GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
KATTEGRÆS TRIXIE KATTEGRÆS
100 G
I BAKKE / BEDRE FORDØJELSE
TRIXIE KATTEGRÆS
(4011905042350) Fri fragt  
 
DKK 19,95
KATTEGRÆS TRIXIE KATTEGRÆS
100 G
REFILL / BEDRE FORDØJELSE
TRIXIE KATTEGRÆS
(4011905042367) Fri fragt  
 
DKK 14,95
Alt hvad du skal bruge af plejemidler
Mange katte får ikke børstet deres tænder på daglig basis. Det kan imidlertid være en god idé, hvis din kat døjer med plak, tandsten og dårlig ånde. Vi tilbyder derfor et udvalg af effektive tandplejemidler, såsom forskellige kattetandbørster og kattetandpasta. Hvis din kat absolut ikke vil have børstet tænder, kan vi anbefale tandplejemidlet Plaqueoff, som blandes i din kats foder. Plaqueoff forhindrer effektivt ophobningen af tandsten og plak på din kats tænder og er derfor et effektivt plejemiddel til kattens tænder.
Har du en lang håret kat, kan du med fordel benytte kattemalt som plejemiddel af kattens mave og fordøjelse. Kattemalten er med til at forhindre ophobning af pels i kattens mave og herved udskillelsen af hårbolde.
Hos Petworld.dk finder du kort sagt alt, hvad du skal bruge af plejemidler for at sikre din kat et sundt og langt liv.

Mineraler, vitaminer og kattemalt til din kat
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af vitaminer og mineraler til katte, som modvirker fældning og skæl, fremmer stærke knogler, led og tænder, sikrer et sundt tarmsystem samt giver en glansfuld pels. Hvis din kat døjer med fordøjelsesproblemer såsom opkastning af hårboller, kan vi anbefale kattemalt. Kattemalt regulerer stofskiftet og fremmer fordøjelsen. Hvis din kat ikke bryder sig om kattegræs, er kattemalt et glimrende alternativ.

Sårspray, ørerens, feromonspray, ZooLac og andre plejemidler til din kat
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af plejemidler til din kat. Vi har eksempelvis et udvalg af ørerens, som hjælper med at holde din kats øregange sunde, raske og fri for ørevoks. Døjer din kat med tynd mave, har vi også ZooLac Propaste, som er en pasta til etablering, opretholdelse og afbalancering af bakteriefloraen i mave-tarmkanalen hos katte. Når din kat føler sig tryg i sine omgivelser, viser den dette ved at gnide hovedet mod f.eks. møbler, dørkarme og gardiner, hvorved bliver såkaldte ansigtsferomoner overført til disse genstande. Ansigtsferomoner er duftstoffer, som formidler et budskab om velbefindende, ro samt fravær af stress. Når der sker en forandring i kattens omgivelser i forbindelse med eksempelvis flytning til nyt hus, kan der udvikles en tilstand af stress og uro hos katten. Dette ses i form af uønsket urinmarkering, kradsning og nedsat ædelyst. Derfor har vi også et udvalg af Adaptil-produkter, som med syntetiske analoger af ansigtsferomoner hjælper katten til at genfinde sin naturlige balance.

Stort udvalg af kattegræs og baldrian
Katte har en naturlig trang til græs for at rense halsen og tarmsystemet. Kattegræs kan derfor med fordel tilbydes til katten. Får katten ikke denne adgang til græs, kan den i afmagt forsøge sig med en potteplante, der måske er giftige. Derfor finder du hos Petworld.dk et velassorteret udvalg af kattegræs og andre plejemidler til mave-tarmsystemet. Når en kat har fast adgang til kattegræs, vil den kaste hårbolde op, og du vil også kunne finde græs i dens afføring. Dette er helt normalt og sundt for katten. Udover at rense din kats hals og tarmsystem, så indeholder kattegræs også folinsyre, der er vigtigt for din kats helbred.
Har din kat noget legetøj den ikke længere er interesseret i? eller har du lyst til at gøre kattens kradsemiljø mere interessant for katten? Så kan du med fordel forsøge at hælde enten baldrian eller catnip på dette. Baldrian er elsket af mange katte. Baldrian er kendt for at ophidse katte og gøre dem legesyge pga. sin lugt. Baldrian stammer fra roden af valerianeplanten. Baldrian er således særdeles velegnet til at sprøjte på din kats legetøj eller kradsetræ for at stimulere katten. Du kan også med fordel benytte baldrian til kattens kattebakke, for at gøre denne til et attraktivt sted. Det er dog ikke alle katte der er interesseret i baldrian. Har du en kat der ikke er interesseret i baldrian, kan du måske i stedet overveje at benytte catnip. Catnip har den samme virkning som baldrian, men lugten er en anden. De fleste katte er vilde med catnip, da dette stimulere katten til leg. Catnip kan derfor med fordel benyttes til at opfriske kattens legetøj eller kradsetræ, hvis katten har mistet interessen for dette. Catnip stammer fra myntefamilien og er også kendt under navne som katteurt, kattemynte eller kattemint. De fleste katte tiltrækkes af catnip på grund af det aktive stof nepetalactone, som katten opfanger gennem lugtesansen. Effekten af katteurt varer som regel mellem 5 – 15 minutter pr. gang, hvorefter katten ikke virker interesseret længere. Fjern derfor legetøjet med catnip og vent et par timer inden du igen giver dette til katten. Katten vil nu igen være interesseret i legetøjet. Ligesom med baldrian er det ikke alle katte der reagerer på katteurt. Killinger generelt reager normalt ikke på catnip før de er seks måneder gamle. Du kan også opleve, at din ældre kat med tiden ikke reager som før på dette. Baldrian og katteurt kan med fordel også benyttes, hvis du syntes din kat er blevet overvægtig og trænger til motion. Det kan være svært, at få katten i gang med at motionere, derfor kan catnip og baldrian med fordel hældes ud over kattens yngling legetøj. Ved blot 5 minutters aktiv leg dagligt, kan katten tabe sig hurtigere og herved hurtigere nå sin ideal vægt. Hos Petworld.dk har vi et stort udvalg af catnip og baldrian, dette finder du nemt og hurtigt under vores plejemidler til kat.

Gå-væk-kat
Er du træt af katte, der besørger i din have, på dit fortov eller i din sandkasse? Så kig endelig nærmere her på siden. Med gå-væk-kat holder du katte væk fra særlige områder. Gå-væk-kat indeholder en skrap lugt, der afskrækker katte fra at besørge på de afmærkede områder. Gå-væk-kat kan anvendes såvel indendørs som udendørs. Det er dog ikke alle katte der reager på Gå-væk-kat.

Forebyggelse af gule mærker på græsplænen
Oplever du, at du finder gule pletter på græsplænen og mistænker du disse for at være opstået på grund af, at din kat benytter græsplænen som kattebakke? De gule pletter på græsplænen kan skyldes, at katten i en længere periode har benytte græsplænen til at afmærke sit territorium. Hos Petworld.dk kan du under vores plejeprodukter finde produktet Green-UM. Dette er et natur produkt, som neutraliser kattens urin, så du undgår gule pletter i græsplænen. Er det derimod ikke din egen kat der afmærker på din græsplæne. Kan du hos Petworld.dk købe Get Off krystaller, disse indeholder en lugt som de fleste katte ikke kan lide. Get Off krystallerne hjælper med at holde fremmede katte væk fra enten plænen eller indkørslen. Du kan finde mange nyttige produkter til din kat under vores plejemidler og hygiejne produkter.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.