GRATIS | Altid gratis levering til pakkeshops | GRATIS

Petworld Gruppen


Med mere end 300 ansatte, en trecifret millionomsætning, over 30 butikker og mange flere planlagt, er Petworld i dag Danmarks førende supermarked for kæledyr. Vores koncept er ganske enkelt: God service og god kvalitet behøver ikke koste alverden. I vores butikker findes altid et bredt udvalg af kendte kvalitetsmærker – og naturligvis med samme brede udvalg og priser på vores webshop med dag-til-dag levering.  

Petworld er en del af Petworld Gruppen; en dansk familie- og ledelsesejet koncern, som foruden de danske Petworld-butikker og webshoppen, Petworld.dk, inkluderer en dyrlægeklinik samt webshops i Norge, Sverige og Finland. Petworld Gruppen har hovedkontor i Tilst samt et kontor i Højbjerg, hvor der tillige er et lager tilknyttet. Petworld udvider konstant med nye, spændende produkter og idéer. Vi finder hele tiden på nye tiltag til fordel for vores mange kunder og deres kæledyr.

Petworld Gruppen arbejder kontinuerligt med at forbedre kæledyrs velvære og stiller de højeste dyreetiske krav i branchen. Gennem nødhjælpsorganisationen, Petworld Hjælper, bliver der årligt hjulpet adskillige kæledyr i nød. Hjælp os med at hjælpe kæledyr i nød ved at støtte Petworld Hjælper!

På Petworld-vet.dk kan du booke en tid hos vores kyndige dyrlæger, samt finde et bredt udvalg af dyrlægefoder og veterinærtilbehør til lave priser – endda de samme velkendte produkter som hos andre dyrlæger og dyrehospitaler. Du kan finde en af vores kyndige dyrlæger i vores klinik i Viby, eller i vores mobile dyrlægeklinik ude ved Petworld-butikkerne. Tanken bag Petworld-vet.dk er simpel: Dyrlægeydelser og dyrlægefoder i høj kvalitet til lave priser. Køb dit dyrlægefoder eller book en konsultation her: www.petworld-vet.dk og spar mange penge på vores godkendte dyrlægefoder fra store mærker som f.eks. Royal Canin Veterinary Diet og Hills Prescription Diet.

Din bedste ven fortjener spændende kvalitetslegetøj samt velsmagende godbidder og snacks! Med en månedlig Vovsebox kan du overraske din hund og få mange hyggelige stunder med din bedste ven. Hver måned vil du modtage en Vovsebox indeholdende 6 lækre kvalitetsprodukter, og som er tilpasset netop størrelsen på din hund. Kassen vil typisk indeholde nogle velsmagende hundegodbidder og noget spændende hundelegetøj, og der vil altid være en væsentlig besparelser sammenholdt hvis produkterne var købt enkeltvis. Med et abonnement på Vovseboxen gør du lidt ekstra for din hund og giver hunden større livsglæde - også til gavn for dig og din familie. Bestil din Vovsebox her: www.vovseboxen.dk

Petworld.dk blev lanceret i år 2010 og er den første online butik, der blev oprettet af Petworld Gruppen. Efter stor succes med de fysiske butikker, ønskede vi at nå ud til vores mange kunder på en ny måde. Formålet var at tilbyde kunderne en indkøbsoplevelse, der gjorde det mere bekvemt at købe produkterne, når som helst. Det var også vigtigt at give muligheden, for at få leveret direkte til døren. Petworld.dk har et bredt og varieret udbud af kvalitetsfoder og spændende dyretilbehør, og vi holder os hele tiden opdateret med de nyeste produkter tilgængelige på markedet.

Petworld.se er den svenske udgave af vores webshop, og bygger på samme koncept som vores danske webshop – dvs. prisbillighed, hurtig levering og et bredt sortiment. Siden opstarten i 2013 har Petworld.se oplevet en massivt vækst, og er i dag en markant aktør på det svenske onlinemarked for kæledyrsartikler. Petworld.se er kendt for at udfordre konkurrenterne med de lave priser og den hurtige levering på 1-4 hverdage.

Efter succesen med at åbne en online butik i Sverige udså vi os Norge som værende det næste trin i Petworlds udvikling. I år 2014 tog vi det store skridt og åbnede Zoopermarked.no med stor succes. Vi har i dag en god markedsandel og vokser støt og roligt os større i Norge. Vi er på nuværende tidspunkt, en af de største aktører på det norske marked. Vi sender alle varerne fra Danmark, men alligevel formår vi at levere inden for 2-7 hverdage i Norge.

Vi har også opstartet Zoopermarketti.fi i Finland i år 2015. Inden for ganske kort tid er Zoopermarketti.fi blevet en populær shop og den udvikler sig med hastige skridt. På trods af den danske placering af vores centrallager holder vi os alligevel til en hurtig levering inden for blot 2-5 hverdage i Finland. 

´