Normal pris 4,95
DKK 3,96
pr stk ved køb af 50 stk
Spar 20%

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er en dejlig og fedtfattig snack til hunde af alle racer.

Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er en skøn tyggesnack til hunde af alle racer. Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun har et højt indhold af kød, der både giver proteiner og er let at fordøje for hunden. Denne fedtfattige tyggestang kan serveres i ét stykke og ellers kan du let som ingenting dele den i små stykker, hvis du for eksempel har en lille hund eller bare vil bruge den som godbidder.

Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er perfekt til hunde, der elsker at lave noget. Går din hund til agility og elsker den at lege, så fungerer Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun rigtig godt som belønning efter veloverstået træning. Du kan også bruge Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun i den daglige opdragelse af hunden.

Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun giver ikke bare din hund en belønnende godbid eller lidt tidsfordriv at gnave i. Hunden får også vitaliserende L-carnitin fra denne tyggestang, der hjælper med at vedligeholde et sundt stofskifte. Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er desuden sukkerfri og produceret uden kunstige farve- og smagsstoffer og konserveringsmidler, så din hund får et harmonisk og naturligt produkt.

Vigtige fordele

  • Indeholder vitaliserende L-carnitin.
  • Uden kunstige smags- og farvestoffer.
  • Sukkerfri og uden konserveringsmidler.
  • Fedtfattig tyggestang.
  • Højt kødindhold.
  • God som belønning eller bare som tyggesnack mellem måltiderne.
  • Nem at dele i mindre stykker.


Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er en dejlig godbid, der kan bruges som tyggesnack eller belønning, for eksempel efter træning.

Specifikationer
Varenummer 4008239288042
Bruttovægt 12 g
CATEGORY 2.1.1.2 bl
Mærke vitakraft
Dyregruppe hund
Smag fjerkræ
Konsistens blød
Type små bidder
Funktion hvalpegodbidder
Egenskab sukkerfri
Ingredienser

Ingredienser:

Kød og animalske biprodukter 95,8% (oksekød, svin, kalkun 24%), mineraler, vegetabilske biprodukter (kartoffelstivelse), korn (ris).

Analytiske bestanddele:

Fedt 20%, fugtighed 33%, protein 30%, råaske 9%, råfiber 4,0%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

L-carnitin 200mg/kg.Video