GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Bredt udvalg af udendørs gnaverbure
Det kan tit være en udfordring, når der skal vælges udendørs bur. Et af de store spørgsmål er f.eks. hvor stort skal buret være, og hvordan skal det være udformet? Som udgangspunkt - jo større jo bedre. Specielt kaniner har et stort behov for at kunne bevæge sig, og du bør derfor altid vælge et så stort bur som muligt til dem. Jo længere tid din gnaver opholder sig i sit udendørsbur, jo større bør buret være. Kaniner er meget aktive dyr, og er bygget til at være i konstant bevægelse. Det anbefales derfor, at kaninen opholder sig så lidt som muligt i buret, og i stedet bliver tilbudt aktivering i form af en stor udendørs løbegård. Er det nødvendigt, at kaninen skal sidde i bur i længere tid, anbefaler vi, at du vælger et så stort bur som muligt, der tilbyder din kanin plads nok til både bevægelse, mental udfordring og en soveplads.
Holdes der flere kaniner sammen, er størrelsen på buret meget vigtig, da der ellers kan opstå splid mellem kaninerne, hvis pladsen er for trang. Marsvin har, ligesom kaninen, behov for et stort og rummeligt bur. Skal marsvinet overvintre udendørs, bør du vælge et bur, der kan modstå vind og vejr, og er fuldstændig vandtæt. Marsvin er, som kaninen, sociale dyr og foretrækker derfor selskab fra en artsfælle. Du bør derfor have i tankerne, når der vælges udendørs bur, hvor mange marsvin du ønsker gående sammen. Vælg herefter et bur, der har god plads, og hvor der både er plads til bevægelse og mental stimulering. Udover god plads til bevægelse, er det også yderst vigtigt, at det udendørs gnaverbur tilbyder gnaveren et lunt, sikkert og trygt sted at sove. I naturen ville de fleste gnavere kravle ned i huler eller ind i klippehuler, når de skulle hvile eller sove. Det kan være svært at lave underjordiske tunneller og klippehuler til sine gnavere i en almindelig villahave. Derfor bør du overveje, når du vælger dit udendørs gnaverbur, om dette tilbyder din gnaver et optimalt soverum. Soverummet bør være tæt og skal isoleres godt med redemateriale, så dette forbliver frostfrit. Der bør kun være en indgang til soverummet, og der bør være en vinkel på denne, så blæsten ikke kan stå lige ind i rummet. Inde i soverummet, skal gnaveren have et varmt redemateriale, vi kan anbefale halm. Halm isolerer godt, og giver din gnaver muligheden for at kunne bygge en rede efter eget ønske. En god idé kan være ud over halmen, at lægge et tæppe i bunden af soverummet, hvis nu gnaveren skulle komme til at grave sig for dybt ned i halmen. Et mindre soverum er nemmere for gnaveren at opvarme end et stort, og soverummet bør derfor altid være mindre en rummet, hvor gnaveren normalt opholder sig. Vores udendørs gnaverbure kan desuden tilsluttes en løbegård, som giver din gnaver endnu mere plads at udfolde sig på – en ideel kombination. Husk, at udendørs gnaverbure ikke må placeres i direkte sol. Gnaverburene skal derimod placeres et lyst sted, hvor gnaveren samtidig er i læ for vind og vejr.
Hos Petworld.dk kan du finde et bredt udvalg af udendørs gnaverbure, og vi har helt sikkert også et bur der passer til dine og dine gnaveres behov.

Placering af det udendørs gnaverbur

Hvor bør jeg placere mit udendørs gnaverbur? Hvor i haven findes den bedste placering? Er der nogen faktorer jeg skal tage specielt hensyn til? Dette er nogen af de spørgsmål, der tit opstår, når man skal placere sit nye gnaverbur. En af de vigtigste faktorer der skal tages højde for, når man forsøger at finde den optimale placering for sit udendørs gnavebur, er regn. De fleste gnavere tåler dårligt at blive våde, specielt hvis vejret samtidig er koldt. Det er derfor yderst vigtigt at placere det udendørs gnaverbur under et halvtag og et sted, hvor buret er skærmet imod vind og blæst. Vi anbefaler derfor altid, at det udendørs gnaverbur placeres under et halvtag eller i en carport, hvor hverken vind, blæst eller regn kan slå ind på gnaverens bur.

Udendørs gnaverløbegårde

En god kombination til et udendørs gnaverbur er en udendørs gnaverløbegård. Med en løbegård kan du give din gnaver endnu større frihed, og herved dække dens behov for bevægelse. Med en udendørs gnaverløbegård giver du din gnaver en bedre livskvalitet og den kommer ligeledes i bedre form. Du vil hurtigt kunne mærke på din gnaver, hvor meget gladere den bliver ved at have adgang til et større bevægelsesområde end det, buret tilbyder. Med en udendørs gnaverløbegård tilfredsstiller du gnaverens behov for bevægelse, og samtidig får den fri adgang til dejlig frisk græs m.m. - Din gnaver vil elske smagen af den friske grønne græs. Her hos Petworld.dk tilbyder vi mange forskellige typer af udendørs løbegårde. Alle vores løbegårde kan også benyttes som græsningsbure.

Optimal placering af den udendørs gnaverløbegård

Når du vælger placering af din gnavers udendørsløbegård, anbefaler vi, at du vælger et sted, hvor løbegården ligger i læ for kraftig vind og regnslag. Specielt om vinteren er det vigtig, at gnaveren kan komme i læ for blæsten. Derudover bør løbegården placeres i læ for blæst, regn og kulde. Vi anbefaler også, at en del eller hele løbegården overdækkes med enten et net eller et tag. Herved kan gnaveren gå i læ for regnen og have skygge om sommeren.

Udendørs gnaverløbegårds net

Da jorden kan være fugtig, især om vinteren, anbefaler vi at gnaverens udendørsløbegård er delvis eller hel overdækket. Overdækket kan være i form af et net. Overdækket hjælper både som dække imod regn, men også som skærm imod solen om sommeren. Derudover kan overdækket forhindre gnaveren i at hoppe ud af løbegården, og du er herved sikker på, at din gnaver altid er der, hvor den skal være. Overdækket er også med til at holde fugle og katte ude af løbegården, så din gnaver kan gå i fred og ro. Hos os kan du finde et udvalg af kvalitets udendørs løbegårdsnet. Disse net passer til de udendørs gnaverløbegårde, du ligeledes kan finde hos os.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.