GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
KW SMART SAKS KW SAKS
18 CM
KLIPPER NØJAGTIGT
KW SAKS
(5705574031331) Fri fragt  
 
DKK 129,95

God pelspleje betaler sig i længden

Ved at børste din hund jævnligt undgår du, at der eksempelvis ophober sig store klumper af skidt og snavs i hundens pels. Hvis du børster din hund jævnligt, undgår du samtidig også overdreven fældning. Ved at bruge eksempelvis en Furminator kan du slippe for op til 90 % af den underuld, som din hund normalt ville tabe rundt om i huset. Inden du giver din hund et bad, kan det være en rigtig god idé at børste den for at fjerne eventuelle løse hår og øge effektiviteten af den valgte shampoo. Inden du vælger en børste, skal du dog være opmærksom på, at forskellige pelstyper kræver forskellige børster eller karter.

Når du skal vaske din hund…

… er det vigtigt, at du anvender en decideret hundeshampoo, da shampoo beregnet til mennesker indeholder stærkere kemikalier, som kan skade din hunds pels og hud. På den måde kan du uden problemer vaske din hund indtil flere gange om ugen uden at ødelægge din hunds pels. Prøv eksempelvis KW Tea Tree Oil shampoo, som er velegnet til hunde der lider af irriteret hud, da den har en beroligende effekt - alternativt er eksempelvis KW hvid, brun eller sort shampoo, med til at fremhæve hundens naturlige farver. For den mere dybdegående pelspleje, kan du også anvende en hundebalsam, som gør filtret pels lettere at rede ud, og samtidige er med til at gøre pelsen blød, smidig og glansfuld. Hundebalsam findes i to former: En der skal skylles ud efter brug, og en du bare lader sidde i hundens pels, såsom KW Coat Gloss, som er med til at bevare pelsens struktur uden at give stivhed. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af hundeshampooer og balsamer til forskellige hunderacer og hundepelse. 

Hundebørster og hundestrigler

Petworld.dk har altid et bredt udvalg af hundebørster og hundestrigler, så du kan finder netop den børste og strigle, som matcher din hunds behov bedst. Se det brede udvalg af hundebørster og hundestrigler her på siden. 

Hvilken hundebørste bør jeg vælge?

Der findes i dag et væld af børster og strigler lavet i forskellige kvaliteter og med forskellige egenskaber. Har du f.eks. en hund, der døjer meget med filtret pels, er en strigle eksempelvis en rigtig god løsning. Har du derimod en hund, der fælder meget, så prøv istedet en såkaldt Furminator, som fjerner op til 90% af den underuld, som ellers ville ligge rundt omkring i huset som store hårtotter. Er din hund korthåret? Så er en massagebørste eller en gummibørste muligvis sagen for dig. Disse børster er gode til at nulre hårene af, så disse nemt kan støvsuges op bagefter, og du undgår, at de havner alle mulige andre steder i huset.

Furminator til korthårede og langhårede hunde

Fælder din hund? Furminator er en effektiv og meget populær manuel trimmer, der kan reducere din hunds fældning med op til 90%. Furminatoren fjerner underulden og løse hår i hundens pels uden at beskadige dækhårene. Dermed slipper du for løse hårtotter spredt rundt omkring i huset. Gennem jævnlig brug af en Furminator vil din hund desuden få en glattere og blankere pels. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af de populære Furminatorer til hunde med såvel kort som lang pels. Køb din Furminator hos os til en yderst konkurrencedygtig pris.

Hundekamme

Generelt siger man, at jo finere pels din hund har, des mindre afstand skal der være mellem tænderne på kammen. Det betyder også, at du skal vælge en kam med stor afstand mellem tænderne, hvis din hund har en kraftig pels. 

Filterknusere

Har din hund fået filtret pels, og er det bare ikke til at rede ud? Med en filterknuser kan du nemt og uden ubehag for hunden, blive filteret kvit. Petworld.dk tilbyder mangeartede hundekamme, filterknusere eller trimmere, så du kan finde den helt rette til netop din hund. For at forhindrer filter i at opstå, er det en god idé at bruge KW Tangle-Fix, som nemt modvirker den kedelig tendens med filter - produktet sprøjtes blot jævnt udover hunden. Nemt at bruge og intet ubehag for hunden. 

Oster og Moser hundetrimmere 

De fleste hunde med mellemlangt og langt hår har brug for en regelmæssig trimning for at fjerne knuder i pelsen. Ved at investere i en hundetrimmer kan du selv trimme din hund, når det er nødvendigt, og dermed spare en tur til hundefrisøren. En hundetrimmer er ideel til forebyggelse af sammenfiltret pels og til fjernelse af løse hår. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af professionelle hundetrimmere med optimal ydeevne fra blandt andet Moser og Oster, som er de førende producenter på markedet. Vi har hundetrimmere til alle klippelængder og hunderacer – også til store og kraftige hundepelse. Til klipning af hundeører og hundepoter kan du nøjes med en hundetrimmer med få watt. Til en stor fyldig pels bør du investere i en stærkere og mere robust hundetrimmer med flere watt – gerne helt op til 45 watt. Har du behov for ekstra skær eller afstandskamme til din hundetrimmer, finder du også dette hos os. Giv din hund en professionel klipning derhjemme med det rette udstyr.     

Trimmeknive - til opretholdelse af en velplejer pels

Det er vigtigt, at du fra starten af vælger den rigtige trimmekniv, da det ellers kan få store konsekvenser for din hunds pels, eksempelvis i form af spaltning. Med en trimmekniv kan du opretholde en velplejet hundepels – men det tager tid og kræver, at du gentager trimningsprocessen hver anden eller tredje uge.

Alt hvad du skal bruge til en professionel klipning
Udover hundetrimmere har vi også et velassorteret udvalg af potesakse, filersakse og pelssakse i forskellige størrelser og design fra bl.a. Trixie og KW.   

Husk neglesaksen til din hund!

Det er nødvendigt at klippe din hunds kløer jævnligt, hvis du vil undgå ømme hundepoter og flækkede kløer. Derfor finder du hos Petworld.dk et stort udvalg af de bedste neglesakse, der findes på markedet. Vi har neglesakse i mange forskellige størrelser. Når du klipper negle på din hund vær da opmærksom på, at du ikke klipper for meget af, da det kan være meget smertefuldt for hunden, hvis du klipper for tæt på dens nervebaner. Hvis uheldet er ude, tilbyder Petworld.dk dog KW Klipstop, som er et middel der stopper smerter og blødning hos din hund hurtigt. 


Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.