BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Derfor bør du pleje din hunds tænder
Stadig flere hunde får tilsyneladende problemer med deres tænder og rigtig mange hunde lider af tandpine. Det kan der være mange forklaringer på. Men det er helt sikkert, at god tandhygiejne er et middel til at undgå dette. Ligesom os mennesker, kan hunde også få smertefulde tandproblemer! Det er derfor uhyre vigtigt, at du på dagligt basis foretager en grundig afrensning af hundens mundhule og tænder, så din hund kan opnå en optimal følelse af velvære. Det er videnskabeligt bevist, at tandbørstning er den mest effektive måde at undgå tandproblemer hos hunden. Hvis der allerede er dannet tandsten, er det nødvendigt at få renset det væk med en ultralydstandrensning hos dyrlægen. Derefter kan man starte forfra med at forebygge dannelsen af ny tandsten. Men det er jo altid bedre - og billigere - at forebygge, end at behandle. 

Hvad kan man bruge til hundens tandpleje?
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af tandplejemidler, herunder forskellige hundetandbørster og hundetandpasta. Vi har hundetandpasta med såvel mintsmag som leversmag, så du kan finde netop den smagsvariant, der eventuelt kan gøre tandbørstningen nemmere hjemme hos dig. Som et alternativ til tandbørstningen kan vi også anbefale tandplejemidlet PlaqueOff, som blandes i din hunds foder. PlaqueOff forhindrer effektivt ophobningen af tandsten og plak på din hunds tænder.   

6 tydelige tegn på at din hund har tandproblemer:
  • Dårlig ånde
  • Betændt eller opsvulmet tandkød
  • Nedsat lyst til at tygge hundesnacks
  • Tøven med at spise
  • Nedsat lyst til at spise noget som helst
  • Spiser med kun den ene side af munden 

Effektiv tandpleje
Du kan eventuelt bruge en tandbørste med dobbelthoved for at gøre tandbørstningen lettere. For at gøre tandbørstningen til en hyggelig stund, bør du give dig god tid hertil i starten og eventuelt bruge en tandpasta med leversmag, som smager godt. Hvis din hund absolut ikke bryder sig om at få børstet tænder, kan du også benytte andre tandplejemidler som eksempelvis PlaqueOff, der har antibakterielvirkning og samtidig reducerer tandsten. PlaqueOff kan nemt iblandes hundefoderet. Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af tandplejemidler til hunde. 

Tandbørster til hunden
Hos Petworld.dk kan du købe flere forskellige tandbørster til hunde. F.eks. et tandbørstesæt, der består af to tandbørster. Hver tandbørste har to hoveder. Det store børstehoved bruges til at holde kindtænderne rene. Petosan tandbørsten har to børstehoveder i en vinkel og er designet til let at fjerne plak og tandsten. Den er udviklet i samarbejde med skandinaviske tandlæger, dyrlæger og ledende tandbørstefabrikanter. Tandbørsten fås i 3 størrelser. Herudover har vi også en fingertandbørste i mikrofiber, der giver nem rengøring af tænderne og mundhulen uden brug af tandpasta. Fingertandbørsten er en antimikrobiel, kemikaliefri og selvrensende mikrofiberklud, som hjælper med at fjerne plak og bakterier i munden. Denne tandbørste er et godt valg til især små hunde og hvalpe. Og endelig er der den elektriske hundetandbørste med udskifteligt batteri og hoved. Yderst effektiv mod plak. 20.000 bevægelser i minuttet. Petosans elektriske tandbørste er lydløs, så hunde har nemt ved at acceptere den. Børsten er vinklet 45 grader, hvilket gør at tændernes yder- og inderside renses samtidig. 

Tandrens
En tandrenser i stål fra kW er et godt redskab til at fjerne plak og tandsten hos hunde. Sikrer sund mundhygiejne. De fås i både en spids og en skrå udgave.  

Tandpasta
Hos Petworld.dk fører vi flere forskellige slags tandpasta. Pet Clean tandpasta til hunde med leversmag er specielt udviklet til kæledyr og hjælper med at fjerne plaque og forhindrer opbygningen af tandsten. Pet Clean tandpasta smager af lever og der skal ikke ”skylles” efter brug. Aptus er en enzymatisk tandpasta. De virksomme stoffer opretholder balancen i mundens naturlige mikroflora. Pastaen virker på tænder og mundslimhinde ved at opløse plak og hæmme de bakterier, som forårsager nydannelse af plak. Herved forhindres også dårlig ånde. Undgå at bruge alm. "mennesketandpasta", da det kan irritere din hunds mave. 

Mundrens og mundskyl
KW har udviklet en mundrens, som medvirker til at rense mund og svælg, og modvirker dårlig ånde. 
Kan anvendes både til hund og kat. Må dog ikke benyttes, hvis der er betændelse. Petosan mundspray fjerner dårlig ånde og mindsker dannelsen af plaque. Den har en frisk smag af mint. 
Det er kun nødvendigt at spraye en lille smule på gummerne af din hund for at opnå den ønskede effekt. 

Har din hund dårlig ånde?
Med renseservietter fra Pet Head får din hund hurtigt en bedre ånde. Pet Head Brush Your Teeth Wipes er med pebermynte olie. Det er nu hurtigt og nemt at oprette en rutine der opretholder mundhygiejne imellem tandbørstningen. Forebygger plak og dårlig ånde hos din hund. Aptus Bucadog tyggelapper indeholder kollagen, som giver en mekanisk påvirkning af tænder og tandkød. Tyggelapperne indeholder herudover bioenzymer og bioenzymaktiverende stoffer som fremmer en god mundhygiejne. 

De vigtige tænder
Husk, at tandbørstningen skal være en fast rutine og en god oplevelse for hunden, der som belønning bagefter kan få nogle godbidder. Afslut altid børstningen med at lege med hunden og dens yndlingslegetøj eller en anden aktivitet, som den synes rigtig godt om. Således kan hunden også forbinde tandbørstningen med det gode, der skal ske bagefter. Du får den bedste effekt af tandbørstningen, hvis du gør det til en fast daglig rutine, men et par gange om ugen vil også have en god effekt. Hvis tandbørstningen ikke fungerer for Jer, findes der forskellige fodertyper, som forebygger dannelsen af tandsten. Tag eventuelt en snak med din dyrlæge, hvis du er i tvivl. Der er ingen undskyldning for dårlig tand- og mundhygiejne. Hos Petworld.dk finder du alt, hvad du skal bruge indenfor mundhygiejne til hunde.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Som altid - perfekt
Som altid - perfekt :-)
22.11.2017 - Søren Mogensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.