GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Reptilbøger til alle reptilejere
Der findes cirka 6.000 krybdyr, som primært lever i varme lande. Der er krybdyr i luften, i træerne, på jorden og i vandet. Hos Petworld.dk finder du et spændende udvalg af reptilbøger, som kan give dig den nødvendige viden om de forskellige arter, deres pasning og pleje samt indretning af terrarium. Vi har reptilbøger til såvel den garvede reptilejer som nybegynderen.

Er du i tvivl om pasning eller pleje af dit reptil?

Eller er du i tvivl om, hvilket reptil du skal vælge til netop dit terrarium? Så kan en reptilbog være en rigtig god ting at investere i. På den måde kan du som nybegynder bruge reptilbogen som opslagsværk. Og husk: Vi har altid skarpe priser på reptilbøger fra de førende bogforlag.
Vores udvalg tæller bøger om både reptiler og insekter. Hvis du ønsker at holde skildpadder kan du finde bøger om både hold af sumpskildpadder og om landskildpadder. Du kan også finde bøger om hold af diverse eksotiske insekter samt specifikt om fugleedderkopper, der er et populært insekt at have i sit hjem. Såfremt du ønsker at holde andre dyr er der også en bog om diverse dyrehold i terrarier, hvor der er en masse viden for både begynderen og den øvede reptilejer.

Edderkoppen – skræmmende eller fascinerende?

Her hos Petworld.dk kan du finde flere bøger hvor edderkopper omtales. Petworld.dk har gode priser på kvalitetsbøger, der hjælper dig til at forstå din edderkops behov, både de basale behov såvel som de specielle. Edderkopper er kendt for at skræmme mange mennesker, især hvis de er store, dog er fugleedderkopper og taranteller generelt lidt i en anden kategori. Grunden til det ligger i deres ”pels”, som er de børster, der sidder på hele kroppen af edderkoppen. Nogle, om end få, mennesker ser dette som en pels og derfor virker edderkopper mere behagende for øjet og er også mere behagelige at røre ved. Det kan kilde, når edderkoppen går rundt på huden pga. de små fine hår og de tynde ben, men hvis man kæler for dem, kan de føles som et mere almindeligt og pelset kæledyr, som man kender det fra mus, kaniner eller katte.

Insektviden om mange forskellige arter
Hos Petworld.dk har vi et udvalg af gode bøger om både reptiler og insekter, hvor du kan lære helt fra bunden af, hvordan man holder det specifikke reptil eller insekt, du har valgt. Når du har valgt et reptil eller et insekt er det vigtigt at læse godt op på, hvordan det er at holde det specifikke dyr. Når du vælger at have et reptil som kæledyr skal du huske, at reptiler ikke er til at kæle med. Langt de fleste krybdyr er farlige, dog findes nogle ufarlige arter til såkaldt kæledyrshold. Disse arter kræver dog stadig fuld opmærksomhed og specialpleje, da de oftest stammer fra tropiske eller tørre områder, hvor der kan være meget høj fugtighed, meget tørt eller meget varmt. For at holde dit reptil velplejet skal du også være klar til at fodre med sådan noget som små insekter, både levende og døde, da mange reptiler kræver den type af foder. Undersøg først klima, levetid, foder, fodermetode, pladskrav mm. før du vælger det reptil eller insekt, du finder mest passende i dit hjem.
Slanger – hvad har de behov for?

Der er mange forskellige former for slanger med en række forskellige behov. Når du vælger at anskaffe dig en slange er det vigtigt, at du sørger for at vælge det rette terrarium og samtidig sørger for at få læst op på, hvordan det er at holde slanger som kæledyr. De fleste slanger kræver et varmt klima og skal holdes i helt lukkede terrarier, så de ikke kan slippe ud. Jo større en slange du vælger at have som kæledyr, jo større skal dit terrarium være. Hvis du vælger en stor slange skal du huske at vælge et kvalitetsterrarium, da slangen kan lægge meget pres på  terrariet og knuse glasset, hvis ikke det er i en ordentlig kvalitet og tykkelse. Vær også opmærksom på, at slanger helst skal have levende dyr til foder eller i det mindste friske dyr, der ikke er forarbejdede. Mange vælger at have et bur med små mus eller kyllinger de kan fodre deres slange med, så den kan få ordentlig føde og i tilfælde hvor dyret er levende, kan slangen også få trænet sit rovdyrinstinkt på en god måde. Det kan virke makabert, men det er lige så naturligt, som måden de æder på i naturen.
Levering er altid hurtigt og nemt hos Petworld.dk
Når du bestiller på Petworld.dk kan du få dine varer leveret direkte til døren inden for maks. 3 hverdage. Dvs. hvis du bestiller mandag vil din pakke være fremme senest torsdag, hvorimod hvis du bestiller fredag vil din pakke være fremme senest onsdag. Du kan frit vælge om du vil have varerne leveret til døren, i en postbutik, hvor den leveres såfremt du ikke er hjemme når budet kommer, eller om du vil afhente det i en af butikkerne. Såfremt du ikke er hjemme kan fragtmanden også stille dine varer et sted, som du vælger. Dette skal bare skal i kommentarfeltet til din ordre på Petworld.dk. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar at få stillet sin vare, så vi anbefaler det ikke til store ting som akvarier eller terrarier.
Vores fragtpriser er meget favorable, og du kan endda få fri fragt, hvis du køber over bestemte beløb samt få lavet din ordre til en superordre med 5% rabat fratrukket totalen eller du kan få det lavet til en megaordre og få fratrukket hele 10% fra totalen.

Vi har e-mærket Du kan handle trygt og sikkert på Petworld.dk da vi er e-mærket. E-mærket garanterer en sikker handel online, og det er noget vi hos Petworld.dk går meget op. Vi betræber os på at få vores kunder til at føle sig sikre og trygge, når der bliver handlet hos os, og derfor vælger vi at leve op til kravene for at blive e-mærket.

Køb dine varer i fysiske butikker eller køb produkter hos Petworld.dk
Petworld har i alt 26 butikker fordelt i hele Danmark, hvor du kan købe billige, kvalitetsprodukter til dine dyr. Udover butikkerne har vi på Petworld.dk et meget stort og billigt udvalg af dyreprodukter, hvor vi sender til hele Danmark samt flere andre lande i norden.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.