BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

filter
Alt du behøver til havens vildtfugle
Hos Petworld.dk har vi en interesse i, at både dyrene i hjemmet, men også dem i haven, har det godt. Vi leverer derfor et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til vildtfuglenes behov. Fuglene i haven skal også forkæles og hjælpes i både sommer- og vinterperioden. Med vores udvalg på Petworld.dk kan du hjælpe de kære bevingede kæledyr, der flyver uden for dine vinduer. Fuglene vil elske dig for det og vil sandsynligvis gøre din have til deres hjemstavn. Vildtfugle kommer gerne igen, hvis man sørger for at fodre dem, give dem ly og at give dem en følelse at tryghed i haven eller på altanen. Det hjælper at sætte redekasser, foderbræt og andet op, så de føler sig velkommen på dit udendørsareal. Udstyret afhænger af fuglene, som du har i din have. Hvad enten du har små fugle, mellemstørrelse fugle, eller store fugle, så skal de alle have stillet forskellige behov. Hos Petworld.dk har vi sørget for at have så bredt et udvalg, så du kan finde noget til lige den slags fugl, du gerne vil forkæle.

Plads til fuglene i haven
For at holde vildtfugle fornøjede, er det vigtigt at sørge for redekasser, hvor de kan yngle og bo. Fuglehusene og redekasserne giver dem et frirum, hvor de kan yngle i fred og føle sig trygge. Trygheden giver fuglene ro, så de ikke skal frygte for rovdyr, der vil æde dem eller deres yngel. Hvis du skaber et trygt miljø med sikkerhed for fuglene, vil de komme retur til din have år efter år, og du vil kunne se et rigt fugleliv til glæde for hjemmets beboere. Ynglesæsonen for fugle er kun ganske få måneder om året, men fuglehusene og redekasserne bruges også de resterende måneder af året. De vilde fugle bruger dem til at søge tilflugt i, både for rovdyr, men også for det hårde vintervejr. Kulden holdes på afstand og fuglene holdes tørre, når de blot har et fuglehus, de kan gemme sig i. Hvis du ønsker at hjælpe vildtfuglene yderligere, kan du sørge for rengøring af fuglehusene 1-2 gange om året og på det tidspunkt fylde dem op med halm. Bundlaget af halm giver fuglene noget isolerende at putte sig i, så de ikke fryser. Samtidig kan de gemme sig og føle sig trygge i beskyttede rammer.

Rovfuglesilhuetter, hvad skal de bruges til?
Mange fugle kan ikke se, at der er vinduer, og kan derfor finde på at flyve ind i vinduet, da de tror, der er åbent. Dette kan nemt føre til tilskadekomne fugle og i værste fald død. Hvis du vil hjælpe med at undgå disse situationer, er det muligt at klæbe rovfuglesilhuetter på dine vinduer, så fugle på den måde vil få en advarsel om ikke at flyve derhen. De vil blive skræmt af silhuetterne, da de ligner rovfugle, der normalt ville æde dem. Silhuetterne er også gode, hvis du vil holde duer væk fra din altan, eller måske måger. Fuglene vil helst ikke komme tæt på dem, da rovfugle anser mindre fugle for lette måltider. Du kan undgå en beskidt altan eller terrasse, ved at opsætte rovfuglesilhuetter. Det er også muligt at gøre de ydre områder ved din bolig, mindre larmende, da fuglene ikke vil være der og derfor finder andre steder frem for at holde sig i nærheden.

Hjælp de mindre fugle til trivsel i din have
Ønsker du at holde små fugle i haven, er det vigtigt, at du placerer dit foder i en passende højde. Fuglene flyver gerne højt op for at få fat på foderet og vandet. Grunden til dette er, at jo mere plads og højde de små fugle har, jo mere trygge føler de sig. Fuglene skal gerne kunne danne sig et overblik over stedet de er, så de kan se truslerne omkring sig. Det er derfor også en god idé, at hænge de mindre fugles mad løst ude i luften. Med det menes der for eksempel mejsebolde i en snor eller en fedtfyldt kokosnød fra en gren eller krog. De små fugle kan hænge sig i foderkuglerne eller på foderstationen, hvilket de større fugle ikke kan. På den måde undgår de trusler omkring deres foderstationer og kan vide sig mere trygge.
De mest almindelige små fugle i Danmark er disse:
Solsorte
Blåmejse
Bogfinker
Sanglærker
Musvitter
Gråspurve
Skovspurve
Tornsangere
Gulspurve  

Sørg for dine mellemstørrelse fugle, så de kan få det godt
I mellemklassen er disse fugle, de mest kendte i Danmark:

Krager
Måger
Alliker
Skader
Ryler
Blishøner
Råger
Ørne
Falke
Høge
Ugler
Ænder  

De store fugle og hvordan du bedst sørger for deres velbefindende
De større fugle er ikke nogen man finder i haverne hos private, dog er det muligt at se dem i din have, hvis du har en landejendom, skov eller en stor sø.
Af de store fugle er disse, de mest almindelige:

Gæs
Svaner
Hejrer
Traner
Fasaner  

Vi giver altid lave priser på kvalitetsprodukter og yder altid prismatch
Vi hos Petworld.dk er meget interesserede i at yde en god service, samt at give nogle billige priser på vores kvalitetsvarer. Vi prismatcher hellere end gerne, hvis du finder en identisk vare billigere et andet sted. Det eneste du skal gøre, er at kontakte vores kundeservice og fortælle, hvor du har spottet den billigere vare. Du kan gøre det ved at skrive det i kommentarfeltet på din online ordre. På den måde kan vores kundeservice trække beløbet fra din faktura, så du får den billigere pris. Det er også muligt at skrive på kundeservice@petworld.dk eller ringe på 76 90 80 00 mellem 10-14 i hverdagene. På denne måde kan vi hjælpe dig, så du ikke behøver at betale mere end højst nødvendigt for dine varer. Det er vigtigt at være opmærksom på, at alle priser skal sammenlignes én til én og fragten også skal tages med i beregningen, eller eventuelle specialrabatter.

Få leveret hurtigt og nemt til din hoveddør
Når du bestiller hos Petworld.dk kan du snildt få leveret dine varer til din egen hoveddør. Du kan dog også vælge at afhente varerne i butikken. Du skal under levering blot vælge hvilken butik i den tilhørende drop-down menu. Hvis ikke du er hjemme på leveringstidspunktet vil dine varer blive leveret til nærmeste postbutik. Leveringen tager 1-3 hverdage og du vil blive kontaktet, såfremt der er en restordre eller udsolgt af et produkt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.