GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hos Petworld kan du få reptilbundlag af god kvalitet.
Hos Petworld forhandler vi et større udvalg af bundlag i god kvalitet til alle slags reptiler. Det er ikke ligegyldigt, hvilket underlag dit reptil opholder sig på i terrariet. Det skal være med til at opretholde den rigtige microflora, samt luftfugtighed og luftkvalitet. Og til de reptiler, som gerne vil grave sig ned, skal der være en passende mængde bundlag i det rigtige materiale. Vores reptilbundlag er renset og helt fri for kemiske tilsætningsstoffer. Der er forskel på, hvilket bundlag du skal bruge til forskellige reptiler i henhold til hvilket klima og miljø, de oprindeligt kommer fra. Nogle reptiler trives bedst i fugtigt miljø, der minder om en regnskov, eller måske er det et ørkenreptil du har, som skal have et tørt og varmt miljø. For at finde den rette mængde underlag i terrariet, skal du finde ud af om dit reptil kan grave sig ned. Til for eksempelvis en gekko på 7 cm i længden, skal bundlaget være 7-10 cm. Og til større reptiler, der gerne graver sig ned, skal det selvfølgelig være tilsvarende dybere. Vi forhandler reptilbundlag fra Trixie og Exo Terra.

Vælg det rigtige reptilbundlag til dit ørken eller klippeterrarie
Har du et ørken- eller steppereptil og skal indrette terrariet efter disse leveforhold, så er det bedste et sandet eller leret reptilbundlag eller en blanding af disse to. Ler kan du lave af vore humusblaning fra Trixie. Det er egnet til at grave i, og det betyder, at dit reptil kan bygge huler af det. Hvis du vælger at bruge sand, er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke bare kan bruge almindelig strandsand eller lignende. Sandet skal være renset for bakterier og urenheder, der kan skade dine reptiler, og derfor bør du kun bruge specielt reptilsand. Det kan du hos Petworld købe under betegnelsen Trixie ørkensand til reptiler. Ørkensand kan fås i forskellige farver - sort, gul, rødt og hvidt. Det er også et meget egnet og anvendt bundlag til udrugning og opbevaring af æg. Sandet har en høj varmeledning og kan derfor sagtens ligge ovenpå varmemåtter og ledninger. Du kan også til flere steppe- og klippereptiler bruge vores fine bøgeflis som bundlag, da dette også er tørt og rent at færdes på. Det er dog ikke så egnet, hvis dit reptil ønsker at grave sig ned, men det er ofte meget brugt til terrarier med edderkopper. Du må aldrig bare bruge almindelige træflis fra et havecenter, da dette kan være sprøjtet og på anden måde indeholde giftstoffer. Til terrarier med et tørt klima kan også anvendes Trixies korkgranulat. Det giver et meget stabil klima og er naturligvis renset og rent for bakterier og svampe. Exo Terra forest bark er et meget velegnet underlag til de fleste slanger og reptiler og kan benyttes både tørt og fugtigt.

Vælg det rigtige reptilbundlag til dit regnskovsterrarie
Har du reptiler, slanger eller edderkopper fra regnskovsområder og ønsker at skabe et lignende fugtigt miljø for disse, så kan du også hos Petworld finde egnet bundlag. Vores bøgetræsflis og bark fra Trixie og Exo Terra er ideelt til rigtig mange reptiler, der ønsker et fugtigt miljø. Barken absorberer fugt meget effektivt og indeholder ingen kemiske stoffer eller andet skadeligt for dine reptiler. Ønsker du et mere fint materiale som bundlag, så kan vores bøgetræsflis anbefales. Det er støvfrit og meget hygiejnisk at bruge. Kokossmuld er også et meget brugt bundlag, og det suger fugt super godt. Det udvider sig med op til mellem 4 og 8 gange ved tilsætning af fugt, og du kan være sikker på, at det ikke udgør nogen fare for dine reptiler, da det både er varmesteriliseret og fri for svamp og bakterier. Ved køb af kokossmuld skal du være opmærksom på, at det fås med forskellige udvidelsesevne og PH- værdi, hvilket kan have betydning for de reptiler, du har. Bundlag af humus er en anden mulighed for at skabe et fugtigt miljø i dit terrarium. Humus er en speciel blanding af tørv og ler, og er meget egnet til reptiler, der kan lide at grave samt til at ruge kamæleon-æg ud. Hvis du har planter i dit terrarium, vil de også være glade for at vokse i humus eller tørv.

Køb reptilbundlag hos Petworld og opnå mange fordele
Hos Petworld får du ikke bare gode varer til gode priser, vi matcher også prisen, hvis du mod forventning finder dit reptilbundlag billigere hos en konkurrent. Når du handler hos Petworld.dk kan du få dit reptilbundlag og alle dine andre varer leveret lige til døren. Og vi leverer indenfor 1-3 hverdage. Skulle du ikke være hjemme ved levering kan du vælge at få stillet din pakke i for eksempel garagen. Så bliver det ikke nemmere at handle ind til dine reptiler, slanger eller krybdyr.

Reptilbundlag til alle typer reptiler
Reptiler er spændende dyr at holde, og du kan få mange forskellige arter og varianter til at holde i fangenskab. Uanset hvilke krybdyr, reptiler, slanger eller edderkopper du holder i terrarier, så kan du finde et egnet bundlag til dem hos Petworld. Du skal naturligvis vælge det bundlag, som bedst skaber det miljø, som dit dyr ville have levet under i naturen. Er du i tvivl om, hvilket bundlag dine reptiler skal bruge eller skal du have hjælp til andet omkring din bestilling, så er du velkommen til at kontakte kundeservice på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig på telefon mellem kl. 10-14 og på mail alle hverdage mellem 8-16.00.

Hos Petworld kan du få alt til dine reptiler
Når du skal bruge tilbehør til dine reptiler kan du trygt henvende dig til Petworld. Vi har meget mere end blot reptilbundlag. Du kan surfe rundt på siden og finde et stort udvalg af reptildekorationer, reptilskåle, reptilfoder, reptilteknik, reptiltilbehør og underholdende reptilbøger.
Skulle du være i tvivl om, hvad dine reptiler har behov for, så er du velkommen til at henvende dig til kundeservice på mail eller telefon.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen
I only bought one item but it was …
I only bought one item but it was something that i couldnt find anywhere else and it was delivered really fast, so i was very happy.
13.12.2017 - Adriana

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.