GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Reservedele og tilbehør til kattelemme
Hos Petworld.dk har vi også et stort udvalg af reservedele til kattelemme. Skulle uheldet være ude og katten kommer til at ødelægge kattelemmens dør, tilbyder vi reservedøre til diverse kattelemme. Hos os kan du også finde tunnelelementer, hvis din dør eller væg hvor kattelemmen skal sidde i, er tykkere end normalt. Har du en kattelem, hvor din kat bruger en magnetnøgle til at komme ind, har vi også disse som reservedele. Så fortvivl ikke, hvis din kattelem revner, eller hvis den magnetiske ”nøgle” forsvinder. Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af reservedele og tilbehør til din kattelem.

Skal kattelemmen monteres i en tyk plade, væg, dør eller mur?
Hvis du ønsker at montere din nyindkøbte kattelem i en tyk væg, dør, mur eller plade, bør du være opmærksom på, at der kan være behov for en tunnelforlænger. Ved at benytte et tunnelelement afskærmes katten for at lave skade på tunnelen eller eventuel isolering. Vi gør dog opmærksom på at benytter du flere tunnelelementer, kan du risiker, at konstruktionen bliver mere ustabil.

Reservedele til din kattelem
Hos Petworld.dk finder du et varieret udvalg af reservedele til din kattelem, såsom en reservedør, som let og enkelt kan erstatte en defekt dør. Ofte kan en ny dør også modvirke træk ind i huset - der er ingen grund til at fyre for gråspurvene!

Har din kat tabt sit magnethalsbånd?

Er du en katteejer med en kat, der har magnetstyret kattelem? Så kender du øjensynligt til situationen, hvor din kat har tabt sit magnethalsbånd, og derved ikke kan komme ind eller ud af huset. Katten kan miste sin magnetnøgle, hvis den sidder fast i en busk eller i et stakit. Det kan ske, at katten mister hele sit halsbånd, men det kan også ske, at den kun mister sin magnetnøgle. Da det er en kedelig situation, hvor din kat ikke kan komme ind eller ud af huset, anbefaler vi derfor at du har reserve magnetnøgler liggende derhjemme. Så kan du nemt og hurtigt erstatte den manglende magnetnøgle, og katten kan igen komme og gå, som det passer den. Hos Petworld.dk har vi nøglemagneter, der passer til Staywell, SureFlap og Trixie kattelemme. Kort sagt, vi har magnetnøgler til de mest anvendte kattelemme på markedet. Vi anbefaler, at du jævnligt tjekker om din kats nøglemagnet virker og tjekker kattelemmens stand.

Har din kat tabt sit halsbånd?

Er din kat så uheldig at tabe sit halsbånd, kan du hos os naturligvis også finde et nyt halsbånd til din kat. Vi har halsbånd i mange forskellige farver og størrelser. Vi tilbyder kattehalsbånd i materialerne nylon og kunstlæder. Alle vores kattehalsbånd åbner enten ved et ryk på 2 kilo eller har et lille stykke med elastik så halsbåndet kan udvide sig, hvis katten skulle sidde fast i en gren eller lignende. Dette er for kattens sikkerheds skyld. Vi anbefaler derfor, at du kun benytter halsbånd til din kat, der er udviklet til katte. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af tilbehør til din kattelem, katteudstyr og kattetilbehør. Vi har produkter, der kan dække langt de fleste behov hos din kat.

Kattelem fra Staywell med infrarød nøgle

Er du træt af, at fremmede katte kan gå ind igennem din kats kattelem? Fremmede katte i hjemmet kan nemt stresse din egen kat så meget, at den i et forsøg på at få den fremmede kat væk, vil begynde at afmærke i huset. Vi anbefaler derfor, at du køber en kattelem med infrarød nøgle. Denne kattelem genkender kun katte med en infrarød nøgle og åbner derfor ikke for alle. Den infrarøde nøgle sættes nemt i din kats halsbånd. Nøglen vejer ikke særlig meget og vil derfor ikke genere katten når denne går rundt. Den infrarøde kattelem er en 4-vejs kattelem, herved får du muligheden for at indstille kattelemmen til fire forskellige funktioner;

Katten kan gå ud og ind ad begge veje
Katten kan kun gå ud
Katten kan kun gå ind
Kattelemmen er låst.

De fire funktions indstillinger er en fordel, hvis du f.eks. har en dyrlægeaftale, og du derfor ikke ønsker, at katten skal gå ud, og du herved ikke når din aftale hos dyrlægen.

Kattelem med mikrochip

Det nyeste inden for kattelemme er kattelemme udviklet til at registrere den lille chip, som katten får i nakken ved dyrlægen. Denne chip er unik for hver kat, og når du koder din kattelem, er det kun den kat med den indkodede chip, som kan komme ind via kattelemmen. Herved undgår du, at fremmede katte kommer ind i dit hus, og at din kat i denne forbindelse bliver stresset. Du kan nemt registrere op til flere katte ved hjælp af den medfølgende vejledning.

Kattelemmens dør er defekt, hvad gør jeg?

Er din kat kommet til at ødelægge kattedøren til sin kattelem? Gå endelig ikke i panik! Hos Petworld.dk kan du finde reservedøre til både Staywell og Trixie kattelemme. For at undgå for meget træk igennem kattelemmen er det vigtigt, at kattelemmens dør er intakt. Er din kattelem placeret et sted du ikke ser til hverdag, anbefaler vi, at du jævnligt tjekker denne for brud og lignende. Inden du køber en ny reservedør til din kattelem kontroller da, at denne passer med den kattelem, du har siddende. Under de forskellige reservedele oplyser vi til hvilken type kattelem, som reservedelen passer til. Er du i tvivl, kontakt da vores kundeservice på
kundeservice@petworld.dk eller på telefon 76 90 80 00. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den reservedel, der passer til lige netop din kattelem.

Tunnelelementer til kattelemmen

Med et tunnelelement kan du udvide kattelemmens dybde, så denne passer til en lidt tykkere væg, plade, dør eller mur.  Du kan f.eks. med et tunnelelement fra Staywell få din kattelem til at passe til en dør, væg, plade eller mur med en tykkelse på op til 50 mm. Inden du køber din kattelem anbefaler vi, at du måler tykkelsen af den væg, plade, dør eller mur, hvor du ønsker kattelemmen placeret. Det er desværre ikke alle kattelemme, der passer til de lidt tykkere vægge, plader, døre eller mure. Dette skyldes, at de fleste kattelemme er designet til at passe til en almindelig hoveddør. Ligeledes er der forskel på, hvilken kattelem de forskellige tunnelelementer passer til. Vi oplyser derfor under de forskellige tunnelelementer, hvilken type kattelem disse passer til. Er du i tvivl om hvilket tunnelelement, der passer til din kattelem, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.