GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Livagtige dekorationer og flotte skåle til dit terrarium
Hos Petworld finder du et bredt udvalg af reptilhuler, plastikplanter, dekorationssten, skåle til orme, skåle til fårekyllinger, vand- og foderskåle. Vores foderskåle er perfekte til levende foder som for eksempel larver og orme, da de fleste af vores reptilskåle har en høj kant, som forhindrer larverne og ormene i at krybe op af skålen. Det er vigtigt, at du rengør vand- og foderskålene hver dag i rent vand med en børste, som du kun benytter til netop dette formål for at undgå spredning af bakterier. Vandskålene fylder du blot med frisk vand fra hanen, når skålen er rengjort.

Optimal indretning af dit terrarium
Et terrarium skal ikke være sparsomt indrettet, men du bør derimod indrette det overskueligt og undgå diverse spalter. På den måde gør du det langt nemmere for dig selv at rengøre dit terrarie og kontrollere, at dit reptil har de optimale levevilkår.
Der er mange måder at indrette et terrarium på. Når du skal indrette dit terrarium, er det vigtigt, at du til at starte med prioriterer dine skildpadders eller reptilers velbefindende. Krybdyr stiller særlige krav til pasning og pleje. Det fordrer baggrundsviden om reptilets levesteder, hvilken temperatur kræver reptilet, hvad spiser reptilet og skal reptilet have mulighed for at gå i vinterdvale. Samtidig er det vigtigt, at du indretter dit terrarium således, at det er nemt at rengøre.  Er du i tvivl om, hvordan du indretter dit terrarium optimalt, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi rådgiver gerne om terrarieforhold, fodring og pleje af de forskellige krybdyr.
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af reptilhuler, plastikplanter, dekorationssten, skåle til orme, skåle til fårekyllinger, vand- og foderskåle. Vi har kort sagt alt, hvad du skal bruge til at indrette dit terrarium, så det matcher netop dit reptils behov.

Opbygning af terrariet
Når du opbygger dit terrarie er det meget vigtigt, at du vælger indretningsmaterialet omhyggeligt. Du bør altid vælge sten og bundmateriale ud fra hvilken type krybdyr, skildpadde eller reptil, du ønsker at holde. Vi anbefaler altid, at du indretter dit terrarie efter hvilken reptilart du har, så du herved giver den de bedste levevilkår.
Ligegyldig hvilken type sten eller trærødder du vælger at opbygge terrariet med, er det meget vigtigt at terrariet opbygges, så sten og trærødder ikke kan styrte samme eller rutsje rundt. Især hvis du bygger op ad i terrariet er det vigtigt, at konstruktionen er stabil, da dit reptil ellers kan risikere at falde ned. Har du et ørken-, steppe-, eller klippeterrarium med dagaktive dyr, skal du være opmærksom på at bygge ”solpladser”, da disse dyr har et stort behov for varme.
Udover sten er trærødder også meget yndet som dekoration i terrariet. Disse er ikke blot flotte at kigge på, men er også meget funktionelle som gemmested eller liggeplads for krybdyret, reptilet eller skildpadden. Større stykker af bark kan også fungere særdeles godt som gemmested eller som liggeplads for reptiler, der lever oven på jorden. Du kan også benytte korkrør til ekstra liggepladser eller huler. Da terrariet som oftest har et fugtigt miljø, er træsorter som mosefyr eller korkeg særdeles velegnet. Har du små dyr som fx frøer, fugleedderkopper eller tudser i dit terrarie kan vi anbefale, at du benytter en halv kokosskal som hule. Ved at indrette terrariet med huler og andre gemmesteder giver du dine terrariedyr tryghed og muligheden for at kunne trække sig tilbage, hvis de har behov for det. Du får herved mere harmoniske dyr.

Beklædning af terrariets vægge
De fleste terrarier er af glas for at man bedre kan se dyrene. Dog kan dyrene godt blive stresset, hvis de føler, at de ikke kan få fred og ro. Derfor kan det anbefales, at der isættes beklædning på terrariets vægge. Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af baggrundsbeklædning med mange forskellige og flotte motiver. Disse bagbeklædninger er nemme at påsætte og er med til at give tryghed til dine terrariedyr. Er du ikke til flade bagvægge, kan du naturligvis også få bagplader udformet som kunstige sten. Disse er en del nemmere at opbygge end ægte natursten, ligeledes kan nogle af disse kunstige bagplader fås med fordybninger så de kan beplantes. Herved får du en meget dekorativ baggrund og ved at plante ved bagvæggen giver du reptilet, krybdyret eller skildpadden en større løbeflade i terrariet. Når du dekorerer dit terrarie er det kun fantasien, der sætter grænsen, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for gode råd og vejledning i forbindelse med opstillingen af dit terrarie.
Holder du flere dyr sammen og oplever du, at der opstår aggression over for artsfæller, er dette en god idé at tage med i overvejelserne omkring indretningen af terrariet. Det er fx muligt at indrette terrariet således, at man laver såkaldte synsbarrierer ved hjælp af forskellige former for dekoration eller ved hjælp af planter. Udover disse barrierer er det ligeledes vigtigt at forsyne terrariet med mange forskellige solpladser og gemmesteder. Nogle reptiler lever i grupper med en han og flere hunner. Disse vil du ofte opleve ligger sammen på fx solpladserne eller på gemmestederne. Andre reptiler er mindre solidariske og foretrækker at have deres solpladser og gemmesteder for sig selv. Er det nogle af disse arter, du ønsker at holde, og ønsker du at holde flere sammen, anbefaler vi, at du opsætter barrierer i terrariet.

Indretning af skildpaddeterrariet
Det er både sjovt og utrolig spændende at holde skildpadder og disse er blevet mere og mere populære at have i hjemmet. Ønsker du, at dine skildpadder er aktive hele året rundt, bør du vælge tropiske arter, da du ellers vil opleve, at skildpadden går i dvale om vinteren. De tropiske arter har dog et større behov for høj luftfugtighed og høje vandtemperaturer samt ekstra lys om vinteren for at have det optimalt.
Har du landskildpadder er det vigtigt, at du indretter terrariet, så dette er nemt at rengøre. Ved at indrette terrariet således gør du det nemmere for dig selv at holde terrariet ren og pænt. Naturligvis bør du indrette terrariet, så det opfylder de krav, som skildpadden stiller til sine leveomgivelser.
Skal du indrette et terrarie til vandskildpadder er det ligeledes vigtigt, at landområdet i terrariet er indrettet, så det er nemt at rengøre. Landområdet kan fx bestå af stenplader med ru overflade, grene, rødder eller korkstykker. Landområdet bør ligge, så det altid er tørt og bør placeres, så det er nemt at komme til, når terrariet skal rengøres. På landområdet er det en god idé at placere den daglige ”sol” eller varmekilde. Det er også en god idé at lave landområdet så stort, at flere dyr kan være her på samme tid. Er pladsen for trang risikerer du mistrivsel hos de svageste individer.
Derudover er det kun fantasien, der sætter grænsen, når det kommer til indretningen af undervands miljøet. Dog er det vigtigt at have i tankerne, at skildpadder har behov for gemmesteder og udkigsposter. Når du vælger terrarie til vandskildpadder skal du vælge et terrarie af god størrelse. Selvom skildpadden ikke ser så stor ud, når du afhenter den, vokser den sig hurtigt stor, og bør derfor have god plads. Der skal derfor være plads nok i terrariet til at skildpadden kan svømme rundt, og plads nok til, at den kan have et behageligt og ”solrigt” landområde, når den trænger til hvile og solbadning. Holder du skildpaddearter, der lever i tæt sump, vil vi anbefale dig at indrette terrariet med fx flydeplanter i overfladen. Herved giver du dine skildpadder et naturligt gemmested. Diverse grene er ligeledes et godt gemmested for padder.

Alt i skåle og dekoration til terrariet
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af dekorations silkeplanter, plastplanter, skåle og huler til dine reptiler. Vi tilbyder udstyr til langt de fleste reptiler ,og er du i tvivl om valg af fx hule til din slange, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for vejledning og gode råd. Fra du bestiller går der op til maks. 3 hverdage, og så er din pakke leveret til det ønskede leveringssted – meget nemmere bliver det ikke.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen
I only bought one item but it was …
I only bought one item but it was something that i couldnt find anywhere else and it was delivered really fast, so i was very happy.
13.12.2017 - Adriana

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.