GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Pose gratis -dk

Alle ordninger kræver medlemskab af Club Petworld. Medlemskab er gratis. Bliv medlem

Stempelkortordningerne kan ikke kombineres med andre rabatordninger.Hundefoder


Hills Hvalpefoder

Køb 6 sække Hills hvalpefoder over en periode på 9 måneder, og vi giver den 7. sæk gratis. Du kan blande de forskellige størrelser & varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning.


Hills Seniorfoder

Køb 5 sække Hills' Mature eller Senior hundefoder over en periode på 8 måneder, og vi giver den 6. sæk gratis. Du kan blande de forskellige varianter og den variant, som du har købt flest af, medsendes uden beregning. Vær opmærkom på at der skelnes mellem størrelsen på poserne. Du skal derfor købe 5 poser mellem 1 og 3 kg eller 5 poser mellem 7,5 og 12 kg.


Arion

Køb 6 sække Arion hundefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 7. sæk gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder alle 10-15 kg. sække.


Henne Pet

Køb 9 sække Henne Pet hundefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10. sæk gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder alle 13,5 kg. sække.


Taste of the Wild

Køb 10 dåser Taste of the Wild hundefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 11. og 12. dåse gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder kun for 390 g. dåserne.


Kingsmoor

Køb 10 poser Kingsmoor hundefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 11. pose gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Vær opmærksom på der skelnes mellem størrelse af poserne og varianterne, du skal derfor købe 10 poser á enten 4 kg eller 7,5-12 kg hver for at kunne få en gratis fodersæk på de tilsvarende kg.


Happy Dog

Køb 8 poser Happy Dog hundefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 9. pose gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Vær opmærksom på der skelnes mellem størrelse af poserne og varianterne, du skal derfor købe 8 poser á enten 4 kg eller 7,5-12 kg hver for at kunne få en gratis fodersæk på de tilsvarende kg.


Brit

Køb 6 sække Brit Premium hundefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 7. sæk gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder alle 15 kg. sække.Hundegodbidder


Vitakraft Beef-Sticks

Køb 90 Vitakraft Beef-Sticks over en periode på 18 måneder og vi giver 10 stk. gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes uden beregning. Gælder alle Beef-sticks der vejer 12 gr.Lakseolie


Buster VitalChew


Køb 5 Buster VitalChew over en periode på 18 måneder og vi giver den 6. lakseolie gratis.Kattemad


Hills Killingefoder

Køb 5 sække Hills killingefoder over en periode på 9 måneder, og vi giver den 6. sæk gratis. Du kan blande de forskellige størrelser & varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning.


Hills Seniorfoder

Køb 4 sække Hills Mature eller Senior kattefoder over en periode på 8 måneder, og vi giver den 5. sæk gratis. Du kan blande de forskellige varianter og den variant, som du har købt flest af, medsendes unden beregning. Vær opmærksom på at der skelnes mellem størrelsen af sækkene. Du skal derfor købe 4 sække i størrelsen mellem 1,5 og 4 kg eller 4 sække mellem 5 og 10 kg.


Arion

Køb 6 sække Arion kattefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 7. sæk gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes uden beregning. Gælder alle 10 kg og 7,5 kg. sække.


Brit

Køb 6 poser Brit Premium kattefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 7. pose gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes uden beregning. 


Kingsmoor

Køb 10 poser Kingsmoor kattefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 11. pose gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning.


Happy Cat

Køb 8 poser Happy Cat kattefoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 9. pose gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning.Kattegodbidder


Vitakraft Cat-Sticks

Køb 90 Vitakraft Cat-Sticks over en periode på 18 måneder og vi giver 10 stk. gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder alle Cat-Sticks der vejer 18 gr.Kattegrus


Catrine

Køb 9 kasser Catrine kattegrus over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10. kasse gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder alle 7,5 kg. kasser.


Ever Clean

Køb 9 kasser Ever Clean kattegrus over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10. kasse gratis. Du kan blande de forskellige varianter i 10 kg. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning.


Vitakraft Compakt Ultra kattegrus

Køb 9 kasser Vitakraft kattegrus over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10. kasse gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder alle varianter med 8 kg.Gnaverfoder


Vitakraft Vital

Køb 9 poser Vitakraft Vital over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10. pose gratis. Gælder alle poser i 1 og 5 kg. De skal dog skal altid have samme vægt og være til samme type gnaver.

Gælder til følgende dyr: Kaninmarsvin & hamster


Vita Special

Køb 9 kasser Vitakraft Vita Special over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10. kasse gratis. Du kan blande de forskellige varianter Vita Special  600 gr. pakninger indenfor samme dyregruppe. Eksemplvis kanin. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning.

Gælder til følgende dyr: Kaninmarsvinhamsterchinchillarotte & deguFuglefoder


Vitakraft Artsfoder

Køb 9 poser artsfoder over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10 pose gratis. Dog skal de altid have samme vægt. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder for poserne på 750 g. og 1 kg.

Gælder til følgende fugle: ParakitSydamerikanske papegøjer & Afrikanske papegøjer


Vitakraft Menu

Køb 9 poser Vitakraft Menu over en periode på 18 måneder, og vi giver den 10. pose gratis. Dog skal de altid have samme vægt. Den variant du har købt flest af medsendes/udleveres uden beregning. Gælder kun på poserne af 1 kg.

Gælder til følgende fugle: undulatkanarietropisk fuglparakitpapegøjeHestefoder


Aveve

Køb ti poser Aveve hestefoder indenfor en periode på seks måneder og få den 11. pose gratis. Du kan købe forskellige varianter og den variant du har købt flest af, blandt de ti poser, medsendes/udleveres uden beregning.Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.