GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bredt udvalg af reptilteknik hos Petworld 
Der er i de seneste år sket en forøgning af interessen for reptiler i Danmark. Der bliver solgt flere reptiler, såsom slanger, edderkopper, øgler og skildpadder end nogensinde før, hvilket også forøget behovet for udvalget af reptiltilbehør og reptilteknik.
Hos Petworld har vi således et stort udvalg af udstyr og reptilteknik for at tilfredsstille enten den erfarne eller den nye hobbyist indenfor terrarier og reptiler.

De forskellige kategorier indenfor reptilteknik
Hos Petworld fører vi udelukkende reptilteknik og reptiludstyr, som kvalitetsmæssigt er i top og som skabt til terrarier. Således kan man hos Petworld finde flere forskellige former for belysning, varmekabler, termometre, tågeanlæg og hygrometre for blot at nævne nogle af de mange varer indenfor reptilteknik.

Belysning og varme til reptiler
Hos Petworld har vi mange forskellige varianter indenfor belysning og varme til reptiler, der som bekendt er vekselvarme. Dette indebærer, at reptiler er afhængige af omgivelsernes temperatur – ikke at forveksle med, at de har samme temperatur som deres omgivelser. Reptiler kan i naturen til en vis grænse selvregulere deres temperatur, når de er kolde, vil de lægge sig fladt i sollyset for at opnå maksimal varmebestråling. Når de har fået tilstrækkelig med varme, gør de sig smalle og står parallelt med solstrålerne. Det er ikke usædvanligt at se reptiler stå på tåspidserne mens de gisper efter vejret, fordi underlaget er for varmt. Hvis varmen bliver for meget for dem, vil de typisk søge skygge ved eksempelvis at grave sig ned et køligt sted.
I naturen lever de fleste krybdyr i troperne eller subtroperne, hvor de undgår den værste hede om eftermiddagen - specielt om sommeren. Dog findes der også reptiler i mere tempereret områder, og disse har større udfordring ved at opnå den optimale varmebestråling i løbet af dagen. Som en god tommelfinger regel har de fleste tamme reptiler brug for at have lys i terrariet i omtrent tolv timer om dagen. Dette er selvfølgelig en god idé at tage med i overvejelserne, når der skal investeres i energivenlig belysning.
Ikke alle reptiler er dagaktive, og har man nataktive reptiler, kan man med fordel lade et rødt eller et blåt lys brænde et par timer i løbet af dagen, så man stadig har mulighed for at observere dem. Lysstofrør, som skal gøre det ud for dagslys, bruger forholdsmæssigt ikke så meget strøm og er ikke specielt bekostelige at anskaffe. De skal dog udskiftes cirka hvert andet år.

Husk at afprøve varmelampen
Det er nødvendigt med varmelamper i terrariet for at kunne efterligne et solbeskinnet område i naturen. Hos Petworld kan man købe flere forskellige varmelamper. Det er kun vigtigt at huske, at temperaturen altid skal måles under lampen i et døgn, inden man benytter lampen i det terrarium, hvor reptilerne befinder sig.
Grunden er, at det hurtigt kan blive for varmt  for reptiler under en varmelampe, og at de sjældent bemærker, at det er for varmt, specielt ikke hvis de netop har forladt deres afkølede skjulested. Hvis reptiler ikke bemærker, at det bliver for varmt under varmelampen, kan dette have fatale konsekvenser i form af seriøse forbrændinger.

Varmemåtter, varmesten og varmekabler
Udover belysning til reptiler, har Petworld også et udvalg af reptilteknik, der frembringer gulvvarme, dette værende diverse varmekabler og varmemåtter. Varmekabler og varmemåtter er især velegnede til reptiler, der lever på jorden. Sædvanligt placeres varmekablerne eller varmemåtterne under et tykt lag jord eller sand. Har man reptiler, som kan lide at grave, er det mere sikkert at placere varmeinstallationen under terrariet, da det ellers kan være farligt for reptilerne.
Petworld har eksempelvis varmemåtter fra Exo Terra, som er rigtig velegnet til ørkenterrarier, da de er med til at regulere temperaturen og sikre en jævn varmefordeling. Dette er uhyre vigtigt for reptilers stofskifte, fordøjelse, appetit og aktivitetsniveau.

Termometre
Har man først besluttet sig for at anskaffe sig en reptil og tilhørende terrarium, anbefaler Petworld, at man også køber et termometer, som kan måle temperaturen i terrariet. Temperaturen skal helst være helt rigtig i forhold til de reptiler og eventuelt planter, man ønsker i sit terrarium. Den mest anbefalelsesværdige måde at måle temperaturen på, er ved at måle temperaturen flere steder i terrariet tidligt om morgenen inden lyset tændes helt til aften. Ved at måle en hel dag, ved man hvor den laveste, mellemste og højeste temperatur er i terrariet. Dette kendskab er yderst belejligt når man indretter terrariet.
Hos Petworld har vi eksempelvis termometre fra Trixie, som er digitale og kan måle alt fra minus 20 grader til 50 plus grader. Man kan naturligvis også benytte mere simple termometre, der dog ikke er helt så præcise i deres målinger.

Hygrometre og termohygrometre
Når man anskaffer sig et terrarium kan man med fordel købe et hygrometer, som er i stand til at måle luftfugtigheden i terrariet. Hos Petworld fører vi også et udvalg af termohygrometre, der både kan måle temperaturen såvel som luftfugtigheden i terrariet. Termohygrometrene er tilmed så tilpas små i størrelsen, at de nemt kan skjules i terrariet.
Petworld har termohygrometre fra mærket Trixie, der er meget anerkendte og både er analoge og digitale. De analoge termohygrometre kan måle fra minus 25 grader til plus 55 grader og fra 0 til 100 procents fugtighed. De digitale termohygrometre måler til gengæld fra 0 til 70 grader - og 20 til 99 procents fugtighed.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder kunden mod forventning reptilteknik billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved, at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris de er indkøbt. Jo mere man køber for, des mere får man i rabat. Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom mixrabat, mængderabat, stor- eller megarabat eller stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Levering fra Petworld
Når man bestiller reptilteknik hos Petworld leveres varerne direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage. Såfremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man vælge at få varerne stillet et sikkert sted på sin adresse – en afdækket garage eller lign. Petworld sørger for, at kunden hurtigst muligt får sin bestilte reptilteknik.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om reptilteknik og reptiludstyr kan man altid kontakte kundeservice på
kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.