GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Stort udvalg af badekar til fugle
Fugle er populære kæledyr, fordi de dels er meget smukke at kigge på og dels er meget underholdende. Uanset hvilken fugl du vælger som kæledyr, bør du altid sætte dig grundigt ind i, hvordan du sikrer dens trivsel bedst muligt. De fleste fugle holder af at tage et eller flere bade i løbet af dagen. Derfor er det en rigtig god ide at investere i et godt badekar til dit fuglebur og sørge for, at der altid er rent vand i dette. Hos Petworld har vi altid et stort udvalg af fuglebadekar i forskellige størrelser og farver. Du kan med garanti finde et badekar, der matcher dit fuglebur. Badekarene
er designet således, at der kommer mindst muligt vand ind i selve buret, når din fugl bader. Toppen til fuglebadekarene er desuden gennemsigtige, så du kan nyde synet af din fugl, der pjasker rundt. Større fugle såsom papegøjer bør i stedet bades ved hjælp af en vandforstøver.

Praktiske trug til vand og foder til din fugl
Hos Petworld har vi et bredt udvalg af trug i mange forskellige farver og design,
hvoraf nogle er specifikt tilpasset én bestemt type bure, mens andre af vores trug passer til alle bure. Nogle trug monteres inde i buret, mens andre af vores trug skal monteres udenfor buret ved hjælp af en åbning i buret. Udover trug har vi også vandautomater, der skal forhindre fuglene i at “klatte” i vandet. Udover vandautomater har vi også frøautomater. Disse bruges til fuglefoder og forhindrer, at foderet flyver rundt til alle sider i buret, når fuglene basker med vingerne. Når du skal placere dit fodertrug og vandtrug i dit fuglebur, så overvej nøje hvor du stiller det. Det kan eksempelvis frarådes at placere det under en siddepind, da du i så fald risikerer, at din fugl klatter i det. Hvis din fugl er syg, kan det være en rigtig god idé at placere det på bunden af fugleburet i et hjørne, så det er lettere for din fugl at komme til. Husk at rengøre din fugls vand- og fodertrug hver dag for at undgå skadelige bakterier.

Siddepinde til dit fuglebur
Hos Petworld har vi altid et velassorteret udvalg af siddepinde. De fleste fugle bryder sig ikke om at sidde på bunden af buret dagen lang, men synes langt bedre om at komme op i højden. Vi har eksempelvis et udvalg af robuste siddepinde af naturtræ, som er særligt velegnet, eftersom det ikke gør noget, at dine fugle hakker i disse.  Fuglene får med andre ord en helt naturlig siddeplads i fugleburet. Størrelsen på siddepindene kan imidlertid variere, da der er tale om et naturprodukt. Vælger du siddepinde af naturtræ kan vi anbefale grene af pæretræer, æbletræer, bøgetræer, piletræer og poppeltræer. En siddepind er en god investering, idet den hjælper med at slibe din fugls negle samtidig med, at den træner din fugls muskler i dens fødder. Vær opmærksom på, at din fugls tæer ikke må nå rundt om pinden, da det i så fald skader din fugls fodmuskler. Siddepindene skal også skiftes jævnligt for at undgå ophobning af bakterier. Bruger du siddepinde af naturtræ, som du selv finder, skal du sikre dig, at grenene ikke er sprøjtede.
Herudover har vi også siddepinde af snoet bomuld, som de fleste fugle elsker, eftersom de giver efter og bevæger sig nøjagtigt lige som grene i vinden. Endelig har vi også et udvalg af siddepinde til papegøjer med kalcium og jod. Disse siddepinde er bølgeformede og hjælper med at aktivere din fugl og vedligeholde dens næb og kløer.
Når du skal placere siddepindene i dit fuglebur er det en rigtig god idé at placere siddepindene overfor hinanden men forskudt, så din fugl kan hoppe fra den ene siddepind til den anden – ligesom grene i naturen. Der må dog ikke være for mange siddepinde i fugleburet, da fugle skal bruge plads til at strække sine vinger. Har du for mange siddepinde i fugleburet, kan du også risikere, at din fugls fjer bliver ødelagt.

Er du i tvivl om, hvilket fugleudstyr du skal købe?
Så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne omkring valg af fugletilbehør og fugleudstyr, herunder valg af fuglefoder, fuglebur, legetøj, trug, badekar og siddepinde.

Kvalitetsudstyr til høns
Udover tilbehør og udstyr til undulater, kanariefugle og papegøjer har vi også udstyr til høns. Vi har eksempelvis et bredt udvalg af Haspeflagh vandautomater, Haspeflagh foderautomater, Duvo drikketrug og Duvo drikkespande. Høns hører sig ikke kun til på landet, men også i byen. Vælger du at holde høns inde i byen, er der dog visse regler du skal følge. Dette kan du altid høre kommunen om. Det er blevet moderne at holde høns – og det er ikke helt uden grund. Mange synes, at det er rigtig lækkert at få frisklagte æg til morgenmad. Derudover er hønsegødning perfekt til haven. Desuden elsker børn høns og kan uden problemer hjælpe til med det daglige hold af hønsegården. Hos Petworld har vi alt, hvad du skal bruge af hønsetilbehør og hønseudstyr. Når du går i gang med dit hønse-projekt skal du først og fremmest anskaffe dig et hønsehus. Hønsehuset skal naturligvis være tæt og udstyret med en eller flere siddepinde samt ruge- eller redekasser. Herudover skal du anskaffe dig et foder- og drikketrug. Endelig skal hønsene have adgang til et sandbad, typisk i en indhegnet hønsegård. Når du påtænker at gå i gang med at holde høns, skal du være opmærksom på, at du som minimum skal have 3 høns, idet høns er flokdyr og helst skal gå sammen.

Placering af dit fuglebur
Når du skal vælge et sted at placere dit fuglebur så vælg et roligt sted – gerne i et hjørne af huset, hvor fuglen sikres det størst mulige overblik over rummet. Du bør også være opmærksom på, at langt de fleste fugle har brug for 12 timers lys og 12 timers mørke, hvorfor du bør undgå at stille fugleburet i et meget oplyst værelse med megen aktivitet. I sommerperioden kan dit fuglebur sagtens stilles udenfor, så længe du sikrer dig at din fugl ikke får træk eller får det for varmt. Fugle der kommer udenfor i en voliere har oftere også en flottere fjerdragt end de fugle som udelukkende står i et bur indenfor.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Opinion
I am very satisfied with the service of Petworld.
16.12.2017 - Andrea Nagy
Altid super service og super hurtigt …
Altid super service og super hurtigt :-) Kan klart anbefales :-)
14.12.2017 - Anne-Marie Stenderup

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.