GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Redekasse og redemateriale til Undulater
Undulatens redekasse må ikke være for stor, da en for stor redekasse kan få undulaten til at føle sig utryg. Der bør altid være en siddepind ved indgangshullet, hvor undulaten har plads nok til at kunne sidde og fodre enten sin mage eller unger. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af redekasser til undulater. I redekassen er der en lille hulning, som forhindrer æggene i at trille for meget rund i redekassen. Vores redekasser kan nemt åbnes i toppen, ved hjælp at et lille låg, så du kan følge med i udviklingen i redekassen. Ligeledes gør denne åbningsmetode det nemmere at rengøre redekassen.
Undulater kan godt lide spåner som redemateriale, men også ovntørret bøgeflis blandet med spåner kan med fordel benyttes. Det er ikke unormalt, at undulaterne kan finde på at tømme redekassen for det tilbudte redemateriale. Prøv her at tilbyde dem en anden type redemateriale i stedet for. Ønsker du at benytte flis som redemateriale, skal du være opmærksom på, at dette altid skal være varmebehandlet eller ovntørret flis. Har man engelske undulater, som er lidt større end den normale undulat, kan man med fordel benytte en redekasse beregnet til dværgpapegøjer. Redekassen bør altid være tør og må aldrig blive fugtig. Normalt er det ikke nødvendigt at rense redekassen mens ungerne vokser op, da undulater normalt opfostrer deres unger i en rede som ikke renses. Desværre kan man komme ud for, at en rensning af redekassen alligevel bliver nødvendigt. Dette kan ske, hvis redekassen bliver fugtig. Du skal dog ikke være bekymret, hvis du skal rengøre redekassen samtidig med der er unger i kassen. Du fjerner blot forsigtigt det beskidte redemateriale og eventuelt rengør fødderne på ungerne, hvis disse er beskidte. Herefter lægger du nyt redemateriale ned i kassen og holder øje med, at denne forbliver tørt og frisk de næste par dage. En fugtig redekasse kan være tegn på, at der er et dårligt klima i kassen eller der fodres forkert. Ønsker man at opdrætte undulater, er det vigtigt at finde to fugle, der er glade for hinanden og har man det, vil disse hurtigt begynde at gøre kur til hinanden, så snart redekassen er sat op. Undulaterne vil blandt andet begynde at gylpe mad op til hinanden som en del af deres kurmageri. Undulaten lægger som regel mellem fire og otte æg og har en rugetid på op til atten dage. Hunnen vil i disse dage sjældent forlade reden og hannen sørger derfor for, at fodre hende. Ungerne er flyvefærdige, når de er fire uger. Inden de flyver fra reden, opfodres de af deres forældre. Når ungerne er fløjet fra reden, fodrer forældrene dem yderligere i ca. to uger. Undulatunger, der lige har forladt reden opholder sig meget på bunden af buret, og det er derfor en fordel at tilbyde dem foder her. Undulater er kønsmodne, når de er omkring et år gamle. Undulater har en gennemsnitsalder på omkring de syv til ti år.

Redekasse og redemateriale til Kanariefugle
Kanariefuglen bygger ikke rede i kasser, men derimod halvåbne reder ligesom solsorten herhjemme. Du kan tilbyde kanariefuglen forskellige typer redematerialer. Vi anbefaler, at du tilbyder den hø eller kokostrævler. Du kan også tilbyde kanariefuglen en kanarierede, hvor bunden af reden allerede er lavet og kanariefuglen herefter selv skal fylde denne op med redemateriale. Da kanariefuglen bygger halvåbne reder, er det nemt at følge med i ungernes udvikling og holde øje med, at alt er som det skal være.
Kanariefuglehannens aktivitet vil i tiden op til redebygningen stige og du kan være heldig, at de begynder og synge for hunnen. Det er hos kanariefuglen hunnen, der vælger stedet og placeringen af reden. Det er ligeledes kanariefuglehunnen, der selv står for redebygningen. Ungerne opfodres i reden i omkring atten dage. Når ungerne er fløjet fra reden bliver de madet af hannen i de følgende tre til fire uger, hvor hannen ligeledes lærer ungerne selv at spise. Kanariefuglen lægger som regel mellem fire og fem æg. Æglægningen kan tage op til fire dage, hvor hunnen lægger et æg om dagen. Kanariefuglen har en rugetid på op til fjorten dage. Kanariefuglens æg er blågrønne. Kanariefugle unger er selvstændige efter tre til fire uger og kan herefter fjernes fra forældrene. Kanariefuglen er kønsmoden, når den er omkring de otte til ni måneder gamle. Dog anbefales det ikke at avle på kanariefugle før de er omkring et år gamle. Kanariefuglen har en gennemsnitsalder på cirka ti år.

Redekasse og redemateriale til Tropefugle
Tropefugle foretrækker enten en redekasse eller en halvlukket kurverede. For at tropefugle skal kunne yngle optimalt, er det vigtigt med god plads og en god indretning af yngleburet. Tropefugle er en blandet familie, der bl.a. består af arter som zebrafinker, siskener, finker, amadiner m.fl. Mange af disse arter er udbredt over det meste af jorden. De fleste arter har en kort yngletid og en kort levealder. De fleste kan med held holde tropefugle i volierer i haven eller i udestuen. Dog kræves det, at fuglene har adgang til tørvejr og varme om vinteren. Hos Petworld.dk kan du finde tropefuglereder i flere størrelser. Fælles for disse reder er, at de alle er nemme at hænge op i buret eller i volieren. Rederne er nemme at rengøre efter brug.
Zebrafinken er udbredt i det meste af Australien og hører til blandt de populære voliere fugle. Det anbefales, at zebrafinker opdrættes i bure, der som minimum har en længde på 80 centimeter. Det bedste resultat opnås dog, hvis disse fugle opdrættes i voliere. Zebrafinker foretrækker at bygge rede i enten en redekasse, størrelsen til undulater passer også til zebrafinken, eller i lukkede kurvereder. Til redemateriale kan vi anbefale, at du enten tilbyder hø eller kokostrævler.  Zebrafinker yngler let i fangeskab og de lægger som regel mellem fem og seks hvide æg. Hunnen ligger på rede i omkring tretten dage inden æggene klækkes. Ungerne er flyvefærdige, når de er omkring enogtyve dage gamle.  Både zebrafinkehunnen og -hannen udruger og opfodrer ungerne. Zebrafinken har en gennemsnitsalder på fem år.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % i orden.
100 % i orden. Har aldrig oplevet noget bedre.
21.11.2017 - Kitty Christensen
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.