BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Stort udvalg af ridepiske
Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af ridepiske og til fordelagtige priser. Du finder både ridepiske til hverdagsbrug og til stævne / konkurrence brug. Vi har ridepiske i flere forskellige farver og størrelse. Du kan derfor altid finde en ridepisk hos os, der passer til dit behov. Hos os finder du kun kvalitets ridepiske og til fordelagtige priser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og forhandler derfor kun ridepiske lavet af gode materialer. Vi leverer direkte til døren og inden for 3 hverdage – det bliver ikke nemmere at finde sin nye ridepisk end her hos os. Skulle du være i tvivl om valg af ridepisk, kan du naturligvis altid kontakte vores kundeservice for gode råd og vejledning.

Springpisk
Springpisken er en kort pisk, typisk omkring 60 centimeter i længde og max 75 centimeter i længde. Pisken benyttes som et hjælpemiddel under træningen.  Springpisken er en let pisk med håndtag, strop ved håndtaget og har som regel en flap i enden. Springpisken fås i mange forskellige farver og typer. Det er derfor altid mulig, at finde en pisk, der matcher andet udstyr og ens personlige stil. Springpisken er designet til at give et hurtigt svirp, hvorfor den som oftest har en fleksibel top og derfor nemt kan bøjes. Springpisken er designet således, da det er kombinationen mellem svirpet og materialet, der giver hesten signalet til at springe.
Springpisken anvendes på hestens skulder og er et hjælpemiddel til at guide hesten, hvis denne har behov for ekstra støtte til at komme på plads under ridningen. Ligeledes er springpisken god til den mere uerfarne rytter, da piskens længde gør det nemmere at holde styr på denne. Springpisken er ligeledes tit udstyret med en strop ved håndtaget, hvilket gør det nemmere at holde på pisken, hvis denne tabes ud af hånden. Vi gør opmærksom på, at pisken udelukkende er et hjælpemiddel og kun skal benyttes som et sådant. Pisken skal hjælpe rytteren til at kunne give klare og præcise signaler til hesten, for herved at hjælpe rytteren med at have kontrollen. Pisken skal betragtes som rytterens forlængede arm. Pisken kan benyttes til at vejlede hesten ved at give et præcist tryk på et bestemt sted, hvor rytteren ellers ikke ville kunne nå. Pisken må ALDRIG bruges som afstraffelsesmiddel.
Er du i tvivl om valg af springpisk, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp.

Dressurpisk
Den typiske dressurpisk er som regel længere og tyndere end springpisken. Dressurpisken kan fås i mange forskellige længder og farver. Dansk Rideforbunds reglement oplyser dog, at dressurpisken for ponyryttere max. må være 100 centimeter i fuld længde og for hesterytteren 120 centimeter. Under stævner må dressurpisken kun benyttes på opvarmningsbanen. Dressurpisken skal betragtes som en forlængelse af rytterens schenkel, og skal kun benyttes som en fremaddrivende hjælp under ridningen. Pisken er kun et hjælpemiddel og må ALDRIG bruges som afstraffelsesmiddel.
Er du det mindste i tvivl omkring valg af dressurpisk, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning. Vi hjælper dig dig gerne godt på vej.

Longepisk
Denne type pisk benyttes, som navnet antyder, under longeringen af hesten. Pisken er typisk mellem 180 centimeter til 200 centimeter i fuld længde og har en lang snert. Når du vælger din longepisk anbefaler vi, at du vælger en pisk, der ligger godt i hånden og som giver et godt svirp, da det er svirpet, der benyttes til at signalere til hesten. Longepisken fås i mange farver og typer – nogle kan deles på midten for nemmere opbevaring. Ligeledes fås denne type pisk i et væld af flotte og smarte farver. Det er derfor altid muligt, at finde en longepisk, der passer til resten af dit udstyr. Longepisken bør ALDRIG benyttes direkte på hesten.

Kørepisk
Kørepisken er typisk mellem 140 centimeter til 170 centimeter i fuld længde. Den ligner meget longepisken, men har dog ikke den lange snert. Kørepisken benyttes som regel til kørsel, men kan også benyttes som longepisk, hvis man synes den traditionelle longepisk virker for upraktisk. Når man kører med hest, benyttes kørepisken til at signalere til hesten at denne må gå fremad. Det er svirpet fra pisken, der benyttes som signal. Kørepisken bør ALDRIG benyttes direkte på hesten.

Valg af ridepisk
Når du skal vælge pisk, fås disse i et væld af farver og former. Der er derfor altid stor mulighed for at finde en pisk, der matcher dit behov og personlige stil. Vi anbefaler dog altid, at du som udgangspunkt vælger en pisk med et behageligt håndtag, da det er vigtigt at pisken ligger godt i hånden, og ikke glider ud af hånden under ridningen. Hos os finder du et udvalg af smarte, elegante og funktionelle ridepiske. Du er derfor sikker på, altid af kunne finde en ridepisk, der passer til dit behov og din personlige stil.
Vi anbefaler, at du passer godt på din ridepisk og jævnligt vedligeholder denne. Pisken kan nemt tørres af med en fugtig klud efter behov, og passer du på med ikke at lade din ridepisk ligge på jorden eller staldgulvet, kan din ridepisk holde i mange år.
Når du skal vælge hvilken type ridepisk du skal have, er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvad du skal bruge pisken til. Er det til stævnebrug eller er det til hverdagsbrug? Ridder du dressur eller spring? Ridepiskens materiale har ligeledes betydning ved valg af pisk. En ridepisk lavet i hårdt materiale har ikke behov for at rytteren lægger særlig meget fysisk engagement i selve benyttelsen, og anbefales derfor til erfarne ryttere. En ridepisk lavet af et blødt materiale anbefales derimod til den mere uerfarne rytter. Når du har besluttet dig for, hvilken type ridning du ønsker at dyrke, findes der et vælg af ridepiske i alle mulige farver, materialer  og former. Du har derfor altid mulighed for at finde en ridepisk, der passer præcis til dit behov. Er du usikker på hvilken type eller størrelse ridepisk du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på telefon eller på mail. Vi sidder klar med både gode råd og vejledning.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.