GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Gør trafikken opmærksom på din kat
Katte kan være svære at se i de mørke aftentimer, hvorfor det er en god idé at hjælpe trafikanterne ved at gøre opmærksom på din kat. På en mørk efterårs- eller vinteraften er det utroligt svært for en billist eller cyklist at se katten før det er for sent. Det er derfor ekstremt vigtigt, at du gør hvad du kan for at gøre din kat synlig i trafikken. Det kan eksempelvis gøres gennem en lille lygte, som let kan placeres på kattens halsbånd. Alternativt sælger vi også reflekser, som også kan synliggøre din kat. Hos Petworld.dk kan du også finde et bredt udvalg af reflekshalsbånd til katte. Vi anbefaler, at du på den ene eller anden måde hjælper din kat med at blive set i mørket, hvis denne går ude om natten.

Alt indenfor tilbehør til din kat

Her på siden kan du finde alt inden for tilbehør til katte – også tilbehør, du ikke vidste du havde brug for. Vi har for eksempel et stort sortiment inden for sikkerhedsgitre og sikkerhedsnet i flere forskellige farver og materialer. Vi tilbyder blandt andet sikkerhedsnet, der er bidsikre. Dette betyder, at din kat ikke kan bide sig igennem nettet. Herudover tilbyder vi forskelligt udstyr inden for sikkerhed, fx en sikkerhedslygte du nemt kan hænge i din kats halsbånd. Herved gør du det nemmere for billister og cyklister at se din kat, når mørket falder på. Står du med en kat, der har fået killinger, men ikke selv kan amme killingerne? Eller har din kat fået et stort kuld killinger, og ikke har mælk nok til dem alle? Hos Petworld.dk kan du finde sutteflasker og  mælkeerstatning fra de mest kendte producenter og til fordelagtige priser. Vi har altid det tilbehør, du har brug for, for at give din kattekilling den bedste start på livet. PetAG Nursingkit indeholder flaske, sut og rensebørste. Flasken er lavet, så den kan holde til at blive brugt flere gange og til gentagende sterilisering. De medfølgende sutter er i to størrelse, så PetAG Nursingkit kan benyttes både til killinger og hvalpe. Sutterne leveres uden huller i toppen, herved kan du selv tilpasse hullerne efter killingerne. Kort sagt, PetAG Nursingkit indeholder alt det du har brug for, når du skal hjælpe din kat med at opfostre dens killinger.

Opdater sikkerheden ved altaner og vinduer
Mange katte i dagens Danmark er indekatte, men hvis man har en altan, kan det være svært at holde katten væk fra altanen; specielt når man selv anvender altanen. Du kan derfor med fordel beskytte din altan med et sikkerhedsnet, så du kan forhindre din kat i at løbe væk fra din altan og derved muligvis udsætte sig selv for fare. Ligeledes kan man let give lejlighedens vinduer en sikkerhedsmæssig update ved at købe solide gitre lavet i metal. På den måde kan du trygt lade dine vinduer stå åbne uden, at du behøver frygte for kattens sikkerhed. 
Hos Petworld.dk har vi for eksempel et stort sortiment inden for sikkerhedsgitre og sikkerhedsnet i flere forskellige farver og materialer. Sikkerhedsnettene fås i både sort, hvid eller grøn. Nettet er fremstillet af polyethylen med indbygget wire, dette er et plast-lignende materiale. Et sikkerhedsnet med en maskestørrelse på 3 x 3 centimeter er både UV- og vandafvisende, hvilket betyder lang holdbarhed. Kroge, dyvel og montagesnor medfølger, så du nemt og hurtigt kan opsætte sikkerhedsnettet ved modtagelse. Sikkerhedsnettet er også forstærket med ståltråd, hvilket gør dette mere resistent og slidstærkt. Wirens tykkelse er omkring 1,2 mm. Sikkerhedsnettet er også særdeles velegnet til killinger, da maskestørrelsen er så lille og killingen derfor ikke kan komme igennem maskerne. Alle vores sikkerhedsnet er testet igennem, så de ikke indeholder miljøfarlige stoffer. Sikkerhedsnettene og ophængningerne er testet af TÜV Rheinland - en global organisation der står for sikkerhed og miljøbevidsthed. Denne organisation har siden 1872 testet de ting, vi daglig omgiver os med. Hos Petworld.dk er du derfor altid sikker på at finde et sikkerhedsnet, der er sikkert på alle niveauer.

Sikkerhedsgitter

Ønsker du at have et vindue eller to på klem i sommervarmen, men er bekymret for at din kat springer ud af vinduet? Så kan et sikkerhedsgitter være løsningen for dig. Vi tilbyder sikkerhedsgitre, der passer til langt de fleste vinduer. Alt efter vinduets konstruktion kan der være behov for to rektangulære og to trekantede for at dække hele vinduet, der står på klem. Skruer medfølger naturligvis, så du hurtigt kan opsætte sikkerhedsgitteret efter modtagelse.

Sutteflasker

Har din kat netop fået killinger? Og har kattemor problemer med selv at amme alle sine killinger? Eller er killingekuldet for stor til kattemor har mælk nok til alle killingerne? Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af mælkeerstatning og sutteflasker i flere forskellige størrelser, så du hurtigt kan komme i gang med at hjælpe din kat.

PetAg
En god start på livet er afgørende for din kattekilling. Står du i den situation, at din kat har fået killinger og ikke har mælk nok til hele kuldet? Eller er der andre årsager til, at din kat ikke kan producere mælk nok til sine killinger? Så kan du hos Petworld.dk købe kvalitets erstatningsmælk fra PetAG. Vi forhandler dette i både pulverform og som færdigblandet. Hos os kan du blandt andet også finde sutteflasker og andet tilbehør fra PetAG. PetAG fremstiller kun kvalitetsprodukter og går højt op i, at deres produkter produceres af kvalitets råvarer. Alle produkter skal opfylde PetAG's egne høje krav til kvalitet og alle produkter testes grundigt igennem inden de udsendes. Du er derfor altid sikker på, at vælger du et produkt fra PetAG er det den samme høje kvalitet du får hver gang.
PetAG er et relativt ældre mærke, der blev oprettet i 1930 og var de første på markedet med mælkeerstatning til hvalpe. Sidenhen er deres sortiment udvidet til også at omfatte mælkeerstatning til killinger samt diverse tilbehør. I 1984 tilføjede PetAG porduktet Bene-Bac til deres sortiment. Bene-Bac er gavnlige bakterier på sprøjte. Disse anvendes stadig den dag i dag af både dyrlæger, opdrættere og dyreejere verden over.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen
alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.