GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bredt udvalg af tilbehør til akvariepumper, luftpumper og varmelegemer
Hos Petworld.dk finder du alt i tilbehør til indvendige og udvendige akvariepumper samt luftpumper og varmelegemer.  Vi har alt fra sugekopper, haner, rotorer, akvarieslanger til overfladerensere, udstrømningsrør, bredstrålerør og tætningsringe. Køb dit akvarietilbehør hos Petworld.dk til markedets skarpeste priser.

Alt i tilbehør til Am-Top indvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til indvendige Am-Top akvariepumper. Vi har eksempelvis sugekopper, som passer til de forskellige indvendige filtre fra Am-Top samt rotorer og aksler til de forskellige Am-Top modeller.

Alt i tilbehør til Am-Top udvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til udvendige Am-Top akvariepumper. Vi har eksempelvis rotorer og haner til de forskellige Am-Top modeller samt akvarieslanger i forskellige længder.

Hvorfor er en akvariepumpe vigtig?
Akvariepumpen er med til at holde dit akvarie rent og er derfor en af de vigtigste elementer i akvariet. Uden en akvariepumpe ville vandet hurtigt blive uklart, grumset og beskidt. Akvariepumpen fungerer ved at trække vandet ind gennem et filter. Her nedbrydes urenheder og snavs sorteres fra, hvorefter vandet igen sprøjtes ud i akvariet. Akvariepumper kan inddeles i indvendige og udvendige pumper. De indvendige pumper er nok de mest benyttede i små akvarier, hvorimod de store udvendige spandpumper ofte bliver benyttet til de helt store akvarier. De indvendige akvariepumper sidder som navnet hentyder til, inde i akvariet. De er ikke altid så nemme at skjule bag dekoration og mange vælger derfor at benytte en udvendig pumpe i stedet, da denne som regel kan skjules i akvarieskabet. Der findes et stort udvalg af forskellige akvariepumper og vi anbefaler derfor, at du vælger en pumpe der passer til netop dine behov og som passer i størrelsen til netop dit akvarium.
Det er sjovt og hyggeligt at holde akvarie derhjemme, ligeledes er det også en forholdsvis nem måde at holde kæledyr på, da fiskene stort set passer sig selv. Når først dit akvarie er kørende passer det stort set sig selv, og du skal blot huske at skifte vand cirka hver 14. dag og naturligvis fodre fiskene dagligt. Når du alligevel skifter vand, anbefaler vi, at du gennemgår din akvariepumpe og eventuelt skifter filtervat i denne hvis nødvendigt. Det er bedst at rengøre filtersvampene i akvarievandet, da du ved skylning i almindeligt vand fra vandhanen risikere at skylle vigtige bakterier væk. Udover rensning af filteret, er det altid en god idé at fjerne eventuelle alger fra akvarieglasset. Dette gøres nemt og hurtigt med en algeskraber eller algemagnet. Du må aldrig bruge rengøringsmidler under rengøringen af akvariet, da du herved risikerer, at dette slår dine fisk, planter og rejer ihjel.


Alt i tilbehør til Eheim indvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk kan du også finde et bredt udvalg af tilbehør til indvendige Eheim akvariepumper. Vi har eksempelvis sugekopper, som passer til de forskellige indvendige filtre fra Eheim samt rotorer til de forskellige Eheim modeller.

Alt i tilbehør til Eheim udvendige akvariepumper
Udover tilbehør til Eheim indvendige akvariepumper, kan du hos os også finde et bredt udvalg af tilbehør til udvendige Eheim akvariepumper. Vi har eksempelvis rotorer, haner og diffusorer til de forskellige Eheim modeller samt akvarieslanger i forskellige længder, overfladerensere og udstrømningsrør. Alt samlet et sted, så det gør nemmere for dig, at finde præcis det akvarietilbehør du har behov for.

Jævnlige vandskift er vigtige
Dit akvarie har brug for jævnligt at få skiftet vand. Uden disse vandskift risikerer du, at vandkvaliteten bliver dårlig og dine fisk herved dør. Vi anbefaler du skifter vand cirka hver 14 dag. Vandskiftet består i, at man skifter hvad der svarer til 1/3 del af akvarievandet samtidig med man ”støvsuger” akvariebunden med en akvariestøvsuger. Ved denne rengøring fjernes eventuelt gammelt foder og plantedele, så disse ikke ligger og rådner i akvariet. Når du har skiftet hvad der cirka svarer til 1/3 del af akvarievandet, fyldes dette op igen med almindeligt koldt vand fra vandhanen. Brug aldrig varmt vand, da dette kan indeholde bakterier, der kan være skadelige for dine fisk. Ønsker du at varme vandet hurtigere op for dine fisk, kan du i stedet have et akvarievarmelegeme i akvariet.

Hvorfor er et varmelegeme nødvendigt?
Det kommer naturligvis an på hvilke fisk du holder i akvariet om et varmelegeme er nødvendigt eller ej. Holder du slørhaler eller lignende er det ikke altid nødvendigt med et varmelegeme, da disse fisk har det bedst ved almindelig stuetemperatur. Holder du derimod tropefisk, er der visse arter, der har et stort varmebehov og her anbefaler vi, at du har et varmelegeme i dit akvarium. Præcis som ved valg af akvariepumpe, er det ved valg af varmelegeme vigtigt, at dette passer til akvariets størrelse. En god huskeregel siger 1 watt pr. 1,5 liter vand i akvariet. På de fleste varmelegemer er det nemt at indstille temperaturen til den ønskede værdi, og de fleste varmelegemer fås i designs, der er nemme at skjule bag planter eller anden akvariedekoration. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af akvarievarmelegemer og andet udstyr til dit akvarie. Er du i tvivl om valg af akvarietilbehør er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten pr. telefon eller på mail. Vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning til det rette valg af akvarieudstyr.

Alt i tilbehør til Juwel indvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til indvendige akvariepumper fra Juwel. Vi har eksempelvis diffusorer og adaptere til de forskellige akvariepumper fra Juwel.

Stort udvalg af tilbehør til luftpumper og varmelegemer
Hos Petworld.dk har vi altid et bredt udvalg af tilbehør og reservedele til luftpumper og varmelegemer.  Vi har eksempelvis akvarieslanger i forskellige længder, iltsten, luftventiler, diffusorer og mange andre reservedele til luftpumper og varmelegemer.  Kort sagt hos Petworld.dk har du altid mulighed for at finde akvarieudstyr og tilbehør, der dækker langt de fleste behov, der opstår i forbindelse med at holde akvarie. Udover akvarietilbehør og udstyr tilbyder vi også akvariedekoration og planter. Du kan nemt finde vores store udvalg af akvariedekoration og bundlag under punktet ” Akvariedekoration og bundlag”. Her kan du blandt andet finde kunstige akvarieplanter. Under punktet ”Tropica akvarieplanter” finder du et stort udvalg af kvalitets planter. Hos Petworld.dk forhandler vi kun kvalitets produkter og vi fører kun akvarieudstyr og tilbehør fra de førende producenter af akvarietilbehør. Du er derfor altid sikker på, at få god kvalitet til fornuftige priser, når du handler hos os.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.