GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
BRUN HAMSTERVAT TRIXIE HAMSTERVAT
100 G
100% NATURLIG/FORDØJELIGT
TRIXIE HAMSTERVAT
(4011905060385) Fri fragt  
 
DKK 29,95
HVIDT HAMSTERVAT TRIXIE HAMSTERVAT
20 G
100% NATURLIG/FORDØJELIGT
TRIXIE HAMSTERVAT
(4011905607115) Fri fragt  
 
DKK 19,95
BRUNT HAMSTERVAT TRIXIE HAMSTERVAT
20 G
100% NATURLIG/FORDØJELIGT
TRIXIE HAMSTERVAT
(4011905607122) Fri fragt  
 
DKK 19,95
Valg af gnavertransportkasse
Når gnaveren skal med på tur, er det vigtigt, at den har en god og sikker transportkasse.  Det er ligeledes vigtigt, at gnaveren er fortrolig og tryg ved sin transportkasse. Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af solide transportkasser til alle gnavere – og til gode priser.
Når du vælger transportkasse til din gnaver, er det derfor vigtigt, at transportkassen passer til dit og din gnavers behov. Udover at transportkassen skal være sikker at transportere gnaveren i, skal den også være behagelig for gnaveren at opholde sig i. Gnaveren skal have mulighed for at kunne bevæge sig i transportkassen. Der bør derfor være plads nok i transportkassen til, at du kan lægge et tæppe eller hø / halm ind som madras. Modsat er det dog også vigtigt at have i tankerne, at transportkassen heller ikke bør være for stor, da gnaveren ikke skal kunne bevæge sig for meget rundt, og herved stresse sig selv unødigt.
Vi anbefaler, at du inden du transporterer din gnaver, lader din gnaver vænne sig til transportkassen. Ved at vænne gnaveren til transportkassen undgår du, at din gnaver betragter transportkassen som noget dårligt. Når gnaveren viser, at den er fortrolig med transportkassen, kan du forsøge at lukke transportkassen med gnaveren i, og forsigtig flytte den rundt.  Du bør altid gøre denne øvelse til noget positivt for gnaveren, og det kan være en fordel, at tilbyde gnaveren dens ynglings godbidder under tilvænningen til transportkassen.

Høhække i mange former
De fleste gnavere spiser hø for at holde deres maver i orden og slibe deres tænder. Hø er derfor en vigtig del af gnaverens daglige foder og bør altid være til rådighed. Gnaverens tænder vokser hele livet og slibes de ikke jævnligt på en naturlig måde, risikerer du, at din gnaver får problemer med tænderne. Når du indretter gnaverens bur, er en høhæk derfor en af de vigtige elementer. Høhækkens funktion er udelukkende at holder høet over bunden af buret, så dette altid er frisk og rent. Herved undgår du, at gnaveren gør stort og urinerer på høet. Benytter du også hø til andre funktioner end blot som grovfoder, er det stadig meget vigtigt, at der altid er frisk hø i høhækken, som gnaveren kan spise. Når du vælger høhæk skal du overveje, hvor denne skal placeres i buret, ligeledes skal du tage højde for, hvor store hullerne er i høhækken. Hullerne bør ikke være så store, at kaninen kan stikke hovedet igennem dem. Det kan være en fordel, at have en høhæk der hænger på siden af buret. Hos Petworld.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige typer høhække. Vi har helt sikkert også en høhæk, der møder dine og din gnavers krav og behov. Vi vil anbefale, at du altid vælger kvalitets hø til din gnaver. Hø fungerer som erstatning for det friske græs, som din gnaver ville spise, hvis den levede vildt. Hø er græs skåret i mindre stykker og herefter lagt til tørre. Høet skal altid være friskt, det skal være grønligt og dufte sødt. Det må ikke støve. Jo grønnere høet er jo bedre. Hos Petworld.dk kan du altid finde et bredt udvalg af kvalitetshø og til skarpe, billige priser.

Hamstervat og andre redematerialer
Hamsteren er fra naturens side redebygger og den har derfor behov for at få lov til at lave sin egen rede. Hamsteren sætter stor pris på, at have en blød, ren og varm rede. Du kan tilbyde hamsteren flere forskellige slags redematerialer og herved finde ud af, hvilken type den foretrækker. Vi anbefaler, at du tilbyder dit hamster hø, hamstervat eller Carefresh Hide N´Seek til dens redebyggeri. Carefresh Hide N´Seek er redemateriale lavet af 100 % genbrugspapir og fås både i en neutral farve, men også i sjove friske farver. Produktet indeholder ingen giftige farvestoffer og støver ikke. I naturen lever hamsteren i huler og du kan derfor med fordel tilbyde din hamster et hamsterhus, hvor den kan bygge sin rede. Når du vælger et hamsterhus, bør du være opmærksom på størrelsen og materialet, som denne er lavet af. Vælg et hamsterhus uden bund eller med andre huller end indgangshullet - herved undgår du, at der opstår kondens i huset. Vi tilbyder mange forskellige hamsterhuse og du kan hos Petworld.dk ligeledes finde forskellige udgaver af hamstervat og andre typer hamsterrede materialer, der kan opfylde dit hamsters behov for redebyggeri.

Stort udvalg i hjørnetoiletter
Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg i hjørnetoiletter til gnavere. Hos os kan du finde hjørnetoiletter med eller uden tag. De fleste gnavere er fra naturens side renlige og vil som regel udvælge sig et hjørne, hvori de besørger. For at gøre bur rengøringen nemmere kan vi anbefale, at du benytter et gnavertoilet. Med et hjørnetoilet er det nemt og hurtigt at udskifte toiletmaterialet, og et hjørnetoilet fylder heller ikke så meget i gnaverens bur. Det anbefales, at du giver din gnaver god tid til at vænne sig til at benytte toilettet og giver den tid til at lære at benytte dette. Det er dog ikke alle gnavere, der synes om at benytte et hjørnetoilet. Vi anbefaler, at du benytter enten hø, spåner eller kattegrus som bundstrøelse i gnaveres toilet. Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige typer bundstrøelse og vi er sikre på, at du også kan finde et bundstrøelse, der passer til netop din gnavers behov.

Gnaversenge
Mangler din gnaver en dejlig lun, tryg og behagelig seng at sove i? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af forskellige typer gnaversenge i forskellige materialer. Identisk for alle vores gnaversenge er, at de alle er lavet i materialer, der er nemme at rengøre. Alle vores gnaversenge tilbyder din gnaver et behageligt og trygt sted at sove. Mange gnavere kan godt lide at bygge huler, og derfor kan et godt alternativ til en gnaverseng være almindeligt hø, hvori gnaveren kan bygge en naturlig hule.

Diverse ophæng
Nar din gnaver rigtig skal forkæles med noget lækkert ud over det sædvanlige, bruger du så nogle gange frisk frugt og grønt? Dette kan være svært at hænge op i buret og nogle gange risikerer man, at gnaveren trækker det med sig rundt. Hos Petworld.dk kan du købe diverse holdere til netop frisk frugt og grønt. Vi tilbyder også ophæng til gnaverstænger. Hos os kan du altid finde tilbehør til din gnaver.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Meget hurtig levering og alt var som …
Meget hurtig levering og alt var som det skulle være! Meget tilfreds :)
23.11.2017 - Helle Braae
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.