siger Gritt Mathiesen Hanghøj.

 

Respekt for indsatsen

Hos Petworld er direktør, Jan Sørensen, imponeret over det arbejde, som de nordjyske kattevenner står for.

- Petworld Hjælper er sat i verden for at støtte initiativer, som gør en forskel for dyr i nød. Og her er helt klart en forening, som forsøger at gøre en reel forskel for nogle dyr, som ingen andre kan tage sig af. Det er meget beundringsværdigt, siger Jan Sørensen.

 

Hvis du kender et initiativ, der fortjener støtte af Petworld Hjælper, kan du søge om midler på Petworlds website.

 


2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

´