GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *


Petworld Gruppen har mere end 200 ansatte fordelt på adskillige butikker med administrativt kontor placeret i Danmark. Petworld Gruppen har web-butikker i både Danmark, Sverige, Norge og Finland og omsætter årligt for et trecifret millionbeløb. Petworld Gruppen ekspanderer løbende med flere fysiske og online butikker både i Danmark og i resten af Norden. Ekspansionen inkluderer f.eks. online tiltag som Vovseboxen. Petworld gruppen er 100% danskejet.

Skandinaviens førende supermarked for kæledyr

Petworld er i dag Danmarks førende fysiske og online supermarked for kæledyr, og derfor er vores vision nu at blive Skandinaviens førende online supermarked, med alt i foder og tilbehør til kæledyr. Og vi er allerede godt på vej med webshops i både Norge, Sverige og Finland. Petworld udvider konstant med nye, spændende produkter og ideer. Vi finder hele tiden på nye tiltag til fordel for vores mange kunder og deres kæledyr.

Hos Petworld-vetkan du også købe et bredt udvalg af dyrlægefoder og tilbehør online. Fordelen ved at købe online på Petworld-vet er at varerne koster væsentligt færre penge end hos din dyrlæge. Selvom prisen er lavere, er det de samme godkendte kvalitetsprodukter, vi leverer i samråd med vores dyrlæge. Idéen bag Petworld-vet er simpel: Store indkøb giver bedre indkøbspriser og disse priser, giver vi videre til vores kunder. Køb dit dyrlægefoder eller tilbehør her: www.petworld-vet.dk og spar mange penge på vores godkendte dyrlægefoder fra store mærker som f.eks. Royal Canin Veterinary Diet og Hills Prescription Diet.

Kort fortalt er Vovseboxen en sjov og billig abonnementstjeneste for alle hunde uanset størrelse. Konceptet går ud på, at du månedligt kan forkæle din hund med en kasse fyldt med 5-6 lækre kvalitetsprodukter. Kassen vil typisk indeholde nogle velsmagende hundegodbidder og noget spændende hundelegetøj. Vovseboxen er den ekstra luksus og forkælelse til menneskets bedste ven. Med et abonnement på Vovseboxen gør du lidt ekstra for din hund og giver hunden større livsglæde - også til gavn for dig og din familie. Bestil din Vovsebox her: www.vovseboxen.dk

Petworld.dk blev lanceret i år 2010 og er den første online butik, der blev oprettet af Petworld Gruppen. Efter stor succes med de fysiske butikker, ønskede vi at nå ud til vores mange kunder på en ny måde. Formålet var at tilbyde kunderne en indkøbsoplevelse, der gjorde det mere bekvemt at købe produkterne, når som helst. Det var også vigtigt at give muligheden, for at få leveret direkte til døren. Petworld.dk har et bredt og varieret udbud af kvalitetsfoder og spændende dyretilbehør, og vi holder os hele tiden opdateret med de nyeste produkter tilgængelige på markedet.

Petworld ønsker ikke blot at levere til Danske kunder, men også at brede os til de andre Skandinaviske lande. Vi udvalgte Sverige som værende et sted, hvor vi gerne ville udvide markedet og startede derfor Petworld.se op i år 2013. Siden da er online butikken vokset støt og har nu placeret sig selv som en dominerende aktør på det svenske marked. Varerne sendes fra Danmark og ankommer hurtigt og nemt inden for 2-4 hverdage i Sverige. 

Efter succesen med at åbne en online butik i Sverige udså vi os Norge som værende det næste trin i Petworlds udvikling. I år 2014 tog vi det store skridt og åbnede Zoopermarked.no med stor succes. Vi har i dag en god markedsandel og vokser støt og roligt os større i Norge. Vi er på nuværende tidspunkt, en af de største aktører på det norske marked. Vi sender alle varerne fra Danmark, men alligevel formår vi at levere inden for 2-7 hverdage i Norge.

Vi har også opstartet Zoopermarketti.fi i Finland i år 2015. Inden for ganske kort tid er Zoopermarketti.fi blevet en populær shop og den udvikler sig med hastige skridt. På trods af den danske placering af vores centrallager holder vi os alligevel til en hurtig levering inden for blot 2-5 hverdage i Finland. 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super hurtig levering
Super hurtig levering
22.11.2017 - Lonni Knudsen
Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.