GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Tilbehør til vildtfugle
Mange ønsker at lokke de vilde fugle til deres haver og det kan være nyttigt, at have vildtfugle i haven. De vilde fugle er blandt andet med til at holde insektbestanden nede og som et ekstra plus, er der mange af de vilde fugle, der synger. Du kan derfor være sikker på, at inviterer du vilde fugle til din have, vil denne aldrig mangle liv. For at gøre haven så indbydende som muligt for vildtfuglene, anbefaler vi blandt andet, at du dagligt tilbyder foder i din have. Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af både vildtfuglefoder og tilbehør til vildtfugle og altid til fordelagtige priser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, du kan derfor være sikker på, at du hos os finder kvalitets foder og tilbehør til vildtfuglene.

Redekasser til mejser
Den lille blåmejse er en af de mest almindelige fugle ved foderbrættet og kan ses hele året. Blåmejsen holder meget af, at yngle i redekasser og vil du gerne byde denne lille gæst velkommen i haven, kan du med fordel opsætte mejseredekasser op i din have. Blåmejsen har en forventet levetid på max. ni år og har et enkelt kuld unger pr. sæson. Rugetiden er på op til fjorten dage og ungerne opfostres af forældrene i op til tyve dage. Vi tilbyder mejseredekasser, der allerede er bygget og klar til opsætning med det samme, eller en byg-selv-variant. Det er derfor altid muligt, at finde en mejsekasse, der passer til dit behov.  Mejsekasserne fra Petworld.dk kan nemt åbnes i toppen, herved kan du nemt og hurtigt rengøre mejsekassen efter endt sæson.

Musvitten er en anden yndet gæst ved foderbrættet. Musvitten er den mest almindelige fugl i Danmark og den største af mejsearterne. Musvitten besøger gerne foderbrættet hele året rundt og har ry for, at kunne blive meget tillidsfuld. Musvitten er ikke kræsen af sig og sætter derfor stor pris på både mejsebolde, vildtfugleblandinger og solsikkefrø. Hos Petworld.dk kan du altid finde et stort udvalg af foder til vildtfugle samt diverse foderautomater og foderhuse. Musvitten bygger gerne rede i huller, de finder i enten et gammelt træ eller et hul i huset. Det er derfor nemt at få denne fugl til at bygge rede i redekasser. Musvitten kan få op til to kuld unger pr. sæson. Rugetiden er typisk på omkring tolv til fjorten dage, hvorefter ungerne opfostres af forældrene i op til enogtyve dage.

Tit forveksles skovspurven med den mere kendte gråspurv grundet de af udseende kan minde meget om hinanden. Skovspurven er dog en meget almindelig ynglefugl i Danmark og ses tit i haven, hvor den er en meget flittig gæst ved foderbrættet. Skovspurven bygger som regel rede i hulrum i træer eller bygninger, men vil også meget gerne benytte ophængte redekasser. Skovspurven er ikke meget større end mejsen og vil derfor ofte vælge en mejsekasse som redekasse. Skovspurven har en forventet levetid på max. tretten år. Du kan derfor være heldig, at et ynglende par vil benytte den samme redekasse flere år i træk. Skovspurven kan få op til to kuld unger pr. sæson, rugetiden er på op til fjorten dage. Forældrene vil herefter opfostre ungerne de næste fjorten dage.

Gråspurven flytter også gerne ind i de opsatte redekasser og besøger gerne foderbrættet hele året rundt. Gråspurven er meget tillidsfuld og ses som regel i større flokke. Denne fugl er ikke meget større end mejsen og benytter derfor gerne en mejseredekasse. Gråspurven kan få op til tre kuld om året. Rugetiden tager op til fjorten dage, hvorefter ungerne er flyvefærdige efter yderligere fjorten dage. Begge forældre står for opfodringen af ungerne.

Vi anbefaler, at du opsætter redekassen på en husmur, husgavl, skur eller i et træ. Redekassen bør placeres i læ for blæst og slå regn. Indgangshullet bør vende mod nord eller øst. Placer ikke redekassen hvilende på en gren, da dette vil gøre det nemmere for eventuelle rovdyr at komme til redekassen. Nogle fugle vælger også at benytte redekassen om vinteren som vinterbo. Husk at rengøre kassen efter endt ynglesæson, herved sikrer du, at kassen er indbydende til næste år og der vil være en større chance for, at redekassen bliver genbrugt.

Foderautomater og foderhuse
Vildtfuglene vil gerne bo i haven og de bosætter sig gerne i haver, hvor der er gjort lidt ekstra for at lokke dem til. Fuglene vil gerne bygge deres reder i tætte buske og i opsatte redekasser. Det, der dog trækker flest vildtfugle til haven er naturligvis fodring. Du kan indrette din have, så denne er ekstra indbydende for vildtfuglene ved hjælp af forskellige frugttræer, bærbuske og ved at lave et ”vildt” område i haven. I det vilde område skal du blot lade græsset gro højt og ukrudtet stå. Har du træer, der er gået ud, kan disse med fordel bevares, da disse huser mange forskellige insekter og herved skaber et rent tag-selv bord for fuglene. Et fuglebad eller lille havedam vil de fleste fugle også sætte stor pris på, da det især i de tørre sommerperioder og i frost kan være vanskeligt for dem at finde rent drikkevand. Synes du ikke lige du vil lave hele din have om til et mindre fugle paradis, vil fuglene også være fuldt ud tilfredse med, at blive tilbudt en fyldt foderautomat eller et fyldt foderbræt. Foderautomaten eller foderbrættet bør placeres i nærheden af tætte buske eller hækken, så fuglene har muligheden for hurtigt at flyve i skjul, hvis en kat eller andet rovdyr skulle dukke op. Det er vigtigt at holde foderautomaten og foderbrættet rent. Vi anbefaler derfor at foder der ikke er spist i løbet af en uge fjernes. Ligeledes anbefales det, at eventuelle fugleklatter fjernes jævnligt og især inden der fyldes nyt foder op. Er du først begyndt at fodre de vilde fugle, bør du gøre dette hele året rundt, da fuglene regner med at kunne finde foder i foderautomaten eller på fuglebrættet. De vilde fugle vil ofte vente i område på at foderet bliver lagt ud og stoppes fodringen lige pludselig kan dette have fatale konsekvenser for fuglene. Hos Petworld.dk tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige vildtfugle foderautomater både til mejsebolde, vildtfuglefoder, solsikkefrø og fuglenødder. Foderautomaterne kan nemt hænges op og er nemme at rengøre. Vi kan tilbyde foderautomater af mærkerne Duvo, Coco-Bird og Trixie. Er du ikke til foderautomater, der skal hænges op, men foretrækker et foderbræt, der kan stå frit, har vi naturligvis også disse. Hos Petworld.dk finder du kun kvalitets produkter inden for tilbehør til vildtfugle.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.