DKK 59,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

En lugtende kattebakke er aldrig sjovt. Med det rette kattegrus, kan du sagtens have kattebakken til at stå, helt uden at du kan lugte den.

Vitakraft Magic Clean Classic er et mineralsk kattegrus, der har en yderst god og derved hurtig sugeevne. Den hurtige sugeevne gør det også mere hygiejninsk for din kat at anvende kattebakken, da bakterier ikke får lov til at ligge og sprede sig. Den hurtige væskeoptagelse i gruset virker kort sagt bakteriehæmmende.

Grundet den effektive sugeevne, binder dette kattegrus den skappe lugt af din kats efterladenskaber hurtigt, hvilket forhindre lugten i at sprede sig i dit hjem.

Da dette Vitakraft Magic Clean kattegrus består af mineralske "krystaller" slipper du også for, at dette kattegrus støver, hvilket giver et bedre miljø for både dig og din kat. 

Den effektive sugeevne gør også, at dette Vitakraft Magic Clean Kattegrus er venlig mod din økonomi. Vitakraft Magic Clean suger nemlig væsken til sig så hurtigt, at det ikke er alle krystallerne, der bliver ramt. Disse 5 liter katte grus rækker derved meget langt. 

Når du skal af med det brugte kattegrus, kan du smide det ud til kompost, da det som nævnt er et mineralsk kattegrus og kan derfor nedbrydes naturligt i naturen.

 

Brugsvejledning: 

Fyld mindst 3 cm kattegris i kattebakken. 

Fjern reglmæssigt ekskrementer.

Udskift alt kattegrus efter ca 4 uger. 

Det brugte kattegrus kan bortskaffes som husholdningsaffald, bioaffald eller kompost.

 

Se udvalget og find alt i kattegrus.

Specifikationer
Varenummer 4008239140357
Bruttovægt 2,20 kg
CATEGORY 3.2.6 tttt
Mærke vitakraft
Dyregruppe kat
Materiale silicatkrystal
Type krystaller
Funktion sugende
Egenskab uden duft
Ingredienser


Video