GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Køb reptiltilbehør hos Petworld
Hos Petworld har vi altid et stort og velassorteret udvalg af reptiltilbehør af høj kvalitet, så du kan finde lige netop det reptiltilbehør, som du står og mangler. Og måske endda noget reptiltilbehør, som du ikke anede, at du manglede. Hos Petworld finder du eksempelvis et spændende udvalg af forskellige korktunneler, fodertænger, træhuler og mosbolde. Interessen for reptiler har gennem de seneste år vokset sig større og større, og den ser ikke ud til at aftage lige foreløbig.

Hvilket terrarium skal jeg vælge?
Når du beslutter dig for at blive reptilejer, er der nogle helt centrale, men meget basale ting, som du bør sætte dig grundigt ind i forinden. Inden du anskaffer dig et terrarium, skal du vide, at et terrarium har sit eget klima, og praktisk talt fungerer som et lille væksthus. Du behøver ikke stresse over, hvorvidt det nu er de helt rigtige planter, grene og sten, som du har i dit terrarie, da det vigtigste er, at der er den rette temperatur og luftfugtighed i terrariet. Derudover skal du sikre dig, at dit terrarium er stort nok til de reptiler, du ønsker at holde, og at dets facon modsvarer reptilernes levevis.

Hvor er det bedst at placere mit terrarium?
Det er et spørgsmål, som vi får forholdsvis ofte i vores kundeservicecenter. Det er vigtigt, at du vælger et forholdsvist roligt sted i dit hjem at placere terrariet, og langsomt vænner dine reptiler til din tilstedeværelse ved i en rum tid at nærme dig terrariet ganske langsomt. Det er den bedste måde at vænne dine reptiler til livet i de omkringværende omgivelser. Derudover bør du også placere dit terrarium et sted i hjemmet, hvorfra reptilerne nemt kan observere, hvad der foregår.

Hvordan indretter jeg på bedste vis mit terrarium?
Når du skal indrette dit terrarium, bør det være med følgende for øje: Det skal være overskueligt, så rengøringen af terrariet ikke bliver et mareridt. Derfor skal du, når du indretter dit terrarium, være meget opmærksom på, at der ikke skabes diverse spalter eller andre former for utilgængelige områder. Noget af det første du formentlig vil skulle anskaffe dig er forskellige planter. Planter er ikke bare flotte at se på, men også praktiske at have i terrariet, eftersom de giver dine reptiler masser af muligheder for at klatre, hvile og gemme sig. Af selvsamme årsager er det en rigtig god idé at dekorere dit terrarium med diverse sten. Hvis du har et vandhul i dit terrarium, som du tænker kunne se rigtig godt ud med nogle sten omkring, så skal du imidlertid sikre dig, at de sten, du vælger at bruge, ikke er kalkholdige. Grunden hertil er, at kalk med tiden hæver pH-værdien i vandet, og det kan føre til deciderede hudskader hos dine reptiler.

Sådan rengør du dit terrarium
Når du vælger at anskaffe dig et terrarium, forpligter du dig også til regelmæssig rengøring af dit terrarium. På daglig basis skal du i hvert fald afsætte en god times tid til rengøring af dit terrarium. Hver dag skal du som udgangspunkt rengøre dine reptilers vand- og madskåle, fjerne diverse ekskrementer og madrester og tørre terrarieglasset af.
Det hører imidlertid til sjældenhederne, at du som reptilejer, skal rengøre hele dit terrarium fra top til tå, da det kan være med til at stresse reptilerne. Af og til må man dog sande, at det er nødvendigt at få skiftet bundlaget – og så er der ingen vej udenom. Men undlad dog at gøre det for tit. Hos Petworld har vi altid et bredt udvalg af reptiltilbehør, så du kan finde alt det, du skal bruge til at rengøre dit terrarium med. Vi har eksempelvis et udvalg af praktiske små skovle, glasskrabere og mosbolde. Mosbolde er meget praktiske at have i et terrarium, eftersom de absorberer og fastholder fosfat, nitrit og nitrat. Herudover fjerner de også uønsket lugt i terrariet samtidig med, at de reducerer ophobningen af organiske stoffer. Mosboldene er typisk effektive i op til 2 måneder i terrarier på mellem 30-60 liter, hvor de er med til at skabe de mest optimale betingelser for dyr og planter.

Hvordan vælger jeg hvilket reptil jeg skal have?
Det kan være rigtig svært at vælge hvilket reptil, du skal have, da der efterhånden er en hel del spændende arter at vælge imellem. Det er imidlertid vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de forskellige arter, inden du vælger dit reptil, og ikke kun vælger ud fra deres ofte farverige udseende. De forskellige arter stiller nemlig meget specifikke krav til deres pasning. Når du bliver reptilejer, må du også sande, at du ikke kun skal have med dit reptil at gøre, men i høj grad også med det, som de spiser. Langt de fleste reptiler spiser nemlig levende foder, såsom insekter, kakerlakker, mus osv. Hvis ikke du har det godt med at skulle håndtere levende foder, vil vi derfor anbefale, at du i stedet vælger at anskaffe dig et planteædende reptil.

Bredt udvalg af reptiltilbehør af høj kvalitet hos Petworld
Køb dit reptiltilbehør hos os, så leverer vi det hjemme hos dig inden for 1-3 hverdage. Hvis du allerede ved bestillingen af dit reptiltilbehør ved, at du højst sandsynligt ikke er hjemme, når din pakke kommer, så kan du også ønske blot at få den stillet på din adresse et sikkert sted. Vi har altid et stort udvalg af reptiltilbehør fra de førende producenter på markedet, men leder du efter noget, som vi mod forventning ikke har online, så er du også mere end velkommen til at kontakte en af vores fysiske butikker. Mod et depositum kan de nemlig bestille varerne hjem til dig fra en af vores mange leverandører. Du finder en oversigt over alle vores butikker her på hjemmesiden.

Hos Petworld har vi prismatch
Finder du derfor mod forventning tilsvarende reptiltilbehør billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen en til en. Du bedes blot fremvise en form for dokumentation, når du bestiller online eller handler i en af vores fysiske butikker.

Er du i tvivl om, hvilket reptiltilbehør du skal bruge?
Så tøv ikke med at kontakte vores erfarne kundeservicepersonale. Du kan ringe til os på hverdage mellem kl. 10 og 14 på tlf. 76 90 80 00 eller sende os en mail på:
kundeservice@petworld.dk. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.