Normal pris 19,95
DKK 9,98
Spar 50%

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitapol Smakers Kanariefuglesnack er forførende og lækre gnavepinde med lækker smag af honning, som dine kanariefugle vil elske.

Vitapol Smakers Kanariefuglesnack er ideelt at bruge som afveksling til det fuldfoder, dine fugle normalt spiser. De lækre gnavesnacks sørger nemlig både for at fuglene bliver underholdt og har noget at lave, mens det forkæler deres smagsløg. Husk dog, at dette kun er et tilskudsfoder. Fuglene skal leve at rigtigt fuldfoder og skal desuden altid have adgang til frisk vand.

Vitapol Smakers Kanariefuglesnack er en alsidig og lækker snack, der både smager fortræffeligt og hjælper med at holde dine fugle beskæftiget. Det giver også hjælp til fuglenes immunforsvar med naturlige vitaminer og mineraler, så de bedre kan holde sig sunde og raske hele livet.

Vitapol Smakers Kanariefuglesnack er en herlig snack, som dine fugle vil elske at få sat op i buret. De vil kvidre af glæde, når de får lov til at stikke næbbet i den dejlige sammensætning af forførende frø og honning. Vitapol Smakers Kanariefuglesnack giver fuglene lidt næbgymnastik og hjælper med at holde dem glade og aktive.

Vigtige fordele

  • Artstilpasset underholdning og beskæftigelse til kanariefugle.
  • Fremstillet i EU.
  • Naturlig snack, som fuglene vil elske.
  • Sunde og velsmagende snacks med masser af naturlige lækkerier til kanariefuglene.
  • Masser af gnaveglæde til dine fugle.
  • Indeholder naturlige vitaminer og mineraler, der gavner fuglenes helbred.


Vitapol Smakers Kanariefuglesnack giver både fuglene en lækker smagsoplevelse og god næbgymnastik.

Specifikationer
Varenummer 5904479025067
Bruttovægt 65 g
CATEGORY 6.2.2 kana
Mærke vitapol
Dyregruppe fugl
Smag honning
Race/Art kanarie
Ingredienser

Sammensætning: Gul girse, kanariegræsfrø, rød hirse, rybsfrø, nigerfrø, hørfrø, hvedemel, biprodukter fra biavl (0,5%). Video