GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bredt udvalg af foder og plejemidler til dit reptil
Petworld.dk har valgt at have et stort og varieret sortiment af foder og plejemidler til reptiler, så du kan få netop det, dit reptil har behov for. Reptiler har helt særlige krav omkring både pasning og generel forplejning, hvilket indebærer en grundig undersøgelse af kravene, før man anskaffer sig et reptil. Hos Petworld.dk kan vi hjælpe med at forsyne dig med lækre kvalitetsprodukter til dit reptil, så du kan få et sundt og tilfreds kæledyr.

Afhjælp sygdomme hos reptiler med kosttilskud i form af vitaminer og mineraler
Reptiler får oftest sygdomme uden på huden eller i form af parasitter. Sygdomme hos reptiler er ofte edoparasitter, flåter, orme eller blodmider. Disse kan være meget svære at få øje på, og er generelt sværere at lokalisere og opdage, da man ikke er så tæt på et reptil, som man er ved andre kæledyr. Hvis et reptil er sygt vil det ikke vise de store adfærdsmæssige tegn, da reptiler oftest er meget rolige dyr, der ikke udviser så store legesyge tendenser, som de fleste andre kæledyr gør. For at opdage sygdom hos et reptil skal man tjekke den og holde øje med selv de mindste forskelligheder i adfærden ved f.eks. spisevaner, sovevaner eller i afføringen. Da mange af reptilernes sygdomme er på huden eller i organerne, kan det oftest afhjælpes med gode reptilkosttilskud. Petworld.dk har et bredt udvalg af kosttilskud til reptiler, der inkluderer mange vitaminer og mineraler. Vitaminerne og mineralerne er skræddersyede til at gavne reptilerne og afhjælpe diverse sygdomme både indvortes og udvortes. Reptilet får opbygget en vigtig portion muskelmasse ved hjælp af de rette vitaminer og mineraler. Knoglerne hos et reptil bliver også styrket i høj grad ved at supplere reptilets kost med de rette vitaminer og mineraler, da de fleste vitaminer og mineraler indeholder calcium og andre vitale stoffer. Petworld.dk tilbyder et udvalg af vitaminer og mineraler, der inkluderer fosfor, hvilket er yderst vigtigt for skeletdannelsen og afhjælper de mange knoglelidelser, som reptiler er disponerede over for. Det er især slanger, firben og diverse padder, der er udsatte, når det gælder sygdomme i knoglerne, men med hjælp fra Petworld.dks store sortiment, kan sygdommene afhjælpes. Petworld.dk fører kun kvalitetsprodukter, der er udviklet specifikt til reptiler. Alle Petworld.dks produkter opfylder de lovmæssige krav for foder og kosttilskud til reptiler og har en gennemtestet blanding af de mest gavnlige vitaminer og mineraler.

Hvad er vigtigt at tænke på når du skal have et reptil?
Som ny reptilejer er det vigtigt at gå slavisk til værks og få undersøgt reptilets behov, før du anskaffer dig det du vil have. Hos Petworld.dk kan vi hjælpe dig med at lære om reptiler via vores store reptilsortiment og vores reptilbøger. Du kan også hos Petworld.dk få mange plejemidler, der gavner dit reptil og hjælper med at holde dit reptils helbred i god stand. Sunde reptiler er velplejede reptiler og det giver et mere spændende og aktivt liv hos dit reptil at være ved godt helbred. Husk at være opmærksom på, som ny reptil ejer, at få stillet de rigtige spørgsmål, før du anskaffer dig det reptil, du vil have. De vigtigste spørgsmål du kan stille om reptilfoder og plejemidler til reptiler er nogle af disse:

Har mit reptil behov for levende foder?
Alt afhængig af hvilket reptil du har valgt at eje, skal du være opmærksom på foderkravet og om det indeholder et krav om levende foder. Når der omtales levende foder er det ikke altid fysisk levende på foder- eller købstidspunktet, men det er dog et dyr eller et insekt der ikke er forarbejdet, men bliver givet som foder i dets naturlige tilstand. Den naturlige tilstand er, hvordan dyret eller insektet er, når det stadig er vildt og i live, dvs. måden det forefindes på i naturen.

Har mit reptil behov for kosttilskud i form af vitaminer eller mineraler?
Vi har også et udvalg af kosttilskud, som er essentielle for mange reptiler. Er du i tvivl om, hvorvidt dit reptil får de nødvendige vitaminer og mineraler gennem det daglige foder, kan du med fordel supplere dens fuldfoder med et kosttilskud, som forhøjer andelen af råfibre i reptilfoderet, harmoniserer kalcium-fosfor forholdet, aktiverer tarmfloraen, sørger for en ideel forsyning af næringsstoffer og en god fordøjelse samt forebygger mangelsymptomer og sygdomme. Disse kosttilskud er for de fleste reptiler essentielle, og sørger for at reptilet er sundt og rask.

Hvor stor en mængde af foder skal mit reptil have?
Når man går hen og køber sig et reptil, som man kan have som kæledyr, er det meget normalt at ville forkæle reptilet. Man skal passe på med, hvor meget man forkæler sig reptil, da overfodring ikke er sundt for reptilet og derfor kan gøre meget stor skade på reptilet. Reptiler er normalt et meget aktivt dyr, når de jager føde, men de bevæger sig ikke meget i løbet af dagen, når de er mætte. Det betyder, at reptilerne ikke har så god en evne til at komme af med den overskydende mad, og derfor kan blive meget syge ved overfodring.
Specielt skildpadder og slanger har en tendens til at overspise, og det er derfor uhyre vigtigt, at man så vidt muligt forsøger at undgå overfodring. Slanger og skildpadder kaster gerne op, hvis de er blevet overfodret, men de kan dog stadig blive sløje og ret dvaske, når de er blevet overfodret.
Slanger æder ofte dyr, der er meget større end dem selv, da deres kroppe kan udvide sig betydeligt, når de fortærer deres bytte. Selvom slangernes krop kan udvide sig så uhyre meget, kan slangerne stadig blive meget syge.

Prismatch
Hos Petworld.dk pryder vi os af vores lave priser på vores kvalitetsfoder og plejemidler til reptiler, og derfor ønsker vi også at give dig den bedste og billigste pris på vores brede udvalg af varer. Hvis du finder en vare, der matcher en vare vi sælger på Petworld.dk, så send os et skærmprint eller et link til produktet, så vi kan se prisen og matche den. Vær opmærksom på, at prisen inkluderer transport omkostninger.

Levering af reptilfoder og plejemidler til reptiler
Hos Petworld.dk betyder hurtig levering meget for os. Når du bestiller, sørger vi for at sende din ordre inden for 1-3 hverdage. Du vil sædvanligvis modtage din pakke allerede dagen efter den er afsendt fra vores lager.

Bredt udvalg af reptilfoder og plejemidler til padder
Petworld.dk har reptilfoder spækket med vitaminer og mineraler, som sikrer en sund knoglevækst og kondition til padder. Du finder et stort udvalg af skildpaddefoder, som indeholder forskellige tørrede krebsedyr og vandinsekter. Krebsedyrenes naturlige kalkindhold sikrer den nødvendige tilførsel af calcium, som er vigtig for skjoldets vækst.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.