BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Tryghedsskabende produkter fra Adaptil
Hos Petworld finder du bredt et udvalg af produkter fra Adaptil, som indeholder tryghedsskabende og beroligende feromoner. Disse kunstige feromoner minder om de feromoner, som hundemoderen udsender, når hun ligger med sine hvalpe. Produkterne fås både som spray, diffusor og i form af hundehalsbånd. Produkterne er især velegnede til hunde, som reagerer voldsomt på tordenvejr, fyrværkeri eller andre høje lyde. De kan også benyttes til hunde, som ikke bryder sig om at være alene hjemme.     

Moderigtige hømhømholdere- og poser
Glæd din nabo og dine omgivelser ved at fjerne din hunds efterladenskaber. Petworld har et bredt udvalg af moderigtige og små holdere af høj kvalitet, som er lette at spænde på hundesnoren og have med på gåturene, så man altid har mulighed for samle hømhømmerne op. Når holderen er tom, kan denne genopfyldes med solide poser i mange spændende farver.   

Hold naboens kæledyr væk fra din ejendom
Har du problemer med naboens eller forbipasserendes kæledyr? Med de unikke krystaller fra Get Off kan du let og enkelt forhindre kæledyr i at besørge i netop dit område. Produktet er ikke skadeligt for naturen, men dufter så dårligt, at de ikke ønsker at være omkring det. Hos Petworld tilbyder vi desuden også produkter til indendørs brug som fjerner uønsket lugt fra de steder, hvor din hund har en tendens til at afmærke.

Rengøring efter hundens små uheld
Er din hund kommet til at besørge indenfor ved et uheld? Hos Petworld har vi forskellige desinficerende rengøringsmidler, der fjerner urinlugt og pletter.  Produkterne rengør effektivt og skånsomt tekstiler såsom tøj og tæpper, ligeledes kan rengøringsprodukterne bruges til rengøring af plast og metal. Hos Petworld har vi også hvalpeklude samt hvalpetoiletter, som kan være en hjælp, når der trænes renlighed. Når du træner renlighed med din hvalp er det imidlertid vigtigt, at du aldrig skælder den ud, hvis den kommer til at besørge indenfor. Du opnår desuden størst succes med renlighedstræningen ved hurtigt at kunne bedømme, hvornår din hvalp skal ud for at besørge. Den vil typisk skulle ud efter den har sovet, leget eller spist. Hvis hvalpen begynder at virke rastløs og trippe rundt om sig selv, vil dette også være et klart tegn. Besørger din hvalp der hvor du gerne vil have det, er det ekstremt vigtigt at du roser den – hver gang.

Effektive plejemidler fra KW
Petworld.dk har et stort sortiment af de kendte plejeprodukter fra KW, som er kendetegnet ved deres høje kvalitet. Prøv eventuel den skånsomme og dybderensende ørerens for superb rengøring af dit kæledyrs øre, eller den effektive potevoks som findes både som stift og i cremeform for let påføring – kombinere eventuelt potevoks med KW Potepleje for maksimal pleje og vedligeholdelse af din hunds poter.    

Derfor skal du bruge beskyttelsesstøvler til din hund
Beskyttelsesstøvler til hunde reducerer risikoen for infektion efter poteskader og understøtter tillige helingsprocessen, da sårene er beskyttet mod urenheder. Herudover er beskyttelsesstøvler også velegnede til lange vandreture på veje med sten eller tjære. Beskyttelsesstøvler beskytter din hunds følsomme poter mod påvirkninger fra kulde, varme, grus og salt på vejene. Køb beskyttelsesstøvler i mange forskellige størrelser og designs til din hund hos Petworld.dk og husk, at de nemt kan rengøres med en fugtig klud.

Løbetidsbind til såvel store som små hunde
Med et løbetidsbind undgår du, at hunden drypper indendørs, og hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af løbetidsbind og indlæg. Samtlige løbetidsbind er med hul til halen, og lavet af blødt og behageligt bomuld, og er derved med til at sikre minimal ubekvemlighed hos hunden. Ved brug af løbetidsbind er det vigtigt at du sikrer en god hygiejne, hvorfor at bindene ofte bør vaskes ved 30 grader. For at finde frem til, hvilken størrelse du skal købe, er det en god idé at måle din hunde livvidde foran bagbenene, da disse mål bruges til at finde den korrekte størrelse.

Har din hund maveproblemer?
Døjer din hund med diarré eller hård mave? Med ZooLac Propaste, som er en unik pasta baseret på naturlige ingredienser, kan din hund let og hurtigt få etableret, opretholdt og afbalanceret sin bakterieflora i mave- og tarmkanalen, og derved afhjælpes og forebygges problemer med diarré og hård mave.

Mineraler og vitaminer til din hund
Er du i tvivl om, hvorvidt din hund får de nødvendige mineraler og vitaminer gennem sin kost? Så fortvivl ikke. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af vitaminer og mineraler til hunde, som modvirker fældning og skæl, fremmer stærke knogler, led og tænder, sikrer et sundt tarmsystem samt giver en smuk og blank pels. Din hund har brug for vitaminer og mineraler for at holde sig sund.  

Sund og nærende lakseolie
Lakseolie er et sundt og velsmagende kosttilskud med mange gode egenskaber. Hunde har et stærkt behov for både omega 3- og omega 6 fedtsyrer. Især omega 3 fedtsyrer har vist sig at have en sundhedsfremmende virkning, bl.a. ved styrkelse af immunforsvaret, forebyggelse af hjerte- og karsygdomme samt øget frugtbarhed. Lakseolie er særdeles righoldigt på både Omega-3 og -6 fedtsyrer og er derfor med til at modvirke tør hud, fældning, kløe, skæl og mat pels. 
Lakseolie er derudover specielt velegnet til ældre hunde, da lakseolie endvidere har en positiv indvirkning på styrkelse og smørelse af leddene.


Har din hund været uheldig og kommet til skade? 
Hos Petworld finder du også andre hygiejnemidler til din hund. Vi har eksempelvis også produkter velegnet til sårbehandling såsom bandager, førstehjælpssæt samt hundekraver. Når din hund løber løs på stranden eller i skoven kan den nemt komme til skade med sine poter eller ben. Er der blot tale om mindre rifter, skal det blot sæbebades dagligt, renses med klorhexidin og forbindes for at beskytte såret mod skidt og snavs. Nogle hunde vil i sådanne tilfælde forsøge at bide bandagen af, og det kan derfor være nødvendigt med en hundekrave. Når hunden skal ud at gå, er det imidlertid vigtigt, at du husker, at beskytte forbindingen mod skidt og snavs samt fugtigt vejr ved hjælp af en plasticpose. Samtidig er det utrolig vigtigt, at du holder øje med, at forbindingen ikke er for stram.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.