GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Hvorfor bruge ridehandsker?
Ridehandsker er altid en god idé at have på, når man rider. Ikke blot for kuldens skyld, men også for at undgå eventuelle vabler med mere. Ridehandsken kan være med til at sikre en stabil kontakt til hesten. Da kontakten mellem hest og rytter blandt andet går gennem hestens mund, kan du ved hjælp af ridehandsker nemmere opretholde denne kontakt. Ridehandsken er med til at holde dine hænder varme og handsken er ligeledes med til at afhjælpe vabler og skarvesår. Ridehandsken kan også med fordel benyttes, hvis du f.eks. rider med tøjler, der kan risikere at glide i hænderne, da ridehandsken er med til at give et mere stabilt greb om tøjlen. Ridehandsken er derfor en vigtig del af dit rideudstyr og beklædning. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at dine ridehandsker sidder tæt og komfortabelt omkring dine hænder. Du bør altid vælge ridehandske ud fra, hvilket behov du har. Rider du meget i skoven, bør du vælge en vandafvisende ridehandske. Er ridehandsken for stor kan du risikere, at du mister kontakten med hesten under rideturen, på grund af, at du hele tiden skal rette handsken til. Er handsken for lille vil denne stramme de forkerte steder og være ubehagelig at have på. Du bør derfor altid vælge en ridehandske, der passer perfekt til din hånd. Hos os finder du et stort udvalg af ridehandske, og vi sidder altid klar med gode råd og vejledning til valg af den perfekte ridehandske til dine behov. Vi har ridehandsker, der dækker langt de fleste behov, og hos os finder du ridehandsker, der kan benyttes både sommer og vinter.

Ridehandsker i skind / læder
Vælger du en ridehandske i skind eller læder, får du en holdbar og slidstærk handske. Du skal dog være opmærksom på, at ved valg af skind og læder skal ridehandsken jævnligt behandles med et produkt til vedligehold af denne type handsker, da du ellers risikerer, at handsken bliver stiv og går i stykker. Ridehandskerne i skind og læder findes i mange modeller og farver. Skind eller læder ridehandsker er specielt gode til den mere krævende ridning. Skind / læder ridehandskerne er af et dejligt og holdbart materiale, der sidder godt på hænderne.  Mange ryttere foretrækker ridehandsker i skind / læder, da disse handsker er mere holdbare, rare at have på og slidstærke, hvis de vedligeholdes efter anvisningerne på produktet. Ridehandsker i skind / læder giver ligeledes et perfekt greb om tøjlen. Har du først haft et par ridehandsker i skind / læder vil du forstå, hvorfor denne type ridehandsker er så populære. Ridehandsker i skind / læder findes i et væld af designs og farver. Det er derfor altid muligt at finde et par ridehandsker i læder / skind, der passer til netop dit behov og smag.

Ridehandsker i bomuld
Det er vigtigt på rideturen, om denne foregår på bane eller i naturen, at du har et godt greb om tøjlerne. Her kan løsningen være et par gode ridehandsker i bomuld. Ridehandsken er her med til at give dig et godt greb om tøjlen. Ridehandsken i bomuld hjælper samtidig med at afhjælpe eventuelle svedige / fugtige hænder, som kan virke irriterende under ridningen. Med en bomulds ridehandske vil du derfor opleve en mere behagelig ridetur, da dine hænder nemt kan ånde igennem dette materiale. Med en bomulds ridehandske får du en god og holdbar ridehandske til de daglige rideture / den daglige træning. Med en ridehandske af kraftig bomuld får du en lækker og holdbar ridehandske, der tilbyder et godt greb omkring tøjlen samtidig med, at handsken føles blød og rar omkring hånden. Bomulds ridehandsken fås i mange designs og farver. Er du i tvivl omkring valg af ridehandske, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning. Vi kan kontaktes både pr. telefon og pr. mail.

Ridehandsker i kunststof
Er du ikke lige til læder / skind ridehandsker eller ridehandsker i bomuld? Så er der naturligvis også et tredje alternativ. Ridehandsker i kunststof tilbyder mange af de samme gode egenskaber som både læder / skind handsken og bomuldshandsken. Ridehandsker i kunststof har en god pasform både til hånden og til fingrene. Handsken er åndbar og er derfor velegnet til sommerbrug. Har ridehandsken PU er den ligeledes vandafvisende. Kunststof ridehandsken giver et god greb om tøjlen og det tætsiddende stof er med til at gøre det nemmere at få kontakt med hesten. Ridehandsken har en god pasform og fås i et tætsiddende design i mange forskellige smarte farver. Det er derfor altid muligt at finde et par kunststof ridehandsker, der passer til dit behov og din personlige stil.

Ridehandsker til sommerbrug
Hos Petworld.dk finder du ridehandsker til brug om sommeren. Tilfælles for sommer ridehandsker er, at disse handsker er lavet i et tæt, men åndbart materiale, så hænderne kan ånde og ikke bliver fugtige og svedige. Det er derfor en fornøjelse at have ridehandsker på selv om sommeren – når det er varmt i vejret. Sommer ridehandsken kan benyttes både til turridning, konkurrence, stævne og under den daglige træning. Ridehandskerne kommer i mange smarte farver og det er derfor muligt at finde en sommer ridehandske der passer til alle sommerens aktiviteter.

Ridehandsker til vinterbrug
Rider du meget om vinteren, er det en god idé at investere i et par gode vinter ridehandsker. Vinter ridehandsker er som ofte lavet i et tykkere materiale end sommer ridehandsken og er ligeledes ofte vind- og vandafvisende.

Billige ridehandsker i god kvalitet
Der er stor forskel på kvaliteten på ridehandsker. Hos Petworld går vi ikke på kompromis med kvalitet og pris. Du kan derfor hos Petworld.dk altid finde kvalitets ridehandsker til fordelagtige priser. Vi tilbyder kun ridehandsker af god kvalitet og til fordelagtige priser. Du er derfor altid sikker på, at du hos os finder gode og slidstærke ridehandsker, der kan holde til et normalt brug. Hos os finder du ridehandsker til et hvert behov både til den almindelig turridning, til stævnebrug, og til den almindelige daglige træning. Handskerne fås både til vinter og til sommerbrug.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen
I only bought one item but it was …
I only bought one item but it was something that i couldnt find anywhere else and it was delivered really fast, so i was very happy.
13.12.2017 - Adriana

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.