Normal pris 4,95
DKK 3,96
pr stk ved køb af 50 stk
Spar 20%

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Beef Stick med Kalkun og Struds er en lækker tyggesnack til hunde, der har tendens til sart mave.

Vitakraft Beef Stick med Kalkun og Struds giver din hund noget lækkert at tygge på. Denne dejlige snack er ideel til hundeejeren, der har en hund, som elsker at træne, dyrke agility eller anden sport. Vitakraft Beef Stick med Kalkun og Struds kan bruges i små stykker som belønning eller kan gives hel, for eksempel efter en veloverstået træning. Snacken kan også bruges til almindelig opdragelse i hverdagen.

Vitakraft Beef Stick med Kalkun og Struds giver ikke bare din hund en belønnende godbid eller lidt tidsfordriv at gnave i. Hunden får også vigtige A og D vitaminer fra denne tyggestang, der hjælper med at holde hunden sund. Vitakraft Beef Stick med Kalkun og Struds er desuden sukkerfri og produceret uden kunstige farve- og smagsstoffer og konserveringsmidler, så din hund får et harmonisk og naturligt produkt.

Denne liflige hundesnack fra Vitakraft er rig på kød af høj kvalitet. Derudover er både kalkun og struds let at fordøje for hunden, så Vitakraft Beef Stick med Kalkun og Struds egner sig også godt til hunde, der har en lidt sart fordøjelse. Tyggestangen kan gives hel eller let deles i mindre stykker, hvis du for eksempel har en lille hund.

Vigtige fordele

  • Indeholder vigtige vitaminer.
  • Nem at dele i mindre stykker.
  • Uden kunstige smags- og farvestoffer.
  • Sukkerfri og uden konserveringsmidler.
  • Højt kødindhold.
  • God som belønning eller bare som tyggesnack mellem måltiderne.
  • Godt valg til hunde med sarte maver.


Vitakraft Beef Stick med Kalkun og Struds er en dejlig godbid, der kan bruges som tyggesnack eller belønning, for eksempel efter træning.

Specifikationer
Varenummer 4008239288059
Bruttovægt 12 g
CATEGORY 2.1.1.2 bl
Mærke vitakraft
Dyregruppe hund
Smag fjerkræ
Konsistens blød
Type små bidder
Funktion hvalpegodbidder
Egenskab sukkerfri
Ingredienser

Ingredienser:

Kød og animalske biprodukter 92,5% (heraf 91,3% oksekød, svin, lam 6%), mineraler, vegetabilske biprodukter, kartoffelstivelse, riskorn.

Analytiske bestanddele:

Protein 30,0%, fedt 25,0%, råfiber 3,0%, råaske 9,0%, fugtighed 33,0%

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

Vitamin A (3a672a) 5000IE, Vitamin D3 (3a671) 500IEVideo