Normal pris 13,95
DKK 11,16
pr stk ved køb af 10 stk
Spar 20%

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Treateaters Politistav Hundesnack er en lækker tyggepind til hunde over 12 måneder.

Denne lækre tyggepind fra Treateaters vil din hund elske at sætte tænderne i. Den får sig en tygge- og smagsoplevelse af en anden verden og så er Treateaters Politistav Hundesnack oven i købet rigtig sund. Den består 100% af tørret oksehud, der er presset sammen til denne lækre pind, som er særdeles proteinrig og fattig på fedt. Så vil du se en glad hund, så giv den en Treateaters Politistav Hundesnack.

Når du giver din hund tyggesnacks- eller ben, er det vigtigt, at du holder øje med hunden, mens den tygger. Det er også værd at tænke på, at Treateaters Politistav Hundesnack ikke er en erstatning for fuldfoder. Derfor er det en god idé at bruge mindre fuldfoder, når du giver tyggeben eller godbidder. Desuden skal hunden altid have adgang til frisk vand fra en ren skål.

Treateaters Politistav Hundesnack fungerer perfekt som en lækkerbisken, når din hund har været i gang hele dagen, for eksempel på træningsbanen. Når den kommer hjem, kan den så blive forkælet med en tyggepind, der holder længe og smager fantastisk. Treateaters Politistav Hundesnack kan desuden også benyttes som kastelegetøj.

Vigtige fordele

  • Masser af protein.
  • Lav fedtprocent.
  • Kan bruges som kastelegetøj til hunden.
  • 100% naturligt.
  • Lækker smag af tørret oksehud.
  • Ingen tilsætningsstoffer.


Treateaters Politistav Hundesnack giver din hund en lækker tyggepind, der kan gnave på i lang tid. Egner sig til hunde over 12 måneder.

Specifikationer
Varenummer 5705833196047
Bruttovægt 56 g
CATEGORY 2.1.1.1 ty
Mærke treateaters
Dyregruppe hund
Smag oksekød
Konsistens hård
Type tyggeben
Funktion tandrensende
Egenskab glutenfrit
Ingredienser

Ingredienser:

100% Tørret oksehud.

Analytiske bestanddele:

Protein 92,8%, fedt 1,1%, fiber 10,5%, råaske 0,8%, fugtighed 13,7%.Video