BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Skal katte bades?
Korthårede katte har sjældent brug for at komme i bad, da de vasker sig selv. Men de kan dog trænge til et bad en gang imellem for at fjerne snavs eller lugte. Langhårede katte bør bades med jævne mellemrum. Har du en hårløs kat, bør du ligeledes bade denne med jævne mellemrum. For at bade katten har du brug for en mild katteshampoo (spørg eventuelt din dyrlæge til råds), en gummimåtte (så katten står sikkert og ikke glider) samt et håndklæde til tørring.
- Anbring forsigtigt vat i killingens eller kattens ører for at holde vand ude
- Børst filtringerne ud -
Sørg for at bruge varmt vand -
Vask så grundigt som det er muligt og undgå, at der kommer shampoo ind i kattens øjne -
Herefter skylles pelsen ren -
Gnid katten tør med håndklædet og børst den en gang til.
Katte skal vænnes til at blive børstet. Det skal være en god oplevelse for katten at blive børstet. Tag katten op og kæl lidt med den. Begynd stille og roligt med at børste katten. Tag eventuelt en pause i børstningen, når katten begynder at lege med børsten og lange ud efter den med poterne. Du kan få specielle børster til katte hos Petworld.dk. Det er vigtigt at huske, at hvis du køber en langhåret kat, så skal den børstes hver dag hele livet igennem.

God pelspleje betaler sig i længden
Derfor finder du et bredt udvalg af pelsplejemidler hos Petworld.dk. Vi har et væld af børster, så du kan finde netop den børste, som matcher din kats pelstype bedst. Almindelige huskatte fælder meget og det kan derfor være nødvendigt at børste dem jævnligt. En gang ugentligt vil hjælpe meget på mængden af hår der efterlades i møblerne, ligesom katten vil nyde det ugentlige tætte samvær med dig, hvis du har vænnet den til børsten fra den var helt lille killing. Til brug for huskattens korte pels, kan Petworld.dk anbefale en børste med gummidupper, der effektivt suger hårene til sig. Langhårskatte fælder typisk ikke helt så konstant som huskatten. Til gengæld kaster den store mængder 2 gange om året i de såkaldte “fældeperioder” – det er forår og efterår. En gummibørste er ikke særlig velegnet til langhårskatte, da den nærmest river de lange hår af. I stedet bør du anvende en karte eller en kam med rulletænder, til brug for den løse underuld. Dækhårene bør redes med en svinehårsbørste, mens eventuelle filterkager kan løsnes forsigtigt med en stålkam. Mange langhårskatte har godt af en ugentligt gennembørstning med en karte og en svinehårsbørste, for at undgå dannelsen af filterklumper. Filterklumper kan, hvis ikke løsnet i tide, samle sig i meget tætte klumper, der er næsten umulige at rede ud. I så tilfælde må du forsøge at klippe ind i dem og herefter løsne dem forsigtigt med en kam eller en karte. Virker dette ikke, er der kun en udvej. At klippe hele filterkagen af, og det kan efterlade en mere eller mindre skaldet plet på katten. Samtidig kan du jo mindst en gang ugentligt efterse din kat for lopper, hvilket gøres med en tættekam. I alle tilfælde – benyt lejligheden til at få en god kontakt og hyggestund med din kat. I vil begge nyde godt af det. Hos Petworld.dk tilbyder mange forskellige produkter inden for pelspleje og trimning.

Praktiske børster og kamme
Petworld.dk har altid et bredt udvalg af praktiske børster, kamme og strigler, så du kan finde netop den børste eller kam, som matcher din kats pelstype bedst. Vi har også et udvalg af striglehandsker, som kan gøre det nemmere at pleje din kats pels, da den samtidig masserer katten – især hvis din kat ikke bryder sig om at blive børstet med en almindelig børste eller strigle. Hvis din kat fælder meget, kan vi anbefale en såkaldt Furminator, som fjerner op til 90% af den underuld, som ellers ville ligge rundt omkring i huset som store hårtotter. Kort sagt hos os finder du altid et produkt inden for pelspleje der møder dine og din kats behov.

Skarpe sakse i forskellige størrelser
Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af skarpe sakse velegnet til professionel trimning af din kats ører, hoved eller poter. Vi har sakse i høj kvalitet i forskellige størrelser og design fra Trixie og KW.

Praktiske neglesakse til katte
Nogle katte er bedre til at hvæsse kløer end andre. Det kan derfor være nødvendigt at klippe din kats kløer jævnligt, hvis du vil undgå ømme kattepoter og flækkede kløer. Derfor finder du hos Petworld.dk et stort udvalg af de bedste neglesakse, der findes på markedet. Vi har neglesakse i mange forskellige størrelser. Når du bruger en neglesaks, skal du imidlertid være opmærksom på, at du ikke klipper for meget af, da det kan være meget smertefuldt for katten, hvis du klipper for tæt på dens nervebaner. Hvis uheldet er ude, kan du med fordel bruge KW Klipstop som effektivt og hurtigt stopper blødningen og smerterne. Hos Petworld.dk anbefaler vi, at du langsomt træner din kat til at få klippet klør. Træningen skal foregå stille og roligt og du kan med fordel benytte godbidder under træningen. Vi anbefaler du starter med at vende din kat til, at få ”trukket” kløerne frem. Når katten er tryg ved dette, kan du begynde at klippe dens klør. Når du har klippet kløerne på en pote, anbefaler vi du giver en godbid, så katten forbinder negleklipningen med noget godt. Når du er færdig med at klippe alle kattens klør, husk da at rose katten for dens tålmodighed.

Katteshampoo til alle pelstyper
Katte bør som før nævnt kun vaskes, når der er et absolut behov for det. Altså når de lugter dårligt eller har afføring i pelsen. Til dette brug kan du hos Petworld.dk købe en specielle katteshampooer, der erstatter det naturlige fedtlag med et nyt, når du vasker den. Det naturlige fedtlag er med til at rense pelsen, men hvis du vasker den i almindelig shampoo, vil du fjerne fedtlaget og dermed også den selvrensende effekt. Shampoo fra f.eks. Kate Winther indeholder naturlige olier, der erstatter og vedligeholder fedtlaget, og dermed vedligeholder den selvrensende effekt. Hos Petworld.dk en række forskellige typer af katteshampoo, der plejer din kats hud og pels. Vi har også et udvalg af pelsplejemidler, som gør filtret pels lettere at rede ud. Produkterne fra Pet Head er specielt udviklet til kattens pels. Fra Pet Head finder du produkter der kan hjælpe hvis din kat fælder meget, har tør pels eller bare trænger til et frisk pust. Husk – Petworld.dk har det store udvalg af pelsplejemidler til din kat og til de bedste priser.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.