DKK 129,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Trixie Bony Mix giver dig en hel bøtte med godbidder, der indeholder fire varianter, så din hunds smagsløg aldrig kommer til at kede sig.

Trixie Bony Mix giver dig en spand fuld af godbidder, du kan glæde din hund med. I spanden findes der hele fire smagsvarianter, nemlig oksekød, lam, kylling og vildt, så du kan give din hund en overraskelse! Godbidderne er formet som bedårende små kødben, smager fantastisk og så er de ikke tilsat sukker. Hvis du vil se en glad hund, så prøv at give den en af disse lækkerier.

Trixie Bony Mix er mangfoldige godbidder, der kan bruges på flere forskellige måder. De kan for eksempel anvendes, når du vil lære din hund et nyt trick eller i forbindelse med træning. Hunden lærer hurtigt, hvis den får en lille belønning, når den gør det rigtige. Trixie Bony Mix er derfor også anvendelige i den daglige opdragelse. Og har hunden fortjent at blive forkælet lidt, kan du altid ty til Trixie Bony Mix.

Selvom din hund altid bliver rigtig glad, når du giver den en godbid, er det vigtigt at huske, at godbidder kun er et supplement og det er en god idé at reducere mængden af hundens fuldfoder, når du også giver hunden snacks. Det er desuden vigtigt, at din hund altid har adgang til frisk vand i vandskålen.

Vigtige fordele

  • Med fire forskellige lækre smagsvarianter.
  • Stor spand med hele 1800g godbidder.
  • Ikke tilsat sukker.
  • Ideelle til forkælelse af din bedste ven.
  • Kvalitetsgodbidder formet som små kødben.
  • Kan bruges i forbindelse med opdragelse eller træning.


Trixie Bony Mix er en hel spand fyldt med små lækkerier formet som kødben med forskellige farve og smag.

Specifikationer
Varenummer 4011905315263
Bruttovægt 1,93 kg
CATEGORY 2.1.1.2 bl
Mærke trixie
Dyregruppe hund
Smag mix
Konsistens blød
Type små bidder
Funktion hundetræning
Egenskab sukkerfri
Ingredienser
Korn, vegetabilske biprodukter, kød og animalske biprodukter (4 % oksekød, 4 % lam, 4 % kylling, 4 % vildt), fisk og fiskebiprodukter (4 % laks), vegetabilsk proteinekstrakt, olier og fedtstoffer, mineraler. 

Analytisk sammensætning
Protein 12,5 %
Fedt 4,5 %
Råaske 2,5 %
Vandindhold 17 %

Video