GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
ROTALA 1-2-GROW TROPICA ROTALA
1 STK
BREDDE: CA. 8 - 10 CM
TROPICA ROTALA
(5703249801029) Fri fragt  
 
DKK 59,95

Nybegynder eller erfaren akvarist?

Hvad enten du netop har startet din akvariehobby eller er hærdet akvarist, finder du altid et bredt udvalg af smukke akvarieplanter hos os. Du kan eksempelvis finde forskellige typer af Anubias, som er yderst dekorative planter, der er meget nemme at holde, og som trives under stort set alle forhold. Vi har også et stort udvalg af cryptocoryner, bundtplanter, flydeplanter og stængelplanter fra Tropica. Endelig kan du også finde et bredt udvalg af planter, der er groet fast på trærødder og lavasten. Med andre ord har du alle muligheder for at finde netop de akvarieplanter, som egner sig bedst til netop dit akvarium – hvad enten du søger dekorative forgrunds- eller baggrundsplanter eller planter som eksempelvis er velegnede til fiskeyngel.   

Du finder nemt dine nye akvarieplanter hos Petworld.dk 

For at gøre din søgen lettere har vi inddelt akvarieplanterne i kategorier efter planteart. Herudover har vi under hver plante i hver kategori udarbejdet en kort beskrivelse af planten, så du kan læse mere om, hvor den pågældende plante stammer fra, og hvilke forhold den lever bedst under. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvorvidt den pågældende akvarieplante er let eller svær at holde.

Bredt udvalg af flotte Anubias potteplanter fra Tropica

Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af Anubias potteplanter fra Tropica. Anubias-arten er generelt meget nem at have med at gøre, hvorfor Anubias potteplanter ofte er rigtig gode planter til nybegyndere indenfor akvaristikkens verden. Anubias er en meget variabel planteart, hvad angår såvel størrelse som bladform. Her på siden finder du derfor Anubias potteplanter, som bliver alt lige fra 3 cm til 45 cm høje. Anubias stammer fra Cameroun, hvor den vokser i og ved floderne.

Anubias er kendetegnet ved…

At det er en langsomt voksende plante, som kun sætter få blade om måneden. Det er mest optimalt at plante Anubias på en skyggefuld plads i akvariet, da dette begrænser algevæksten på bladene. Anubias tolererer imidlertid et bredt spektrum af lys, fra meget lav belysning til kraftig belysning, og klarer sig også fint både med og uden CO2.  Planten er også velegnet i terrarier og akvaterrarier. Planteædende fisk spiser ikke de meget seje og robuste blade. Anubias skal plantes over bundlaget, hvilket med andre ord betyder, at stængelen ikke må dækkes til, da den i så fald vil rådne. Plantes Anubias korrekt, så er den næsten umulig at slå ihjel.  Anubias kan med fordel plantes på diverse sten og rødder ved hjælp af fiskesnøre. I meget små akvarier kan Anubias bruges som baggrundsplante men du bør tage med i dine overvejelser, at den vil blive forholdsvis bred. Da Anubias generelt helst vokser horisontalt, er dette også værd at tage med i dine overvejelser, inden du placerer planten i dit akvarium.

Nøjsomme og flotte bregner fra Tropica

Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af flotte bregner til dit akvarium. Bregnerne bør vokse på en rod eller en sten, fæstnet med fiskesnøre, indtil de er groet fast. Hvis bregnen plantes i bundlaget, må rodstængelen ikke dækkes, da den ellers rådner. Bregnerne her på siden er nøjsomme planter, der gror under stort set alle forhold. Bregnerne bliver mellem 10 – 40 cm høje, og de fleste bregner kan let formeres ved, at du deler den vandrette rodstængel.

Køb dine bregner online hos Petworld.dk

Og få dem leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes i lufttætte poser med en smule vand, så de når frem til dig i forsvarlig tilstand.

Stort udvalg af flotte bundtplanter fra Tropica

Bundtplanter er fortrinsvis stængelplanter leveret som bundt uden rødder. Hos Petworld.dk finder du altid et udvalg af flotte bundtplanter fra Tropica. Vi har bundtplanter, som bliver mellem 10 – 100 cm høje. Bundtplanterne formeres nemt. En meget populær bundtplante er Cabomba Caroliniana. Det skyldes, at denne bundtplante har nogle meget smukke finløvede blade. Bundtplanten kan blive mellem 30-80 cm høj og 5-8 cm bred. Det er den mindst lyskrævende af Cabomba-arterne. Som mange andre bundtplanter er denne bundtplante smukkest, hvis den plantes i grupper. Vi har altid skarpe priser på bundtplanter fra Tropica, så hold øje med denne side.

Køb dine bundtplanter online hos Petworld.dk

Og få dem leveret direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes i lufttætte poser med en smule vand, så de når frem til dig i forsvarlig tilstand. 

Bredt udvalg af dekorative Cryptocoryner

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af Cryptocoryner fra Tropica. De fleste Cryptocoryners bladfarve og -facon er afhængig af miljøforholdene i akvariet. Det er en fejlopfattelse, at Cryptocoryner kræver blødt vand. På store dele af Sri Lanka er vandet hårdt, og derfor er Sri Lankanske Cryptocoryner med få undtagelser også velegnede til det hårde europæiske vand. Mange Cryptocoryner kan desuden vokse ved høje temperaturer. Når du planter en Cryptocoryne, skal du væbne dig med tålmodighed. Først efter den første måned efter indplantningen vil din Cryptocoryne begynde at vokse og villigt sende mange udløbere ud, som danner en tæt gruppe. 

Køb Cryptocoryner online hos Petworld.dk

Så leverer vi dem direkte til din dør. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes i lufttætte poser med en smule vand, så de når frem til dig i forsvarlig tilstand. Og husk: Jo flere akvarieplanter du køber, jo mere sparer du. Så bliver det da ikke nemmere at indrette sit akvarium.

Diverse akvarieplanter fra Tropica

Fandt du ikke, hvad du søgte på de foregående plantesider, så kig nærmere her. På denne side har vi samlet et bredt udvalg af spændende akvarieplanter fra Tropica, der er velegnede som enten baggrundsplanter, mellemzoneplanter eller forgrundsplanter. Akvarieplanter er dekorative og altafgørende for et sundt akvariemiljø. Om dagen producerer dine akvarieplanter ilt og fremmer nedbrydningen af de skadelige stoffer, som eksempelvis opstår gennem fiskenes ekskrementer. Akvarieplanter er også velegnede som ynglepladser. De skaber gemmesteder og danner naturlige revirgrænser. 

Køb dine akvarieplanter online hos Petworld.dk

Så leverer vi dem direkte til din dør. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes i lufttætte poser med en smule vand, så de når frem til dig i forsvarlig tilstand. Så bliver det da ikke nemmere at indrette dit akvarium.

Bredt udvalg af flotte akvarieflydeplanter

Flydende akvarieplanter som trives i vandoverfladen, danner med deres kraftige rodnet skjule- og ynglesteder for akvariefiskene. Mange akvariefisk vil gerne opholde sig under sådanne flydeplanter, da de føler sig trygge i disse omgivelser. Holder du eksempelvis Tetraer eller Barbere kan akvarieflydeplanter derfor være en rigtig god idé. Akvarieflydeplanterne skal imidlertid udtyndes regelmæssigt, da de ellers vil tage for meget lys fra undervandsplanterne. Ved nyindretning skal der være mange hurtigt voksende planter, så akvariets miljø hurtigt kan stabilisere sig. Hos Petworld.dk finder du altid et velassorteret udvalg af flotte og unikke akvarieflydeplanter fra Tropica. Langt de fleste akvarieflydeplanter er hurtigt voksende og kan blive såvel meget høje som bredde.

Få dine akvarieflydeplanter leveret direkte til din dør

Når du bestiller dine akvarieflydeplanter online på Petworld.dk, leverer vi dem direkte til din dør inden for 1-3 hverdage.

Unge 1-2-grow planter fra Tropica

1-2-grow planter er helt unge planter leveret direkte fra Tropicas plantelaboratorium. Planterne er fri for snegle, alger og sprøjtemidler og derfor helt ufarlige for følsomme rejer og fisk. Ønsker du at undgå uønskede dyr i akvariet skal du derfor vælge 1-2-grow planter.  Hos Petworld.dk finder du helt specielle 1-2-grow planter, som er perfekte til små og mellemstore akvarier. 1-2-grow planterne er kompakte fra start, så du vil opleve en tæt og flot vækst, hvis du giver dem den rigtige gødning og CO2 fra starten af. 1-2-grow planterne plantes bedst i små totter med 2-3 cm mellemrum. Hertil kan en pincet være et rigtig godt værktøj. Fortvivl ikke hvis ikke du ser resultater lige med det samme. Det kræver tålmodighed at få planterne til at gro. 

Køb dine 1-2-grow planter online hos Petworld.dk

Så leverer vi dem direkte til din dør. Og husk: Jo flere akvarieplanter du køber, jo mere sparer du.

Flotte løg- og knoldplanter fra Tropica

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af dekorative løg- og knoldplanter fra Tropica, herunder forskellige Aponogeton-arter og Crinum-arter. Løg- og knoldplanterne kan blive alt lige fra 20 cm til 200 cm høje. De fleste løg- og knoldplanter er særdeles velegnede som solitærplanter i store akvarier, da de let kan sætte mange og meget store blade.  En af de smukkeste knoldplanter fra Aponogeton-slægten er Aponogeton ulvaceus, som stammer fra Madagascar. Denne plantes blade er sart lysegrønne, transparente og smukt bølgede i kanten. Bladene er brede og bliver mellem 30-60 cm lange og hele planten bliver let mellem 30-50 cm bred. En enkelt rodknold kan sætte mere end 40 blade. Det betyder også, at planten er mest velegnet som solitærplante i store akvarier. Den er relativt tolerant og trives i såvel blødt som hårdt vand, specielt hvis der gødes med CO2.

Køb dine løg- og knoldplanter online hos Petworld.dk

Så leverer vi dem direkte til din dør. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter sørger vi for, at de pakkes i lufttætte poser med en smule vand, så de når frem til dig i forsvarlig tilstand.

Dekorative stængelplanter fra Tropica

Stængelplanter er særdeles velegnede som baggrundsplanter, idet stængelplanter vokser hurtigt i højden men ikke ret meget i bredden. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af flotte stængelplanter fra Tropica. Vi har blandt andet et udvalg af Hygrophila, Bacopa og Rotala. Stængelplanterne bliver lige fra 5 cm til 60 cm høje og er mest dekorative, hvis de plantes i en mindre gruppe i akvariet.Sådan passer du dine stængelplanter
De forskellige akvarieplanters væksthastighed er meget forskellig, så derfor varierer det også meget, hvordan de forskellige planter skal beskæres. Store beskæringer vil typisk forstyrre akvariets balance, hvorfor mindre og hyppigere beskæringer ofte er at foretrække. Ved at beskære dine akvarieplanter jævnligt vil du desuden få et akvarium, som ser præsentabelt ud hele tiden. Stængelplanter er generelt hurtigt voksende planter, som beskæres ved kontinuerligt at klippe de længste skud lige over et blad i lav højde og genindplante skuddet i gruppen. Det er vigtigt, at du beskærer dine stængelplanter, hvis du vil undgå, at de kvæler de øvrige planter i akvariet.

Bredt udvalg af flotte sværdplanter

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af flotte sværdplanter fra Tropica. Sværdplanter kaldes også Echinodorus og stammer fra Syd- og Mellemamerika.  En god farveudvikling hos sværdplanterne fås ved høj lysstyrke og tilstrækkeligt indhold af mikronæringsstoffer i akvariet. Et næringsrigt bundlag og CO2-tilførsel fremmer væksten af dine sværdplanter. Du bør dog studse sværdplanterne regelmæssigt, så de ikke tager for meget lys fra de planter, der gror under dem. De såkaldte sværdplanter er særdeles flotte og hurtigt voksende akvarieplanter, som villigt sætter blomst men har et særligt stort behov for jern.  Sværdplanternes størrelse varierer lige fra den lille Echinodorus tenellus, som blot bliver 5 cm høj med blade på 1-3 mm bredde, til den 50 cm høje Echinodorus bleheri, hvor hele bladrosetten kan blive op til 40 cm bred.

Køb dine sværdplanter online hos Petworld.dk

Og få dem leveret direkte til din dør. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter sørger vi for, at de pakkes i lufttætte poser med en smule vand, så de når frem til dig en forsvarlig tilstand.

Flotte rødlige lavasten med planter

Mange akvarister stræber efter en naturlig indretning af akvariet. Med de unikke AquaDecor fra Tropica er dette nu muligt. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af flotte rødlige lavasten med tilhørende planter fra Tropica. Dekorationerne fås i mange forskellige størrelser og er nemme at vedligeholde, eftersom de er utrolig hårdføre og ikke stiller store krav til eksempelvis lysforhold. I yngleakvarier er lavastenene et fantastisk skjulested for ungerne. Synes du plantevæksten bliver for voldsom, kan du nemt studse planterne med en saks.

Unikke lavasten fra Tropica

De unikke lavasten fra Tropica er ikke blot flotte og dekorative men også nemme at flytte rundt. Det betyder, at du let kan fjerne dekorationerne, når akvariet skal rengøres – endda uden at hæmme dine akvarieplanters vækst.

Unikke AquaDecor fra Tropica

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af flotte trærødder med tilhørende planter, også kaldet AquaDecor. Her på siden finder du et spændende udvalg af såkaldte Bankwood fra Tropica, som nemt kan sættes på akvarieruden med de medfølgende sugekopper. På den måde ser det rent faktisk ud som om, at planten vokser ud af akvarieruden. Bankwood er desuden ideel som dekoration til at skjule diverse ledninger og rør i akvariet. Med Bankwood får dine akvariefisk rige muligheder for at gemme sig, hvilket især er oplagt i yngleakvarier.

Flotte og unikke Bankwood

Med de såkaldte Bankwood kan du give dit akvarium et naturligt udseende. Bankwood er ikke bare flotte men også nemme at have med at gøre. Bankwood er lette at flytte, når akvariet skal rengøres – endda uden at det sætter væksten tilbage.  Dette giver dig samtidig mulighed for at indrette dit akvarium nemt og hurtigt uden, at det ser nyindrettet ud.

Unikke og flotte trærødder med planter

Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af flotte trærødder med tilhørende planter, også kaldet AquaDecor. De viste planter er nemme at vedligeholde, eftersom de er utrolig hårdføre og gror under praktisk talt alle forhold. Hvis plantevæksten er for kraftig, kan planterne nemt studses med en saks. I yngleakvarier er planterne et fantastisk skjulested for ungerne. Disse unikke trærødder er ideelle, hvis du ønsker en naturlig indretning af dit akvarium. 

Flotte dekorationer med mange fordele

Der er mange fordele ved de såkaldte AquaDecor, som er meget robuste og kun kræver lidt lys. For det første er der tale om utrolig flotte og naturligt udseende akvariedekorationer, som er nemme at have med at gøre. Dekorationerne er eksempelvis nemme at flytte, når fiskene skal indfanges, eller når akvariet skal rengøres. I naturen vokser visse plantearter også på trærødder, hvilket betyder, at nye fisk hurtigt vænner sig til de nye akvarieforhold. Nye fisk får dermed hurtigere deres naturlige farve og bliver langt mindre stressede. Ved hjælp af disse AquaDecor kan du på ingen tid indrette dit nye akvarium. Samtidig undgår du et akvarium, der i den første lange tid ser nyindrettet ud. At planterne nemt kan flyttes rundt i akvariet uden, at det sætter væksten tilbage, har gjort planterne ekstremt populære.

Akvarieplanter i XL-potter

Akvarieplanter er ikke blot smukke at se på; de spiller også en vigtig rolle i forbindelse med den biologiske balance i akvariet. Akvarieplanter udnytter en del af de vandbelastende stoffer som eksempelvis nitrat til deres vækst. Akvarieplanter producerer som bekendt ilt ved hjælp af fotosyntesen. Hvis de imidlertid ikke får tilstrækkeligt med lys, næringsstof og kuldioxid kan planterne ikke vokse rigtigt, og iltindholdet i vandet vil falde. Det betyder øget belastning af skadelige stoffer i vandet og dermed dårligere livsbetingelser for såvel fisk som akvarieplanter. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af flotte akvarieplanter fra Tropica i XL-potter, som er særdeles velegnede til store akvarier.

Når størrelsen betyder noget

Hvis du gerne vil have en stor fuldvoksen akvarieplante, er det vigtigt, at du sikrer dig, at rodnettet er veludviklet. Ellers kan det få fatale følger, når du planter den om.  Hvis du gerne vil have en stor akvarieplante, bør du derfor investere i en fuldvoksen akvarieplante i XL-potte fra Tropica. Tropica er kendt for at levere livskraftige akvarieplanter af høj kvalitet, der vokser sig store og flotte i akvariet. XL-planterne er dyrket efter de samme principper som de store, sunde moderplanter, som Tropica anvender i avlsarbejdet. Når du køber en XL-akvarieplante får du med andre ord en særdeles stor og stærk akvarieplante. 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.