GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Reptiler
Dyr, der typisk bliver kaldt reptiler, er: Øgler, slanger og skildpadder. Reptiler er kendetegnet ved, at de har skæl, at de er koldblodet og at de lægger æg med en læderagtig skal. Når du har et koldblodet kæledyr som et reptil, så er det vigtigt, at du sørger for, at temperaturen i dens terrarie er i orden, eftersom reptilers kropstemperatur følger omgivelserne. Du kan derfor med fordel anskaffe dig en varmemåtte, varmepære eller varmesten, så krybdyret har et sted, hvor det kan blive varmet op. Hos Petworld finder du alt, hvad du skal bruge til pasning og pleje af dit reptil. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør til indretning af dit terrarie, herunder forskellige lys- og varmekilder, bundmaterialer, planter, sten, skåle og huler. Hvis du vil sikre dig den mest optimale indretning af dit terrarium, skal du blot efterligne dit reptils naturlige miljø så vidt muligt. Dette drejer sig både om luftfugtighed, temperatur og indretning af dit terrarie.

Alt hvad dit reptil har brug for af foder, teknik og tilbehør
Der findes et væld af forskellige krybdyr og reptiler fra næsten alle dele af verden og dermed med vidt forskellige behov. Det allerførste du derfor skal gøre dig klart er, hvor og hvordan reptilet normalt lever. Det vil sige, om det pågældende reptil er trælevende, bundlevende eller rørboende og om den er fugtigt eller tørt levende. Det kan også være en god idé at undersøge, hvor stort dit reptil bliver, inden du anskaffer det. Hos Petworld har vi et stort udvalg af foder, udstyr og tilbehør til reptiler. Hos os finder du alt, hvad dit reptil har brug for – til markedets skarpeste priser, naturligvis. Vi har eksempelvis et udvalg af terrarier, vandskåle, foderskåle, huler, bundlag, reptilfoder, silkeplanter, plastikplanter, plejemidler, reptilbøger, tilbehør og reptilteknik, herunder termostater, terrariebelysning, varmepærer, varmekabler og varmemåtter.

Sådan indretter du dit terrarium
Det kan være en hel videnskab at indrette et terrarie, eftersom det er vigtigt, at du anskaffer dig det helt rigtige udstyr til netop dit reptil og samtidig sikrer dig, at du anvender det rigtigt. Noget af det første du skal overveje er, hvilket bundlag du skal have i dit terrarie. Det er en god idé at vælge bundlag, som er nemt at holde lugtfrit. Desuden skal du også have et termometer og hygrometer i dit terrarium, så du sikrer dig, at temperaturen og luftfugtigheden i terrariet, matcher lige netop dit reptils behov. Herudover skal du højst sandsynlig også have en varmelampe i dit terrarie, eftersom langt de fleste reptiler behøver en varmelampe. Endelig skal du sikre dig let adgang til dit terrarie, så du nemt kan gøre det rent. Dette skal ske på en daglig basis. Hos Petworld har vi alt, du skal bruge til dit terrarie. Vi har altid et bredt udvalg af terrarier og reptiludstyr. Er du i tvivl om, hvilket udstyr du skal vælge til netop dit reptil og dit terrarie, så kontakt os gerne. Vi står parat med råd og vejledning, så du kan sikre dit reptil optimale levevilkår.

Stort udvalg af reptilteknik
Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af reptilteknik, så du kan anskaffe det relevante udstyr, som der skal til for at sikre dit reptil optimale levevilkår. Vi har eksempelvis forskellige former for ventilation, lys og opvarmningsudstyr.

Reptildekoration og skåle
Med reptildekorationer fra Petworld kan du nemt gøre miljøet i dit terrarie autentisk.  Vi har eksempelvis et bredt udvalg af plastikplanter og silkeplanter. Langt de fleste reptiler nyder at skjule sig, hvorfor du altid finder et velassorteret udvalg af reptilhuler hos os. Udover plastikplanter og reptilhuler har vi også et udvalg af vand- og foderskåle. Vi har skåle med og uden sugekopper.

Reptilfoder og plejemidler
Hos Petworld har vi altid et bredt udvalg af sundt og nærende reptilfoder og plejemidler. Vi har reptilfoder til alle reptiler. Så kan du nemt finde det reptilfoder, som netop dit reptil behøver for at vokse og opnå et stærkt immunforsvar. Når du skal vælge reptilfoder er det vigtigt, at du sætter dig nøje ind i dit reptilsfoderbehov.  Det er nemlig vigtigt, at foderet bliver afstemt med dit reptils naturlige behov. Har dit reptil særlige behov, som kan løses ved hjælp af eksempelvis diverse former for vitamintilskud, har vi også et udvalg af forskellige plejemidler, som kan hjælpe med at forebygge diverse mangelsygedomme.

Reptilbundlag
Når du skal vælge reptilbundlag, skal du sørge for at vælge den type reptilbundlag, som matcher dit reptils naturlige miljø mest. Derfor finder du altid et bredt udvalg af reptilbundlag hos Petworld. Vi har reptilbundlag, der er udviklet specielt til såvel slanger som ørkendyr. Med vores reptilbundlag kan du skabe det perfekte hjem for dit reptil.

Reptilterrarier til alle reptiler
Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af reptilterrarier. Uanset hvilket reptil du har, kan du finde dit nye terrarie hos os.

Reptiltilbehør
Hos Petworld har vi alt i reptiltilbehør. Vi har eksempelvis et bredt udvalg af terrarier, bundlag, reptilfoder, reptilteknik, varmekilder, dekoration og skåle. Køb dit reptiltilbehør hos Petworld og spar penge.

Reptilbøger
Ønsker du at opnå mere viden, om det at have reptiler som kæledyr, kan du med fordel anskaffe dig en af vores bøger om reptiler. Vores bøger guider dig på letforståelig vis gennem reptilverdenen, så du kan give dit reptil de mest optimale levevilkår.

Hurtig levering af udstyr til dit terrarium
Når du bestiller udstyr og tilbehør til dit terrarium, leverer vi det inden for 1-3 hverdage direkte hjem til din dør
Pakken leveres i nærmeste postbutik, såfremt du ikke er hjemme når posten er der, eller du kan vælge at pakken må stilles. Forkæl dit reptil med udstyr og tilbehør fra Petworld.

Danmarks skarpeste priser
Køb dit udstyr og tilbehør til dit reptil hos Petworld og spar mange penge. Hos os finder du altid et væld af reptiludstyr til markedets skarpeste priser. Finder du mod forventning reptiludstyr og tilbehør billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få prismatch.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % i orden.
100 % i orden. Har aldrig oplevet noget bedre.
21.11.2017 - Kitty Christensen
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.