DKK 9,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Crispy Crunch Classic kattegodbid med laks er en smagfuld godbid med en overraskelse indeni til din kat. De meget mundrette kroketter fra Vitakraft er sprøde udenpå, men indeni er de bløde med et lækkert fyld af laks.

Hvad end du mener, at din kat fortjener en godbid efter en korrekt øvelse under træning eller mens i leger på gulvet eller blot fordi den ser rigtig sød ud, så kan du give en Crispy Crunch Classic kattegodbid med laks med god samvittighed. Disse godbidder bliver uden tvivl et hit hos din kat, der vil elske dig for at smide en ned til den i ny og næ. Den sprøde skal knaser mellem kattens bisser og det bløde fyld af lækker laks, runder smagen af i munden og gør garanteret din kat sulten efter en mere.

Du kan nemlig forvente en sund og nærende sammensætning af ingredienser, hvis du køber en pose godbidder fra Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks, hvor både protein og fedt er nydeligt afstemt for en sund snack, der positivt kan bidrage til kattens velbefindende.

Vigtige fordele ved Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks: 

  • Sukkerfri godbid til kat
  • Med protein fra kød og laks
  • Tilsat taurin for optimal sundhed
  • Sprød godbid med blødt fyld
  • Genlukpose holder godbidder friske


Din kat vil med garanti nyde disse godbidder, men det anbefales at du maksimalt giver 15 godbidder til din kat hver dag, da godbidder aldrig må erstatte kattens daglige foderindtag. Sørg altid for at din kat har frisk vand i en ren skål. 

Specifikationer
Varenummer 4008239288158
Bruttovægt 60 g
CATEGORY 3.2.1 god
Mærke vitakraft
Dyregruppe kat
Smag fisk
Konsistens hård
Egenskab sukkerfri
Ingredienser

Sammensætning: Korn, kød og animalske biprodukter, olie og fedt, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, fisk og fiskebiprodukter (laks, tørret 4%).

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
3a672a, Vitamin A: 5.000 IE
3a671, Vitamin D3: 500 IE
3a370, Taurin: 1.000 mg

Analytiske bestanddele:
Protein: 30%
Fedt: 20%
Råfibre: 3,5%
Råaske: 5% 

Kattegodbidder uden tilsat sukker. 
 
Farvestoffer og antioxidanter er tilsat.


Video